svi se nadamo tom velikom plusiću,...i lijepom poklonu za Božić :) držim vam fige cure!!!
mitakc02
Bok curke
Imam jedno onak malo glupo pitanje. Imam štenca doma 3 i pol mj staroga( i kak imam PCOS pa mi kasnila m pa sam ju kao dobila) i zanima me dali štene može osjetiti trudnoću stalno mi šnjofa robu kad se presvučem(prije to nije radio) ,pitala sam svoju kumu ona je trudna kaže da i njezino štene pošnjofa robu na njoj. Zanima me dali je koja imala iskustva s tim?
Idem u četvrtak kod doktora pa ćemo def vidjeti al ovo mi je nekako čudno .
Bok curke
Imam jedno onak malo glupo pitanje. Imam štenca doma 3 i pol mj staroga( i kak imam PCOS pa mi kasnila m pa sam ju kao dobila) i zanima me dali štene može osjetiti trudnoću stalno mi šnjofa robu kad se presvučem(prije to nije radio) ,pitala sam svoju kumu ona je trudna kaže da i njezino štene pošnjofa robu na njoj. Zanima me dali je koja imala iskustva s tim?
Idem u četvrtak kod doktora pa ćemo def vidjeti al ovo mi je nekako čudno .
Kako mi muz ima psa...Dok jos nismo znali da sam trudna. Njegov pas je stalno bio oko mene. Uz trbuh mazio se I cuvao me. Nije dao nikome da mi pride. Bas je bio onako zastitnicki. Sad ne znam ako je to bilo radi toga. Takoder dok jos nismo znali za trudnocu, nasli smo I udomili malu mackicu koja je nekome odlutala, stalno mi je spavala na trbuhu I najvise mi se mazila od svih. Na kraju smo joj uspili naci vlasnike. U biti cesto sam cula da zivotinje mogu osjetiti tako nesto. Ja sad ne znam ako su mi se tako mazili radi trudnoce, mozda je samo sve bilo splet okolnosti. :)

14.06.2014. L ♥
Pozdrav svima! Nova sam, za sada malo usprobavam. Svima koje ne očekuju želim da ne dođe ....a uskoro stižem sa svojim dvojbama....

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji