Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    baby♡girl
    22. Studeni 2014. 14:20

Hvala od ♡ curama na pozitivnim vibrama, ali test kaže minus. Nisam razočarana, ipak su bili neplodni dani pa bi bilo megačudo da je uspjelo :D uzela sam intimplus. Iako je teta u ljekarni rekla da pričekam jutro, ja sam naravno išla u toalet čim sam kročila nogom u stan :D nema veze, bude sljedeći mjesec, taman da MM ne moram kupiti poklon ispod bora, stavim mašnu na test i super :) :) :) 

Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.

mare27
    22. Studeni 2014. 17:51

odlićna ideja ,probat ću i ja tako a vjerujem i renata, marincica i još pokoja cura

baby♡girl
    22. Studeni 2014. 18:25

Samo pozitivno :) držim fige cure 

Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.

baby♡girl
    23. Studeni 2014. 15:25

Da zaspem od umora u podne, i probudim se prije 15 minuta? Jučer i danas žedna kao graba. M nema i dalje. Umor me ovaj jako čudi, to mi je bio jedni simptom prve trudnoće, što je najbolje meni nije bilo ništa čudno jer smo MM i ja radili u noćnom klubu, i spavali smo i inače do 12h-13h. Ali najboljoj prijateljici je bilo čudno kad sam ustala u 13h, popila kavu i pojela i vratila se u krevet oko 16h i spavala do 19h. Nazvala me i rekla da sam trudna i da idem po test. :D i sad me ovo šokiralo skroz. I ova žeđ, inače popijem dvije čaše vode max, ne stignem od ove svoje male barabe :D a zaista si ne želim umišljati. Još sam MM rekla da ćemo sljedeći mjesec probati ponovo, da nisam trudna i da čekam gospođicu M. Oprostite curke odužila sam totalno 

LuKi5
    23. Studeni 2014. 15:29

Najbolje ti je otic ginicu da ti da uputnicu za vadenje beta hcg...mozda I jesi trudna ali je test bio lazno negativan. :)

14.06.2014. L ♥

mitakc02
    23. Studeni 2014. 16:59

svi se nadamo tom velikom plusiću,...i lijepom poklonu za Božić :) držim vam fige cure!!!

mitakc02

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.