Mislim da će mi ovo biti zadnji ciklus da pratim ovulacije i plodne dane jer samo postajem sve više zbunjena.
Po mjerenju bazalne ispada da je ovulacija bila u srijedu. A ja u srijedu predvečer bila kod ginićke i ona kaže da je predovulatorno stanje (folikul 22mm, endometrij 9mm) i ona očekuje ovulaciju kroz idućih par dana. Jel ona nije vidjela da će ovulacija bit u idućih par sati ili temperatura laže, tko će to više znati.

Pozz cure... meni menstruacija kasni 4 dana, ali nema simptoma koje inače osjećam prije nego moram dobit...radila sam test jučer i - !!! :-/ il je rano još za vidjet il se nešt pošemerilo :-O kaj vi mislite o tome? a bilo je par stresnih situacija ovih tjedana, i puno posla...
mitakc02
Moj dečko i ja zaista ne radimo na tome da ostanem trudna nego ono ako se dogodi dogodi se jer smo još relativno mladi, ja 22god,a on 25god.. i prekjučer je ejakulirao u mene, pa sad slijedi čekanje, s tim da mi je mjesečnica završila 4.11 pa po nekoj računici 12.11 mi je bio neplodan dan kao i jučer,a tek mi danas počinju plodni dani (rekao kalenadar ) pa je li moguće da ostanem unatoč tome trudna?
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Meni danas 4 dc, jos 2-3 dana i mozemo napokon u akciju . Vi cure koje pratite ovulacije, dogodi li vam se ikad da neki mjesec ipak izostane? Ja sam je prosli mjesec imala a pretprosli mislim da nisam...
Mitakc02 test bi vec trebao pokazati trudnocu, prije mislim da je za kasnjenje zasluzan stres ako ga je bilo...znalo se i meni dogoditi. Pricekaj jos 2 dana pa opet ponovi.
Pepita21 ako samo dobro razumjela, tebi je mjesecnica krenula krajem 10.-tog ili poc. 11.mj, (ako je 4.11. završila) stoga bi 12.11. bio jedan od plodnih dana, ako su ti ciklusi redoviti. Prvi dan menstruacije se računa kao početak ciklusa
Kosee nemam iskustva s mjerenjem bazalne. Sjecam se da sam jednom bila kod gin. i da je rekao da vidi lijepi folikul na desnom jajniku (20mm) i da se ovulacija ocekuje kroz dan-dva, ali naravno da je i to relativno. Ne vjerujem da svima puca pri istoj velicini, ako ste pokrili srijedu onda se nemas sto brinuti
<3 2/2013 <3
Drage Stelma, Sienna i Almica želim Vam što prije plusić!!! Pepita21-po mojoj procjeni moguće je, jer spermiji mogu preživjeti par dana. Ali samo nastavite raditi na bebici i želim vam puno sreće!
Nazalost od ovog mj nista,danas dobila
hvala na pozitivi i ja se nadam da cemo sve uskoro ugledati te plusice
Evo za spermice info. Mogu unutar rodnice preziviti par dana, ali sto se tice mogucnosti oplodnje, sposobni su za oplodnju unutar 48 sati. :)

14.06.2014. L ♥
prije su mi bile užasno neredovite ali sad zadnjih 3 ciklusa 32 dana, tako da mislim da je sve moguće, a biti će kako bude samo eto informacija nikad dosta zar ne :) LuKi hvala dobro je znati, sutra uz kavicu ću reći prijateljicama da smo sve bile u pravu na neki način hehe
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Bok svima :)
Odlučili smo poraditi na drugoj bebici. Prvu smo dobili nakon 4 godine nezaštićenih odnosa. Nismo planirali, jednostavno nismo pazili i desilo se. Nadam se da drugu bebu nećemo toliko čekati… svima koji čekaju plus puno sreće :) :) :)
Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.
Evo da i ja ispričam svoju priču . Prošle godine u 12. mjesecu samo jednom se nismo pazili i ja ostanem trudna, znači iz samo jednog pokušaja, koji se, nažalost, završio spontanim pobačajem u 6. nedjelji trudnoće. Da ne pričam koliko je bilo teško, uglavnom, nastavimo dalje. E, tu je problem, ništa se ne dešava. Svakog mjeseca se trudimo i već nas je uhvatila panika. Prošli mjesec sam pila čaj od macine trave, svi ga hvale, ali opet ništa. MM pije i čajeve za mušku neplodnost ( smatramo da ne može da odmogne), matičnu mliječ, med sa sjemenkama, ja još i Femisan A kapi, ali opet ništa se ne dešava. Nadam se da će biti nešto
.
Evo da i ja ispričam svoju priču. Prošle godine u 12. mjesecu samo jednom se nismo pazili i ja ostanem trudna, znači iz samo jednog pokušaja, koji se, nažalost, završio spontanim pobačajem u 6. nedjelji trudnoće. Da ne pričam koliko je bilo teško, uglavnom, nastavimo dalje. E, tu je problem, ništa se ne dešava. Svakog mjeseca se trudimo i već nas je uhvatila panika. Prošli mjesec sam pila čaj od macine trave, svi ga hvale, ali opet ništa. MM pije i čajeve za mušku neplodnost ( smatramo da ne može da odmogne), matičnu mliječ, med sa sjemenkama, ja još i Femisan A kapi, ali opet ništa se ne dešava. Nadam se da će biti nešto
.
Nezz kako si pila macinu travu ali ona se pije do ovulacije,nakon nje ne jer izaziva spontani tj. pospješuje izbacivanje ploda,zapravo dobiješ M a da ni nezz da je jajašce bilo oplođeno. Moj savjet je već ako nešto piješ onda vrkuta,definitivno pomaže pri začeću a i smije se piti i tokom trudnoće,smatra se kao "čuvar trudnoće". Inače sretno svima,držim palčeve da čim prije ugledate plusiće. Moj treći plusić ima cijelu 1 kg i trenutno smo u 27tt trudnoće,velike seke ga željno isčekuju.
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji