Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    NMareN
    17. Studeni 2014. 00:06

Novim curama želim dobrodošlicu i da što prije duđu plusići veeeeliki kao . Naši PD su gotovi pa ćemo vidjeti, 29. ne očekujemo gospodičnuM. Bio bi to najljepši poklon za pod bor . Držim nam palčeve svima...

Ja to mogu, ja to hoću....

• Mony93
    17. Studeni 2014. 17:24

bokic curke..evo mi i dalje pokusavamo al nikako :(((( vise neznam sta cu jednostavno :(((( pokusavamo vec godinu i nesto sitno al nikako da se to primi....joooooj :(( ima koja kakav savjet sta uradit il sta neznam vise sama sta...svaki savjet je dobro dosao...

Igorovabebica
    17. Studeni 2014. 19:13

Draga Mony i ostale djevojke kao i nove članice koje pokušavate-glavu gore!!! Pijte folnu kiselinu, ona povećava šanse za začeće i pospješuje prokrvljenost maternice, što znači i bolje orgazme, a to je itekako bitno da bi maternica povukla što veću količinu spermija. Meni su savjetovali da muž i ja zajedno doživimo orgazam u psećoj pozi- njegov alat ulazi duboko i stoji potpuno ravno, što omogućava spermiji da što dublje prodru u maternicu. I dizala sam noge u zrak. Sada je li to pomoglo, ne znam, ali pokušajte. Osjećam se k'o neki znanstvenik. Ne odustajte, brzo će nam opet biti puno plusića i baby boom-ova na Forumu!! Puno sreće i podrške! 

mare27
    17. Studeni 2014. 19:22

pridržavam se svega toga samo što nekad dignem noge a nekad samo stavim jastuk dva pod guzu pusa svim curkama

StellaMaris
    17. Studeni 2014. 21:31

Igorovabebica bas si me nasmijala, sve si lijepo i slikovito srocila, vrijedi pokusati. Mi smo dosli do zakljucka da smo prvo najvjerojatnije napravili u psecoj pozi 
    I ja folnu vec pijem, preporucio mi ginic to piti cim krenemo planirati, i u prvoj trudnoci sam ju isto pila

<3 2/2013 <3

• Nelci
    17. Studeni 2014. 22:11

Ja sam macinu travu pila do ovulacije, sad razmišljam da od sljedećeg ciklusa počnem piti folnu kiselinu. Hvala svima na savjetima, zaista znače mnogo.

• Mare117
    18. Studeni 2014. 08:55

Ja pijem čaj od vrkute. Vještica mi kasnila 20 dana i ginekolog mi da uputnicu za vađenje krvi pošto test nije pokazao + i sad je došla vještica
    Sad nisam pametna dal da idem vaditi krv ili jednostavno čekam da prođe ?? Savjet?
    npr. moja šogorica je krvarila 5 mj a bila trudna.

Marincica
    18. Studeni 2014. 09:15

Drage moje trudilice  samo hrabro naprijed bit ce sve kako treba, tome se nadam i ja 

" Ako ne možeš letjeti, onda trči. Ako ne možeš trčati, onda hodaj. Ako ne možeš hodati, onda puži. Ali, bez obzira na sve, moraš nastaviti dalje. "

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.