Drage moje evo i moje priče. U 3 mj izgubila sam u 4 tjednu bebicu í sad zadnju mjesečnicu imala 29.10 i počela radit na bebi i nadam se da sad 23 nebu dosla mjesečnica. Bojim se jako jer več dva tjedna pijem folnu i od tad osječam bolove u donjem djelu trebuha. Svima želim sreću.
Ja pijem folnu iz dm-a, onu Das gesunde plus. Ima 400mg folne plus još B-vitamin.
Počela sam piti i cink, čula sam da također pomaže. Navodno bi još bilo dobro uzimati i dodatak selena, ali toga se još nisam primila, i ovako se osjećam smiješno uz tolike tabletice
Drage moje, nije me bilo neko vrijeme... nazalost, nemam sretnih vijesti, sve je po starom, cak i preskacem ovaj ciklus... 5 neuspjesnih mjeseci je iza mene i sad ovaj pauze, pa nastavljamo u istom tonu. Ako netko ima carobnu formulu za uspjeh, neka slobodno podijeli. P.S. Drzanje nogu u zraku, pijenje folne, femisan a kapi, multivitaminskih pripravaka, vrkute i marulje nije uspjelo. Bazalna temperatura, takoder nepouzdana.
Lidija
Rado bi ti nesto savjetovala al evo i mi se 2 mj borimo sad je kasnila 20-tak dana i taman da sam trebala ici vaditi krv da vidimo kakva je situacija ja prokrvarila...sad me jedino strah dali je to krvarenje kako sam citala ili bas menstruacija.
a kaj se tice cajeva ja pijem samo vrkutu 3 šalice na dan bez šećera nista uz to pa cemo vidjeti za koji dan ili tjedan jel to kaj pomaze.
Sortiraj odgovore
Najstariji