Kod mene se u subotu ujutro izbacio neki osip na vratu kao sitni ugrizi koji svrbi i ne smanjuje se. Danas cu otici kod dr opce prakse. Ovulacija mi je bila 22.5. Pijem duphastone i po nekoj mojoj procjeni sam vec trebala prokrvariti. Nadam se da je konacno ovaj put to to i jos mi taj osip dodatno budi nadu jer sam citala da moze biti simptom. Čestitam svim curama na plusicima!
Light,
Ako ti je O bila 22.5'M bi trebala dobiti 14 dpo, jer ta luteinska faza najcesce traje 14 dana, prva faza se mijenja.
Tako da neces jos dobiti po meni.
A drzim fige i da ne dobijes !!
Imala sam neki smeđi trag u sluzi i mislila sam to je to krenut ce i nakon toga rozo obojeni bijellasti iscjedak. Taj iscjedak je sada cisti bjelkasti. Vrijeme ce pokazati, treba bit strpljiv 😊
Drzim i ja fige svima!!! :)
Meni se danas pojavio suncani iscjedak, ako to jest to jer ga nikada do sada nisam imala, ali nisam se nikad susrela s ovim iscjetkom. imam dnevni ulozak da primjetim sve promjene i mislim iskreno da ga nemam da ne bih ni skuzila jer ga je zbilja jako malo, a ne znam kako to inace izgleda...
Ej drage moje evo meni je danas 19 dan ciklusa,a od jucer dakle 18 dan ciklusa me bole grudi i ponekada me probode u jajnicima,sad neznam sta je to jer me nikad tako rano nisu uhvatili simptomi pmsa pomagajte,😘😘
Ej drage moje evo meni je danas 19 dan ciklusa,a od jucer dakle 18 dan ciklusa me bole grudi i ponekada me probode u jajnicima,sad neznam sta je to jer me nikad tako rano nisu uhvatili simptomi pmsa pomagajte,😘😘
Evo meni je danas 17dc, a mislim da su me u sub.,ned.pocele bolit, znaci jos ranije, tako da nije to nista cudno..meni zna tako krenuti od vremena ovulacije, ali ako ti inace nije tako moze biti svasta
Vrijeme ce pokazati, nema nam druge!
Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian
Zenskeeee imam i ja svoj plusic! ☺️☺️☺️
Jucer mi je pala bazalna na 36,7 sa 36,9 i ja reko ma to je gotovo dobit cu M sutra ili prekosutra, jer mi je inače tako, kad ono danas mjerim bazalnu i ona 37! Wow koji sok, nikad mi nije bila tako visoka! I ujutro napravila test, kad ono ➕! Pocela sam plakat od srece! Sutra cu Napravit ujutro jos jedan za svaki slucaj, al mislim da je to to!
Riri i mene je tako pocelo probadat, jedino drugacije su me boljele grudi, onako kao da su gorile, inace me svaki ciklus obavezno bole, ali onako teske su, a sada totalno drukčije...
Sortiraj odgovore
Najstariji