pa do prvog razreda tvog dijeteta valjda ću i ja javiti za svoj plusić
pa do prvog razreda tvog dijeteta valjda ću i ja javiti za svoj plusić
Ajme luda si, pa naravno da ćeš prije!!!! Zamisli samo koliko će nas biti na forumu trudnoća kad se sve skupa s trbuščićima prebacimo tamo!!
Pa to će biti eksplozija foruma!!

mare27 bit ce plusić samo opušteno a mi ne napuštamo ovaj forum dok ne dođe tvoj plusić !!
heheh ljubim vas,ajd za početak držite veeeelike fige u petak - idem na razgovor za posao u bipu ,a dalje ćemo vidjet
heheh ljubim vas,ajd za početak držite veeeelike fige u petak - idem na razgovor za posao u bipu ,a dalje ćemo vidjet
Oooo zeno daj boze da uspijes... Ja sam prije trudnoce bila svugdje slala ali nista 😞😞😞😞

Eto ja isla raditi test kad sam nestrpljiva do petka posto ne znam dali krvarim(ni malo slicno menstruaciji) i pokazao mi debeli -
Eto nista od + a moram ici krv vaditi jer moram doktoru nalaze donijet
Eto ja isla raditi test kad sam nestrpljiva do petka posto ne znam dali krvarim(ni malo slicno menstruaciji) i pokazao mi debeli -
Eto nista od + a moram ici krv vaditi jer moram doktoru nalaze donijet
A kada bi trebala dobit?? Ako u petak onda je prerano jos..najranije u petak..na dan menge
Svim trudilicama držim palčeve da ovaj mjesec ugledaju veeelike plusiće , mi ne očekujemo gospodičnuM 29.11., nadamo se najljepšem poklonu za pod bor

Ja to mogu, ja to hoću....
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji