Ja pijem čaj od vrkute. Vještica mi kasnila 20 dana i ginekolog mi da uputnicu za vađenje krvi pošto test nije pokazao + i sad je došla vještica
Sad nisam pametna dal da idem vaditi krv ili jednostavno čekam da prođe ?? Savjet?
npr. moja šogorica je krvarila 5 mj a bila trudna.
Ja pijem čaj od vrkute. Vještica mi kasnila 20 dana i ginekolog mi da uputnicu za vađenje krvi pošto test nije pokazao + i sad je došla vještica
Sad nisam pametna dal da idem vaditi krv ili jednostavno čekam da prođe ?? Savjet?
npr. moja šogorica je krvarila 5 mj a bila trudna.
Mozda da iskoristis vec uputnicu I odes vaditi pa da znas na cemu si. Cula sam za slucajeve kad su zene imale menstruaciju I bile trudne. :)

14.06.2014. L ♥
Drage moje trudilice samo hrabro naprijed bit ce sve kako treba, tome se nadam i ja
" Ako ne možeš letjeti, onda trči. Ako ne možeš trčati, onda hodaj. Ako ne možeš hodati, onda puži. Ali, bez obzira na sve, moraš nastaviti dalje. "
Drage moje evo i moje priče. U 3 mj izgubila sam u 4 tjednu bebicu í sad zadnju mjesečnicu imala 29.10 i počela radit na bebi i nadam se da sad 23 nebu dosla mjesečnica. Bojim se jako jer več dva tjedna pijem folnu i od tad osječam bolove u donjem djelu trebuha. Svima želim sreću.
Ja pijem folnu iz dm-a, onu Das gesunde plus. Ima 400mg folne plus još B-vitamin.
Počela sam piti i cink, čula sam da također pomaže. Navodno bi još bilo dobro uzimati i dodatak selena, ali toga se još nisam primila, i ovako se osjećam smiješno uz tolike tabletice

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji