Za pocetak pozdrav svima i cestitke curama koje su imale plusice
Nova sam na forumu,tek sam vas skoro otkrila,(VELIKA POHVALA,DOSTA SAM CITALA CLANAKA I VELIKA STE PODRSKA,A I ISKUSTVO DOSTA ZNACI MLADIM BUDUCIM MAMAMA)
Mi planiramo 4mj bebicu,ali nas svaki put zafrkne vjestica,sada cekamo jos 4 dana,pa ponovno radit test ako ne dobijem,radila sam prije 3 dana test nekakav nezz firmu iz dm,14 eura 2 kom,pise u uputama da se moze raditi do 10 dana prije ocekivane mjesecnice,i bio je neg. sad koliko je to pouzdano nezz,tako da cekamo petak ako nedodje radim ponovo test.Ciklus mi je svakih 28 dana,da li trebam osjecati sada kakve simptome,od svega sto ste navodile jedino cesto idem na wc,Imam pojacan iscjedak zadnjih 3 dana,i danas me lovila nesvjest i glava me lagano boli,a inace nemam glavobolje.
Sienna, pozdrav i dobrodošla, da mi smo ti jedna mala slatka obitelj koja znamo svi što nam je zajedničko i što želimo otjerati!!Moj savjet ti je da pričekaš kad počne kasniti i onda napravi test, a simptomi su ti individualni većinom kad je trudnoća onda i ih i nema, mislim nastupaju tek kad je par tjedana u igri, ovi klasični u samom datumu očekivanja samo su priprema za dotičnu gospodičnu!!
Pozdrav Sienna I dobrodosla
Moj ti je savjet da se strpis jos malo I ukoliko bude kasnila vjestica napravis test.Ukoliko jesi trudna razina beta hcg ce ti biti svakim danom sve veca.
Sto se tice simptoma, neke zene ih imaju u ranoj trudnoci, a neke nemaju, jer je svaka trudnoca posebna na svoj nacin. Drzim fige da bude plusiiccc
Jos bi ti savjetovala ukoliko kasni da odes kod ginekologa, da ti da uputnicu za vadenje beta hcg. Tako ces biti najsigurnija ako je u pitanju trudnoca. Jer test ukoliko se prerano napravi moze biti lazno negativan.
14.06.2014. L ♥
Pozz svima, ovo je prvi moj post na nekom forumu i bas mi djelujete nekako simpa, MM i ja sve intezivnije razmisljamo o drugoj bebi. Imamo zivog i veselog sina od 20 mj. i ne bi zeljela bas preveliku razliku u godinama. Nadam se da cemo se sve ubrzo pratiti u trudnickim zgodama. Inace zadnja M mi je krenila 10.11. stoga imamo cijeli mjesec do iscekivanja
<3 2/2013 <3
pozz Stella Maris i dobrodosla i sada na posao,zelim ti da ubrzo ugledas + na testu
pozz Stella Maris i dobrodosla i sada na posao,zelim ti da ubrzo ugledas + na testu
Sortiraj odgovore
Najstariji