Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    StellaMaris
    26. Studeni 2014. 13:36

AlmS drago mi je ako sam imalo olaksala, javi nam obavezno misljenje tvog Dr. 
    Pepita21, jos malo pa testiranje. Meni jos 10-11 dana da se ne pojavi.
    Kosee jesi li čula za onaj mikroskop koji na baze sline detektira plodne dane i ovulaciju?
    Stavit cu link članka, valjda smijem: http://www.zenskikutak.hr/procitaj/saznajte-kada-su-vam-plodni-dani-putem-mikroskopa/536

<3 2/2013 <3

StellaMaris
    26. Studeni 2014. 13:40

Evo još bolji članak:
    http://www.24sata.hr/ljubav-seks/test-za-ovulaciju-maybe-baby-sada-u-jednostavnijem-izdanju-286574

<3 2/2013 <3

NMareN
    26. Studeni 2014. 13:55

Curke držim vam svima palčeve koje ne očekujete plusice, one koje se trude neka se što bolje trude i neka uzivaju . Dragi i ja ne očekujemo gospodičnuM 29., još 3 dana pa ćemo vidjeti....

Ja to mogu, ja to hoću....

kosee
    26. Studeni 2014. 14:01

Meni malo ide neki spotting, malo ne ide, još sam u iščekivanju, iako znam da obično kad krene onda je to to.  

Ostalim curama u iščekivanju, držim fige!  

Čitala sam o tim mikroskopima, baš se premišljam hoću li to ili lh trakice, moram vidjeti koje su cijene.. Djelomično razmišljam i da ovaj 12.mjesec ne pratim ništa, bit će kaos oko blagdana pa možda da pustim ovu opsesiju i malo se opustim i uživam, vidim da me sve skupa počelo previše opsjedati i izluđivati.

Pepita2109
    26. Studeni 2014. 15:29

Curke moje znam da je nemoguće,ali nerviranje ne pomaže nego odmaže imam puno dokaza za to kao što je i moja strina godinama pokušavali, živcirali se, razočarali, ma sve s tim da su joj rekli da najvjerovatnije neće ostati trudna i taman se fino pomirili s time, opustili i eto u 1.mj trebam dobiti sestričnu ;) samo se opustite i uživajte sa vašim dragima i sve će doći kad dođe :) sretno svima :* ja čekam još 5-6 dana pa ćemo vidjeti šta bude biti će :)

Melly29
    26. Studeni 2014. 16:06

Pepita21

Curke moje znam da je nemoguće,ali nerviranje ne pomaže nego odmaže imam puno dokaza za to kao što je i moja strina godinama pokušavali, živcirali se, razočarali, ma sve s tim da su joj rekli da najvjerovatnije neće ostati trudna i taman se fino pomirili s time, opustili i eto u 1.mj trebam dobiti sestričnu ;) samo se opustite i uživajte sa vašim dragima i sve će doći kad dođe :) sretno svima :* ja čekam još 5-6 dana pa ćemo vidjeti šta bude biti će :)

Podpuno se slažem s pepita21 samo samo uživajte i probajte bez stresa..doći će taj plus 

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

Miki35
    26. Studeni 2014. 17:10

pepita21 držim fige i čekamo!!!

• mama7
    26. Studeni 2014. 19:40

Pozdrav svima! Evo moje priče, prva trudnoća prije 12 godina prekinita u 7 mjesecu trudnoće, posteljica se odvojila od ploda morala na carski rez.Nažalost sinčić je živio samo 3 minute. Druga trudnoća prije 6 godina sve super imam prekrasnu curicu. Trebalo mi je 6 mjeseci da ostanem trudna jer sam 6 godina pila tablete za zaštitu zbog ogromnog straha da mi se slučaj iz prve trudnoće ne ponovi. Uglavnom evo radimo ponovno na djetetu. Treba doći 30.11. a nadam se da neće. Svima želim puno sreće

mare27
    27. Studeni 2014. 06:56

puno sreće i tebi mama

mama7
    28. Studeni 2014. 18:16

Hvala!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI