Uvijek po navici dođem prvo ovdije da vidim ima li koji plusić , i da pozdravim nove i stare trudilice evo ja sam nakom 9 mj od spontanoga sada ponovo trudna u 8 tj sam i sve je super, želim vam da što prije ugledate + i da se družimo i po drugim temama, ovdije sam se najviše zadržala vi ste bile uz mene tako sam i ja sad tu za vas sretno drage moje , samo se opustite i volite sa muževima i bit ce plusića!!
Pozdrav, ja sam nova iako vas neko vrijeme citam...
inace imam neredovite menstruacije, zadnju sam imala od 18.-22.10., nakon toga od 28.10.-2.11. neko jako slabo krvarenje neznam zbog cega...
provjeravala sam ovulaciju sa testom i smajlic mi se pojavio 10.11. imali smo odnose i trudili se... pijem folnu kiselinu od pocetka 11.mj. znam da je jos rano ali od uzbudenja danas sam radila test koji je bio negativan, simptome nemam osim boli u trbuhu kao da cu dobit i povremena bol jajnika... nadam se da ce se plusic pojaviti... trudimo se 6 mjeseci...
StellaMaris-drago mi je da sam te nasmijala! Ja sam ti pila folnu kiselinu od Natural Wealtha i odmah ostala trudna. A i dragi se trudio svaki dan, jedva da smo imali snage.
Držim figice da plusić brzo dođe.
Bila jučer kod ginekologa tj da se upišem i naručim i ne mogu se naručiti jer mi je sredina ciklusa prošla, tako da ću morati čekati da dobijem i da prođe pa se tek onda naručiti,ako dobijem uopće,a to nije sve jučer sam završila na antibioticima jer imam upalu grla koja graniči sa streptokokom, malo mi buknulo i na uho.. ajme ajme :(
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
pa do prvog razreda tvog dijeteta valjda ću i ja javiti za svoj plusić
Sortiraj odgovore
Najstariji