mare27 bit ce plusić samo opušteno a mi ne napuštamo ovaj forum dok ne dođe tvoj plusić !!
heheh ljubim vas,ajd za početak držite veeeelike fige u petak - idem na razgovor za posao u bipu ,a dalje ćemo vidjet
Eto ja isla raditi test kad sam nestrpljiva do petka posto ne znam dali krvarim(ni malo slicno menstruaciji) i pokazao mi debeli -
Eto nista od + a moram ici krv vaditi jer moram doktoru nalaze donijet
Svim trudilicama držim palčeve da ovaj mjesec ugledaju veeelike plusiće , mi ne očekujemo gospodičnuM 29.11., nadamo se najljepšem poklonu za pod bor
Ja to mogu, ja to hoću....
Nadam se da ćemo sve prije Božića ugledati svoje plusiće
ja sutra trebam dobiti gospođicu, obzirom da ovaj mjesec nismo imali odnose u plodnim danima, tek prije nekoliko dana smo odlučili da je vrijeme za prinovu :)
E sad imali smo odnose naravno čim je odluka pala, neplodni dani. Simptome pms-a nemam, pa me zanima da li da test radim ako sutra zakasni ili da čekam još par dana? Može li test tako rano pokazati nešto? Čudno mi je da nemam nikakve bolove koji su inače neizdrživi prije M.
Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.
Sortiraj odgovore
Najstariji