Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    StellaMaris
    14. Studeni 2014. 18:51

Meni danas 4 dc, jos 2-3 dana i mozemo napokon u akciju . Vi cure koje pratite ovulacije, dogodi li vam se ikad da neki mjesec ipak izostane? Ja sam je prosli mjesec imala a pretprosli mislim da nisam...
    Mitakc02 test bi vec trebao pokazati trudnocu, prije mislim da je za kasnjenje zasluzan stres ako ga je bilo...znalo se i meni dogoditi. Pricekaj jos 2 dana pa opet ponovi.
    Pepita21 ako samo dobro razumjela, tebi je mjesecnica krenula krajem 10.-tog ili poc. 11.mj, (ako je 4.11. završila) stoga bi 12.11. bio jedan od plodnih dana, ako su ti ciklusi redoviti. Prvi dan menstruacije se računa kao početak ciklusa
    Kosee nemam iskustva s mjerenjem bazalne. Sjecam se da sam jednom bila kod gin. i da je rekao da vidi lijepi folikul na desnom jajniku (20mm) i da se ovulacija ocekuje kroz dan-dva, ali naravno da je i to relativno. Ne vjerujem da svima puca pri istoj velicini, ako ste pokrili srijedu onda se nemas sto brinuti 

<3 2/2013 <3

Igorovabebica
    14. Studeni 2014. 19:14

Drage Stelma, Sienna i Almica želim Vam što prije plusić!!!  Pepita21-po mojoj procjeni moguće je, jer spermiji mogu preživjeti par dana. Ali samo nastavite raditi na bebici i želim vam puno sreće! 

LuKi5
    14. Studeni 2014. 20:46

Evo za spermice info. Mogu unutar rodnice preziviti par dana, ali sto se tice mogucnosti oplodnje, sposobni su za oplodnju unutar 48 sati. :)

14.06.2014. L ♥

Pepita2109
    14. Studeni 2014. 21:01

prije su mi bile užasno neredovite ali sad zadnjih 3 ciklusa 32 dana, tako da mislim da je sve moguće, a biti će kako bude samo eto informacija nikad dosta zar ne :) LuKi hvala dobro je znati, sutra uz kavicu ću reći prijateljicama da smo sve bile u pravu na neki način hehe

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

baby♡girl
    14. Studeni 2014. 22:43

Bok svima :) 
    Odlučili smo poraditi na drugoj bebici. Prvu smo dobili nakon 4 godine nezaštićenih odnosa. Nismo planirali, jednostavno nismo pazili i desilo se. Nadam se da drugu bebu nećemo toliko čekati… svima koji čekaju plus puno sreće :) :) :) 

Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.

• Nelci
    15. Studeni 2014. 16:17

Evo da i ja ispričam svoju priču . Prošle godine u 12. mjesecu samo jednom se nismo pazili i ja ostanem trudna, znači iz samo jednog pokušaja, koji se, nažalost, završio spontanim pobačajem u 6. nedjelji trudnoće. Da ne pričam koliko je bilo teško, uglavnom, nastavimo dalje. E, tu je problem, ništa se ne dešava. Svakog mjeseca se trudimo i već nas je uhvatila panika. Prošli mjesec sam pila čaj od macine trave, svi ga hvale, ali opet ništa. MM pije i čajeve za mušku neplodnost ( smatramo da ne može da odmogne), matičnu mliječ, med sa sjemenkama, ja još i Femisan A kapi, ali opet ništa se ne dešava. Nadam se da će biti nešto.

StellaMaris
    15. Studeni 2014. 22:23

Sienna glavu gore i u nove pobjede
    Baby Girl želim ti ekspresni plusic
    Pepita21 znaci krajem mjeseca ocekujemo tvoje testiranje?
    Nelci dobrodosla, samo bi ti rekla da ako ste uspijeli jednom da cete uspijeti opet, probaj odvratiti misli necim zanimljivim i smanji stres, brze ce vrijeme prolaziti, drzim fige za jednu mrvu sto prije. Kad trebas nedobiti?
    Igorova bebica hvala na dobrodoslici

<3 2/2013 <3

Pepita2109
    15. Studeni 2014. 23:26

Stella Maris trebala bih dobiti 1.12. najkasnije do 8.12. s tim da se sljedeći tjedan idem upisati kod novog ginekologa i naručiti za pregled pa ću mu napomenuti da postoji mogućnost :) a šta bude bude, nećemo biti negativni :)

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

• Nelci
    16. Studeni 2014. 09:28

Hvala na podršci, pokušavam da se opustim, ali to je jace od mene. danas je tek 5. dan ciklusa, ako sta bude ovog mjeseca javljam .

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.