Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    StellaMaris
    15. Studeni 2014. 22:23

Sienna glavu gore i u nove pobjede
    Baby Girl želim ti ekspresni plusic
    Pepita21 znaci krajem mjeseca ocekujemo tvoje testiranje?
    Nelci dobrodosla, samo bi ti rekla da ako ste uspijeli jednom da cete uspijeti opet, probaj odvratiti misli necim zanimljivim i smanji stres, brze ce vrijeme prolaziti, drzim fige za jednu mrvu sto prije. Kad trebas nedobiti?
    Igorova bebica hvala na dobrodoslici

<3 2/2013 <3

Pepita2109
    15. Studeni 2014. 23:26

Stella Maris trebala bih dobiti 1.12. najkasnije do 8.12. s tim da se sljedeći tjedan idem upisati kod novog ginekologa i naručiti za pregled pa ću mu napomenuti da postoji mogućnost :) a šta bude bude, nećemo biti negativni :)

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

• Nelci
    16. Studeni 2014. 09:28

Hvala na podršci, pokušavam da se opustim, ali to je jace od mene. danas je tek 5. dan ciklusa, ako sta bude ovog mjeseca javljam .

NMareN
    17. Studeni 2014. 00:06

Novim curama želim dobrodošlicu i da što prije duđu plusići veeeeliki kao . Naši PD su gotovi pa ćemo vidjeti, 29. ne očekujemo gospodičnuM. Bio bi to najljepši poklon za pod bor . Držim nam palčeve svima...

Ja to mogu, ja to hoću....

• Mony93
    17. Studeni 2014. 17:24

bokic curke..evo mi i dalje pokusavamo al nikako :(((( vise neznam sta cu jednostavno :(((( pokusavamo vec godinu i nesto sitno al nikako da se to primi....joooooj :(( ima koja kakav savjet sta uradit il sta neznam vise sama sta...svaki savjet je dobro dosao...

Igorovabebica
    17. Studeni 2014. 19:13

Draga Mony i ostale djevojke kao i nove članice koje pokušavate-glavu gore!!! Pijte folnu kiselinu, ona povećava šanse za začeće i pospješuje prokrvljenost maternice, što znači i bolje orgazme, a to je itekako bitno da bi maternica povukla što veću količinu spermija. Meni su savjetovali da muž i ja zajedno doživimo orgazam u psećoj pozi- njegov alat ulazi duboko i stoji potpuno ravno, što omogućava spermiji da što dublje prodru u maternicu. I dizala sam noge u zrak. Sada je li to pomoglo, ne znam, ali pokušajte. Osjećam se k'o neki znanstvenik. Ne odustajte, brzo će nam opet biti puno plusića i baby boom-ova na Forumu!! Puno sreće i podrške! 

mare27
    17. Studeni 2014. 19:22

pridržavam se svega toga samo što nekad dignem noge a nekad samo stavim jastuk dva pod guzu pusa svim curkama

StellaMaris
    17. Studeni 2014. 21:31

Igorovabebica bas si me nasmijala, sve si lijepo i slikovito srocila, vrijedi pokusati. Mi smo dosli do zakljucka da smo prvo najvjerojatnije napravili u psecoj pozi 
    I ja folnu vec pijem, preporucio mi ginic to piti cim krenemo planirati, i u prvoj trudnoci sam ju isto pila

<3 2/2013 <3

• Nelci
    17. Studeni 2014. 22:11

Ja sam macinu travu pila do ovulacije, sad razmišljam da od sljedećeg ciklusa počnem piti folnu kiselinu. Hvala svima na savjetima, zaista znače mnogo.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI