Teddy ajme čestitam!! Super ako je tako brzo pokazao!!
Mama 1 zao mi je 😞 I ja sam danas radila gravi mini mislim da je on 25 osjetljiv i nista negativan, al ni sjena ni nista, ali danas mi je 12 dpo dan i M treba doc u utorak pa se nadam jos... ne znam sta da mislim vise!
Čestitam svima na novim ➕ evima od srca,ja aktivno radim ovaj mjesec na tomee i nadam se da ćemo svi dočekati brzo svoj bingo😘m lady sta je s tobom i bejb sta ima kod tebe?? Ja ovaj mjesec niti sta pratim niti koristim ovulacijske trakice,samo opusteno🤗🤗
Ovaj mjesec sam bas opustena i sad sta Bog da. Pokusavam se minimalno zamarati s tim i maksimalno opustiti i uzivati u svakom danu. :)
Ma tako i mi samo opusteno 🤗 i gotovo javi se ako bude sta novosti sta mi je sa m lady,treba uzivati u svakom odnosu jer kazu kad se dobije beba nema vise hopa cupa kad hoces😘😘😁

Tedy B cestitam od srca..vidim da au plusici krenuli..svim curama koje su dobile zelim srecu ovaj mj.a vama koje cekate zelim veliki plus :)

Mono i ja mislim, baš sam osjetila jajnike taj dan. A iznenadila me pravo pozitivna lh trakica 11dc prvo je potamnila ova lijeva crtica pa tek onda testna i to ono čim sam ju izvadila tako da smo se odmah bacili na posao i to 11dc navečer, a 13dc odmah jutro

Kod mene se u subotu ujutro izbacio neki osip na vratu kao sitni ugrizi koji svrbi i ne smanjuje se. Danas cu otici kod dr opce prakse. Ovulacija mi je bila 22.5. Pijem duphastone i po nekoj mojoj procjeni sam vec trebala prokrvariti. Nadam se da je konacno ovaj put to to i jos mi taj osip dodatno budi nadu jer sam citala da moze biti simptom. Čestitam svim curama na plusicima!
Light,
Ako ti je O bila 22.5'M bi trebala dobiti 14 dpo, jer ta luteinska faza najcesce traje 14 dana, prva faza se mijenja.
Tako da neces jos dobiti po meni.
A drzim fige i da ne dobijes !!

Imala sam neki smeđi trag u sluzi i mislila sam to je to krenut ce i nakon toga rozo obojeni bijellasti iscjedak. Taj iscjedak je sada cisti bjelkasti. Vrijeme ce pokazati, treba bit strpljiv 😊
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji