Još 2-3 dana do mjesečnice iskreno i nemam nikakvih simotoma pms kao što bih inače imala, čak ni čokoladu ne jedem kao što inače činim,a sise niti su napete,niti otekle, niti bole, možda su mi bradavice malo osjetljive ali ništa nije onako kako sam navikla.. zbunjena sam skroz, a vidjeti ćemo šta će biti, i da gaćice su mi stalno vlažne i ima iscjedka koji je malo mliječnast ne znam kako bih ga opisala, i dalje me tu i tamo uhvati osjećaj mučnine i probode u jajnicima, leđa me bole, a da ne kažem kako mi se svako jutro teško odvojiti od kreveta.. možda mi se i od antibiotika poremetio ciklus kao što rekoh vidjeti ćemo i javim vam sve :)
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Pepita21 U svakom slučaju nadamo se pozitivnom testu i držimo fige...
Arria hvala na lijepim riječima. Najgore je što sam se sblesirala kad sam vidjela koliko još dana do testa. Meni su u prvoj trudnoći sise strašno bile otekle čak 10 dana prije nego sam trebala dobiti (prije trudnoće je to bio i tipičan znak PMS-a) i više nikakav simptom nisam imala osim što mi se na prvi dan kašnjenja zgadio kolač...onda sam posumnjala, ali nisam vjerovala, mislila sam opet psiha... Čak sam onako kulerski uzela test i uspijela pričekati jutro, kad ono dvije crtice se pojavile za tren
<3 2/2013 <3
Drage moje ako ja ipak ugledam plus onda vam mogu bit primjer da je sve moguće...javim vam...a imam feeling da hoću... ;-)
Sreća se osmjehne kad je najmanje očekuješ...moje treće zlato na putu...
Drage moje, kod mene nema lijepih vijesti... Evo 4.ciklus je iza nas i vjestica je stigla sinoc s voljom i na vrijeme
Totalno me razocarala jer ovaj mjesec napokon nisam razmisljala o tome jer sam bila zauzeta drugim stvarima ali se svjedno nije uhvatilo... Ali dobro, idemo u nove pobjede za koji dan i pokusat pozitivan testic zamotat kao poklon dragome za Bozic
Sretno curke!
url=https://lilypie.com]
NIka, kada ces raditi test? drzim fige svima... Pepita i ja sam takva, kupujem test tek kada smatram da je vrijeme za njeg, nisam ga nikad radila unaprijed.. :) sretnoooo
Naše JA nije nepromjenjivo. Svaki dan treba ga stvarati i braniti, izvjesne osobine odbacivati, druge stvarati.
Hvala svima.. Divne ste...posto M nema ni traga sutra cu kupit testić i aki izdrzim u utorak ujutro ga napravit..naravno javim vam...konstantni mi je temp 37 a nisam bolesna. . Uglavnom javim vam se...drzim i ja vama figeee..
Sreća se osmjehne kad je najmanje očekuješ...moje treće zlato na putu...
Sortiraj odgovore
Najstariji