Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    NMareN
    26. Studeni 2014. 13:55

Curke držim vam svima palčeve koje ne očekujete plusice, one koje se trude neka se što bolje trude i neka uzivaju . Dragi i ja ne očekujemo gospodičnuM 29., još 3 dana pa ćemo vidjeti....

Ja to mogu, ja to hoću....

kosee
    26. Studeni 2014. 14:01

Meni malo ide neki spotting, malo ne ide, još sam u iščekivanju, iako znam da obično kad krene onda je to to.  

Ostalim curama u iščekivanju, držim fige!  

Čitala sam o tim mikroskopima, baš se premišljam hoću li to ili lh trakice, moram vidjeti koje su cijene.. Djelomično razmišljam i da ovaj 12.mjesec ne pratim ništa, bit će kaos oko blagdana pa možda da pustim ovu opsesiju i malo se opustim i uživam, vidim da me sve skupa počelo previše opsjedati i izluđivati.

Pepita2109
    26. Studeni 2014. 15:29

Curke moje znam da je nemoguće,ali nerviranje ne pomaže nego odmaže imam puno dokaza za to kao što je i moja strina godinama pokušavali, živcirali se, razočarali, ma sve s tim da su joj rekli da najvjerovatnije neće ostati trudna i taman se fino pomirili s time, opustili i eto u 1.mj trebam dobiti sestričnu ;) samo se opustite i uživajte sa vašim dragima i sve će doći kad dođe :) sretno svima :* ja čekam još 5-6 dana pa ćemo vidjeti šta bude biti će :)

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

Miki35
    26. Studeni 2014. 17:10

pepita21 držim fige i čekamo!!!

• mama7
    26. Studeni 2014. 19:40

Pozdrav svima! Evo moje priče, prva trudnoća prije 12 godina prekinita u 7 mjesecu trudnoće, posteljica se odvojila od ploda morala na carski rez.Nažalost sinčić je živio samo 3 minute. Druga trudnoća prije 6 godina sve super imam prekrasnu curicu. Trebalo mi je 6 mjeseci da ostanem trudna jer sam 6 godina pila tablete za zaštitu zbog ogromnog straha da mi se slučaj iz prve trudnoće ne ponovi. Uglavnom evo radimo ponovno na djetetu. Treba doći 30.11. a nadam se da neće. Svima želim puno sreće

mare27
    27. Studeni 2014. 06:56

puno sreće i tebi mama

dillb
    27. Studeni 2014. 10:45

držim fige svima :)

meni kasni već 12 dana, a 2 testa su pokazala - . od jučer popodne su počele i mučnine, treći test je spreman i čeka u ormaru, a u četvrtak odoh doktoru. 
    voljela bih da su test trakice bile "pokvarene".

kosee
    27. Studeni 2014. 12:30

Svima vam držim najveće fige  

diilb, nadam se da su testići krivo pokazali ili da je ovulacija bila kasnije pa su prerano rađeni  kad radiš idući, sutra?

meni je dana pala bazalna, ali menge još nema.. računam da će doći do kraja dana ili sutra, iako se naravno dio mene nada da će sutra bazalna opet porasti i da još ima nade. Dok nema vještice, svaka nada je opravdana

dillb
    27. Studeni 2014. 12:43

idući test planiram raditi u subotu. bit ću sigurna u četvrtak, kad vidim što doktorica vidi ili ne vidi. :)
    sjećam se laganih bolova u maternici oko 10.11. (kad sam prvi put ostala trudna, bolovi implementacije su bili strašni). tješim se svim onim komentarima na temi lažno negativan test :)

kosee, zadnja rečenica ti je super!!! slažem se s njom do zadnjeg slova 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.