da vidjela sam da si u kratko vrijeme prošla puno toga lošeg,nadam se da je sve iza tebe i da krećeš u nove pobjede ne poraze ja još kuburim sa svojom gaduricom još danas sutra i onda "perjana" nagovaram supruga na spermiogram,al nekak mi to samo odgađa heheh al budem ja njega nagovorila
Curke, mi smo danas opet bili na ultrazvuku i super smo, u 6-om smo tjednu! I danas sam prvi put čula srce od mog malog anđela, majiiiii smo ali se čuje! Nemate pojma kakav osječaj, još uvijek plačem!
Prvi pokušaj inseminacije rezultirao je vješticom koju sam dobila u sred putovanja na kojem sam bila , ali nema predaje, evo nas već u drugom pokušaju, u srijedu štoperica a u petak ujutro inseminacija drugi put!nekome će dosadit više ovo natezanje!odlučna da pobjedim vješticu nestrpljivo čekam petak!pusa cure!
Opet ja :) Evo, vještica prošla, dakle ovaj put mi je došla nakon 24 dana, sad ispada da su mi baš ovih dana plodni dani, pa ćemo viditi.
U međuvremenu, 2. dan menge sam odmah počela piti čaj od vrkute (ne i marulju , jer sam čitala da je užasnog okusa :), čisto eto da probam, i mogu vam reći da mi se čini da sam duže ''curila'', valjda je to neko čišćenje organizma :) Odlučila sam da ako ovaj mjesec ne uspijemo, za idući ciklus kupujem lh trakice. Jesu nekome od vas pomogle? Čitam i svi pišu da su najpouzdaniji pokazatelj ovulacije, a kako se meni malo ciklus poremetio (nije strašno, ali ono, sad varira od navedena 24 dana do 30 dana), mislim da ću jednostavno morati pokušati s time. Mislim, trudimo se mi ovaj mjesec i puni smo nade, ali isto...
E i čestitke svima vama koje imate pluseve, i puna podrška onima koji se još trude :)
ahahha...e točno tako i moj,veli on meni ma ovaj mjesec je to riješeno,ti ćeš bit trudna...
Moj isto kaže, kaj kaj ne treba meni to, pa imamo već dijete, u stilu kako sam prvi puta zatrudnila, pa budem i drugi, ja rekoh da dragi ali već je puno vremena prošlo, a kad on ma dat će si truda, nema frke...mislim da ih trta!!!
eee renata i mare sad kad vas dragi zaskoce ;) ;)<3
" Ako ne možeš letjeti, onda trči. Ako ne možeš trčati, onda hodaj. Ako ne možeš hodati, onda puži. Ali, bez obzira na sve, moraš nastaviti dalje. "
Sortiraj odgovore
Najstariji