Nika, sacekaj jos koji dan pa ponovi test.. mozes napraviti i betu, ako nadjes otvoren laboratorij preko vikenda... ako nisi bila kod doktora, a kasni ti ili je neredovan ciklus otidji na pregled.. eto, ja bih odatle pocela. Pokusaj da se ne opterecujes, jer nam nekad kao sto i sama kazes, psiha nekad pripremi neugodna iznenadjenja.. Sretno ti...
Naše JA nije nepromjenjivo. Svaki dan treba ga stvarati i braniti, izvjesne osobine odbacivati, druge stvarati.
pozdrav drage dame... otvorila sam novu temu pod nazivom MOGUCA TRUDNOCA ILI SAMO JAKA ZELJA.. jer nisam na vrijeme vidjela ovu temu... ako imam vase dopustenje kopirala bih tekst ovdje pa bih izbrisala temu.. pozdrav
i samo te gledam.. osjecaj je izuzetan....
gotova je i moja "umišljena" trudnoća.
možda je i tako bolje dok god dojim svog malog sineka.
Ej curke ja malo ubijam dosadu čitajući i tako naišla na nešto zanimljivo je li netko čuo od vas za lunar method ( kalendar plodnih dana po Mjesecu, a ne ciklusu)
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Meni su ciklusi bili točni, 28-29 dana. Kupila sam Maybe baby, platila 400kn ali čista glupost! Na kraju sam pratila plodne dane na internetu, Pliva plodni dani i uspjela! Trudni smo i zasad nikakvih simptoma nemamo, osim bolnih bradavica!
6 mj truda, nastavljamo s radovima za koji dan... nadam se da cu i ja jednog dana ugledati svog andela
Mare šaljem pozitivne vibrice...policistični jajnici danas ne znače nužno prepreku za trudnoću, ja imam dvije prijateljice koje su bez problema ostale trudne, jedna je čak i na operaciji bila. Problem je najčešće ovulacija koja se ne javlja uvijek u isto vrijeme...držim fige da se sve riješi čim prije
Kosee, NMareN, BabyGirl i dillb...valjda plusić čeka Božić, to bi baš bilo lijepo
Nika dobrodošla...nadam se da je test pogriješio, ali kao što sama kažeš, psiha čuda radi, 100 puta sam se uvjerila u to, ali bit će beba kad tad, ako ne sad onda će drugi mjesec E i meni taj iscjedak sliči na ovulaciju.
Pepita21 Simptomi su svi tu...nestrpljivi smo i čekamo rezultate testa
mama žao mi je zbog tvoje tragedije...ima li kakvih simptoma sad, kad radiš test?
<3 2/2013 <3
Cure moje ja neznan kad su mi dani sporije prolazili, na kalendaru piše da mi treba (ne)doći 8.12. To mi se baš nekako daleko čini, još cijeli tjedan...sve se pitam jesam li ja to dobro izračunala...uf uf
A cicke od danas nekako čudne, nisu otekle niti me bole nego kao da su nekako osjetljive ako me razumijete...vjerojatno sam zaglumila jer je još prerano za ikakve simptome
<3 2/2013 <3
Draga StellaMaris, ja sam prije 4 mj. imala sve simptome, na kraju se ispostavilo da je samo psiha! Prije dva mj. su me samo jajnici bolili kao da svaki tren trebam dobiti i to tjedan dana prije menst. i tako svaki dan! Napravila test dan prije nego trebam dobiti kad ono + ! Tako da ne mora biti rano! Sretnooo!
Sortiraj odgovore
Najstariji