Novim curama želim dobrodošlicu i da što prije duđu plusići veeeeliki kao . Naši PD su gotovi pa ćemo vidjeti, 29. ne očekujemo gospodičnuM. Bio bi to najljepši poklon za pod bor . Držim nam palčeve svima...
Ja to mogu, ja to hoću....
bokic curke..evo mi i dalje pokusavamo al nikako :(((( vise neznam sta cu jednostavno :(((( pokusavamo vec godinu i nesto sitno al nikako da se to primi....joooooj :(( ima koja kakav savjet sta uradit il sta neznam vise sama sta...svaki savjet je dobro dosao...
Draga Mony i ostale djevojke kao i nove članice koje pokušavate-glavu gore!!! Pijte folnu kiselinu, ona povećava šanse za začeće i pospješuje prokrvljenost maternice, što znači i bolje orgazme, a to je itekako bitno da bi maternica povukla što veću količinu spermija. Meni su savjetovali da muž i ja zajedno doživimo orgazam u psećoj pozi- njegov alat ulazi duboko i stoji potpuno ravno, što omogućava spermiji da što dublje prodru u maternicu. I dizala sam noge u zrak. Sada je li to pomoglo, ne znam, ali pokušajte. Osjećam se k'o neki znanstvenik. Ne odustajte, brzo će nam opet biti puno plusića i baby boom-ova na Forumu!! Puno sreće i podrške!
pridržavam se svega toga samo što nekad dignem noge a nekad samo stavim jastuk dva pod guzu pusa svim curkama
Igorovabebica bas si me nasmijala, sve si lijepo i slikovito srocila, vrijedi pokusati. Mi smo dosli do zakljucka da smo prvo najvjerojatnije napravili u psecoj pozi
I ja folnu vec pijem, preporucio mi ginic to piti cim krenemo planirati, i u prvoj trudnoci sam ju isto pila
<3 2/2013 <3
Ja sam macinu travu pila do ovulacije, sad razmišljam da od sljedećeg ciklusa počnem piti folnu kiselinu. Hvala svima na savjetima, zaista znače mnogo.
Ja pijem čaj od vrkute. Vještica mi kasnila 20 dana i ginekolog mi da uputnicu za vađenje krvi pošto test nije pokazao + i sad je došla vještica
Sad nisam pametna dal da idem vaditi krv ili jednostavno čekam da prođe ?? Savjet?
npr. moja šogorica je krvarila 5 mj a bila trudna.
Drage moje trudilice samo hrabro naprijed bit ce sve kako treba, tome se nadam i ja
" Ako ne možeš letjeti, onda trči. Ako ne možeš trčati, onda hodaj. Ako ne možeš hodati, onda puži. Ali, bez obzira na sve, moraš nastaviti dalje. "
Sortiraj odgovore
Najstariji