Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    baby♡girl
    20. Studeni 2014. 09:08

Nadam se da ćemo sve prije Božića ugledati svoje plusiće  
    ja sutra trebam dobiti gospođicu, obzirom da ovaj mjesec nismo imali odnose u plodnim danima, tek prije nekoliko dana smo odlučili da je vrijeme za prinovu :) 
    E sad imali smo odnose naravno čim je odluka pala, neplodni dani. Simptome pms-a nemam, pa me zanima da li da test radim ako sutra zakasni ili da čekam još par dana? Može li test tako rano pokazati nešto?  Čudno mi je da nemam nikakve bolove koji su inače neizdrživi prije M.

Mare117
    20. Studeni 2014. 10:06

baby♡girl

ja sutra trebam dobiti gospođicu, obzirom da ovaj mjesec nismo imali odnose u plodnim danima, tek prije nekoliko dana smo odlučili da je vrijeme za prinovu :) 
    E sad imali smo odnose naravno čim je odluka pala, neplodni dani. Simptome pms-a nemam, pa me zanima da li da test radim ako sutra zakasni ili da čekam još par dana? Može li test tako rano pokazati nešto?  Čudno mi je da nemam nikakve bolove koji su inače neizdrživi prije M.

Pričekaj par dana ako ti zakasni. Drzim fige da bude +

Melly29
    20. Studeni 2014. 14:11

baby♡girl

Pricekaj do sutra ili do dana poslje.. I ja sam ga radila dan dva prije i bio je -. Na sami dan menge kada je izostala bio veeeliki plus.. drzim fige 

Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.

Arria
    20. Studeni 2014. 10:57

Uvijek se nekako volim tu javiti jer ste bili uz mene godinu dana! Sve što sam naučila tokom pokušaja da ostanem trudna je da ne mora o ničemu ovisiti! Godinu dana pila folnu, čajeve, dizala noge u zrak, jastuk pod dupe… I ništa! Sve do 10 mj! Bez folne, čajeva i ostalog! Jedino sam  akon odnosa ostala u ležećem položaju i to je sve! I evo nas u 7 tjednu i super smo i napredujemo…  Sretno svima!

Melly29
    20. Studeni 2014. 14:08

Arria

Uvijek se nekako volim tu javiti jer ste bili uz mene godinu dana! Sve što sam naučila tokom pokušaja da ostanem trudna je da ne mora o ničemu ovisiti! Godinu dana pila folnu, čajeve, dizala noge u zrak, jastuk pod dupe… I ništa! Sve do 10 mj! Bez folne, čajeva i ostalog! Jedino sam  akon odnosa ostala u ležećem položaju i to je sve! I evo nas u 7 tjednu i super smo i napredujemo…  Sretno svima!

Cestitam 

baby♡girl
    20. Studeni 2014. 19:36

Hvala curke, čekam sutra, ako izostane prekosutra ću napraviti test. Nadam se plusu, pa onda trk po još tri-četiri testa za potvrdu kao prošli put :D :D :D

Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.

• majjaa
    20. Studeni 2014. 20:41

11 dpo test negativan, inace imam neredovite cikluse, kada da ponovo napravim test jer se nadam +  <3

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI