Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Miki35
    24. Studeni 2014. 10:13

a joj komp mi poludijo i poslao par puta a izbrisati ne znam

• Mare117
    24. Studeni 2014. 11:14

Bok curke
    Imam jedno onak malo glupo pitanje. Imam štenca doma 3 i pol mj staroga( i kak  imam PCOS pa mi kasnila m pa sam ju kao dobila) i zanima me dali štene može osjetiti trudnoću stalno mi šnjofa robu kad se presvučem(prije to nije radio) ,pitala sam svoju kumu ona je trudna kaže da i njezino štene  pošnjofa  robu na njoj. Zanima me dali je koja imala iskustva s tim?
    Idem u četvrtak kod doktora pa ćemo def vidjeti al ovo mi je nekako čudno .

LittleG
    24. Studeni 2014. 12:29

Pozdrav svima! Nova sam, za sada malo usprobavam. Svima koje ne očekuju želim da ne dođe ....a uskoro stižem sa svojim dvojbama....

LittleG
    24. Studeni 2014. 12:45

Ovako...zanimaju me vaša iskustva! Pila sam Triquilar cca 4 godine...prekidala na mjesec- dva...pa počinjala iako znam da se to ne radi.Sada ne pijem oko 6 mjeseci. Ciklusi naravno pobrkani od 18-28 dana....jednom čak 30...a jednom uspjela imati neka 2 krvarenja u mjesecu. Nikada ne znam koji je točno prvi dan mjesečnice jer mi se prvih par dana pojavljuje u tragu...a onda pravo kao traje 3 dana oskudnije. Zadnja M bila 7.11...završila 9.11....odnos imala 11.11. Odmah nakon toga primjetila bistru sluz u trajanju oko 3 dana, rastezala se kao bjelanjak. Moguće da mi je to bio plodni dan? Od tada više nikakve sluzi cijeli mjesec. Sada me grudi peckaju...bradavice osjetljive na dodir i također peku. Mogu li se nadati trudnoći???? 
    Kao trebala bih dobiti 3.12. ako razmak bude 25 dana od prošlog ciklusa. I da btw...već mi je 35 godina...nikad trudna...niti pokušavala biti.
    Ali sada bih jako htjela ...sorry na davljenju.

baby♡girl
    24. Studeni 2014. 12:55

Obzirom da mi je ginekologica malo mrzovoljna i bezobrazna, narucila bi me tek za 15 dana na pregled, jer po njoj ako je test negativan nema potrebe za vađenjem krvi -.- . Proslu trudnocu vodila kod privatnika, ali mi je ovaj tjedan nespretno s bebom ići kod njega, daleko je, MM radi. Napravila jos jedan test, i on je negativan. Ako ne dobijem kroz dva-tri dana idem na pregled sigurno, mozda mi je dojenje poremetilo cikluse. Uglavnom za Bozic ce biti plus sigurno! Bit cemo vrijedni, svaka 2 dana, opusteni jesmo, zeka peka heh   ostalim curama isto zelim plusic kao zgrada velik 
    i moja pesica je njuskala trbuh, ali obzirom da smo jako rano saznali zahvaljujuci prijateljici prorocici, koja je tek bila rodila pa smo mislili da prica gluposti (kao sad ona ima bebu i svi moramo odmah imati hehe) znali smo zasto njuska busicu ;) :*

Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.

baby♡girl
    24. Studeni 2014. 12:57

LittleG nadam se da je trudnoca u pitanju, ja se bas ne razumijem u pilule, nisam ih nikad koristila. Javit ce se curke s malo vise iskustva :) 
    Drzim ti fige :)))

Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.