Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Miki35
    19. Studeni 2014. 15:37

mare27 bit ce plusić samo opušteno a mi ne napuštamo ovaj forum dok ne dođe tvoj plusić !!

mare27
    19. Studeni 2014. 16:42

heheh ljubim vas,ajd za početak držite veeeelike fige u petak - idem na razgovor za posao u bipu ,a dalje ćemo vidjet

• Mare117
    19. Studeni 2014. 18:58

Eto ja isla raditi test kad sam nestrpljiva do petka posto ne znam dali krvarim(ni malo slicno menstruaciji) i pokazao mi debeli -
    Eto nista od + a moram ici krv vaditi jer moram doktoru nalaze donijet 

NMareN
    19. Studeni 2014. 23:43

Svim trudilicama držim palčeve da ovaj mjesec ugledaju veeelike plusiće , mi ne očekujemo gospodičnuM 29.11., nadamo se najljepšem poklonu za pod bor

Ja to mogu, ja to hoću....

baby♡girl
    20. Studeni 2014. 09:08

Nadam se da ćemo sve prije Božića ugledati svoje plusiće  
    ja sutra trebam dobiti gospođicu, obzirom da ovaj mjesec nismo imali odnose u plodnim danima, tek prije nekoliko dana smo odlučili da je vrijeme za prinovu :) 
    E sad imali smo odnose naravno čim je odluka pala, neplodni dani. Simptome pms-a nemam, pa me zanima da li da test radim ako sutra zakasni ili da čekam još par dana? Može li test tako rano pokazati nešto?  Čudno mi je da nemam nikakve bolove koji su inače neizdrživi prije M.

Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.