Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mitakc02
    20. Studeni 2014. 23:13

opet ja.. napravila 2 testa, jedan prije nego što je trebala doći m... a jedan 4 dana, nakon što nije došla m....oboje negativni, a menstruacija kasni 10 dana... :-/ vaš prijedlog? mišljenje? ja ne znam šta bi mislila više....

Mare117
    21. Studeni 2014. 09:10

mitakc02

opet ja.. napravila 2 testa, jedan prije nego što je trebala doći m… a jedan 4 dana, nakon što nije došla m….oboje negativni, a menstruacija kasni 10 dana… :-/ vaš prijedlog? mišljenje? ja ne znam šta bi mislila više….

bok
    naruci se kod doktora ili odi vadi krv meni je i duze kasnila pa mi je rekao za pcos...

renata6
    21. Studeni 2014. 09:52

mitakc02

opet ja.. napravila 2 testa, jedan prije nego što je trebala doći m… a jedan 4 dana, nakon što nije došla m….oboje negativni, a menstruacija kasni 10 dana… :-/ vaš prijedlog? mišljenje? ja ne znam šta bi mislila više….

Otiđi do doktora, najbolje će ti reći što je, meni je prošli mjesec kasnila tri tjedna i pokazalo se da je upala, tek kad sam došla na pregled uzv je otkrila da je tek bila ovulacija, znači cijeli jedan ciklus se preskočio.

Marincica
    21. Studeni 2014. 10:10

mitakc02

Slazem se sa renatom odi ginicu i budes mirna.... i meni je kasnila 3 mj ja se ponadala i kad ono nista , a inace sve uredu s jajnicima i samnom 

" Ako ne možeš letjeti, onda trči. Ako ne možeš trčati, onda hodaj. Ako ne možeš hodati, onda puži. Ali, bez obzira na sve, moraš nastaviti dalje. "

mitakc02

Bebach22
    21. Studeni 2014. 10:10

Najdraže moje,stalno vas pratim...evo mi smo u osmom tj.trudnoce,jučer bila na pregledu i sve ok,bebac se razvija Ja još uvjek nemogu vjerovat da nam je uspjelo i da ćemo za 7mj u rukama imat našeg malog anđela
    A vama curke svimaaaaaa želim da za Bozic dobijete velikeeee plusice

Marincica
    21. Studeni 2014. 10:11

Bebach22

Najdraže moje,stalno vas pratim…evo mi smo u osmom tj.trudnoce,jučer bila na pregledu i sve ok,bebac se razvija Ja još uvjek nemogu vjerovat da nam je uspjelo i da ćemo za 7mj u rukama imat našeg malog anđela
    A vama curke svimaaaaaa želim da za Bozic dobijete velikeeee plusice

Bebach jos jednom cestitam ti ...Sta vec osmi tjedan juhuhuh  bravo bravoooooo

" Ako ne možeš letjeti, onda trči. Ako ne možeš trčati, onda hodaj. Ako ne možeš hodati, onda puži. Ali, bez obzira na sve, moraš nastaviti dalje. "

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI