Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    LuKi5
    18. Studeni 2014. 09:49

Krvarenje, ne menstruaciju* krivo sam se izrazila.

14.06.2014. L ♥

• danči11
    18. Studeni 2014. 10:38

Drage moje evo i moje priče. U 3 mj izgubila sam u 4 tjednu bebicu í sad zadnju mjesečnicu imala 29.10 i počela radit na bebi i nadam se da sad 23 nebu dosla mjesečnica. Bojim se jako jer več dva tjedna pijem folnu i od tad osječam bolove u donjem djelu trebuha. Svima želim sreću.

• danči11
    18. Studeni 2014. 10:50

Mare ne brini bit će. Samo naprijed bez odustajanja.

• Mony93
    18. Studeni 2014. 11:27

di ste kupile folnu kiselinu u nekoj normalnoj cijeni??

kosee
    18. Studeni 2014. 11:45

Ja pijem folnu iz dm-a, onu Das gesunde plus. Ima 400mg folne plus još B-vitamin.
    Počela sam piti i cink, čula sam da također pomaže. Navodno bi još bilo dobro uzimati i dodatak selena, ali toga se još nisam primila, i ovako se osjećam smiješno uz tolike tabletice

mare27
    18. Studeni 2014. 12:51

ljekarna folic plus 73 kn,prepisala ginička

lilianaa
    18. Studeni 2014. 14:15

Drage moje, nije me bilo neko vrijeme... nazalost, nemam sretnih vijesti, sve je po starom, cak i preskacem ovaj ciklus... 5 neuspjesnih mjeseci je iza mene i sad ovaj pauze, pa nastavljamo u istom tonu. Ako netko ima carobnu formulu za uspjeh, neka slobodno podijeli. P.S. Drzanje nogu u zraku, pijenje folne, femisan a kapi, multivitaminskih pripravaka, vrkute i marulje nije uspjelo. Bazalna temperatura, takoder nepouzdana.

• Mare117
    18. Studeni 2014. 14:40

Lidija
    Rado bi ti nesto savjetovala al evo i mi se 2 mj borimo sad je kasnila 20-tak dana i taman da sam trebala ici vaditi krv da vidimo kakva je situacija ja prokrvarila...sad me jedino strah dali je to krvarenje kako sam citala ili bas menstruacija.
    a kaj se tice cajeva ja pijem samo vrkutu 3 šalice na dan bez šećera nista uz to  pa cemo vidjeti za koji dan ili tjedan jel to kaj pomaze.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.