Drage moje, nije me bilo neko vrijeme... nazalost, nemam sretnih vijesti, sve je po starom, cak i preskacem ovaj ciklus... 5 neuspjesnih mjeseci je iza mene i sad ovaj pauze, pa nastavljamo u istom tonu. Ako netko ima carobnu formulu za uspjeh, neka slobodno podijeli. P.S. Drzanje nogu u zraku, pijenje folne, femisan a kapi, multivitaminskih pripravaka, vrkute i marulje nije uspjelo. Bazalna temperatura, takoder nepouzdana.
Lidija
Rado bi ti nesto savjetovala al evo i mi se 2 mj borimo sad je kasnila 20-tak dana i taman da sam trebala ici vaditi krv da vidimo kakva je situacija ja prokrvarila...sad me jedino strah dali je to krvarenje kako sam citala ili bas menstruacija.
a kaj se tice cajeva ja pijem samo vrkutu 3 šalice na dan bez šećera nista uz to pa cemo vidjeti za koji dan ili tjedan jel to kaj pomaze.
Uvijek po navici dođem prvo ovdije da vidim ima li koji plusić , i da pozdravim nove i stare trudilice evo ja sam nakom 9 mj od spontanoga sada ponovo trudna u 8 tj sam i sve je super, želim vam da što prije ugledate + i da se družimo i po drugim temama, ovdije sam se najviše zadržala vi ste bile uz mene tako sam i ja sad tu za vas sretno drage moje , samo se opustite i volite sa muževima i bit ce plusića!!
Uvijek po navici dođem prvo ovdije da vidim ima li koji plusić , i da pozdravim nove i stare trudilice evo ja sam nakom 9 mj od spontanoga sada ponovo trudna u 8 tj sam i sve je super, želim vam da što prije ugledate + i da se družimo i po drugim temama, ovdije sam se najviše zadržala vi ste bile uz mene tako sam i ja sad tu za vassretno drage moje , samo se opustite i volite sa muževima i bit ce plusića!!
Zenska drago mi je zbog tebe
A ostalim drzim fige bude i vama se taj plusic pokazao kad tad
Pozdrav, ja sam nova iako vas neko vrijeme citam...
inace imam neredovite menstruacije, zadnju sam imala od 18.-22.10., nakon toga od 28.10.-2.11. neko jako slabo krvarenje neznam zbog cega...
provjeravala sam ovulaciju sa testom i smajlic mi se pojavio 10.11. imali smo odnose i trudili se... pijem folnu kiselinu od pocetka 11.mj. znam da je jos rano ali od uzbudenja danas sam radila test koji je bio negativan, simptome nemam osim boli u trbuhu kao da cu dobit i povremena bol jajnika... nadam se da ce se plusic pojaviti... trudimo se 6 mjeseci...
Majjaa inteiresira me dal jos imaš bolove u trbuhu jer imamo isti slućaj, ja imala ovulaciju 9.11 i isto od početka 11 mj pijem folnu
StellaMaris-drago mi je da sam te nasmijala! Ja sam ti pila folnu kiselinu od Natural Wealtha i odmah ostala trudna. A i dragi se trudio svaki dan, jedva da smo imali snage.
Držim figice da plusić brzo dođe.
Bila jučer kod ginekologa tj da se upišem i naručim i ne mogu se naručiti jer mi je sredina ciklusa prošla, tako da ću morati čekati da dobijem i da prođe pa se tek onda naručiti,ako dobijem uopće,a to nije sve jučer sam završila na antibioticima jer imam upalu grla koja graniči sa streptokokom, malo mi buknulo i na uho.. ajme ajme :(
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji