Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mare27
    10. Studeni 2014. 07:59

da vidjela sam da si u kratko vrijeme prošla puno toga lošeg,nadam se da je sve iza tebe i da krećeš u nove pobjede ne poraze ja još kuburim sa svojom gaduricom još danas sutra i onda "perjana" nagovaram supruga na spermiogram,al nekak mi to samo odgađa heheh al budem ja njega nagovorila

ANE5
    10. Studeni 2014. 11:06

Bebach22  čestitam od .

Arria
    10. Studeni 2014. 13:59

Curke, mi smo danas opet bili na ultrazvuku i super smo, u 6-om smo tjednu! I danas sam prvi put čula srce od mog malog anđela, majiiiii smo ali se čuje! Nemate pojma kakav osječaj, još uvijek plačem! 

Tonka33
    10. Studeni 2014. 15:39

Prvi pokušaj inseminacije rezultirao je vješticom koju sam dobila u sred putovanja na kojem sam bila , ali nema predaje, evo nas već u drugom pokušaju, u srijedu štoperica a u petak ujutro inseminacija drugi put!nekome će dosadit više ovo natezanje!odlučna da pobjedim vješticu nestrpljivo čekam petak!pusa cure!

• minnieme
    10. Studeni 2014. 16:55

Opet ja :) Evo, vještica prošla, dakle ovaj put mi je došla nakon 24 dana, sad ispada da su mi baš ovih dana plodni dani, pa ćemo viditi.
    U međuvremenu, 2. dan menge sam odmah počela piti čaj od vrkute (ne i marulju , jer sam čitala da je užasnog okusa :), čisto eto da probam, i mogu vam reći da mi se čini da sam duže ''curila'', valjda je to neko čišćenje organizma :) Odlučila sam da ako ovaj mjesec ne uspijemo, za idući ciklus kupujem lh trakice. Jesu nekome od vas pomogle? Čitam i svi pišu da su najpouzdaniji pokazatelj ovulacije, a kako se meni malo ciklus poremetio (nije strašno, ali ono, sad varira od navedena 24 dana do 30 dana), mislim da ću jednostavno morati pokušati s time. Mislim, trudimo se mi ovaj mjesec i puni smo nade, ali isto...

E i čestitke svima vama koje imate pluseve, i puna podrška onima koji se još trude :)

mare27
    10. Studeni 2014. 19:22

ahahha...e točno tako i moj,veli on meni ma ovaj mjesec je to riješeno,ti ćeš bit trudna...

renata6
    10. Studeni 2014. 19:32

Moj isto kaže, kaj kaj ne treba meni to, pa imamo već dijete, u stilu kako sam prvi puta zatrudnila, pa budem i drugi, ja rekoh da dragi ali već je puno vremena prošlo, a kad on ma dat će si truda, nema frke...mislim da ih trta!!!

Marincica
    10. Studeni 2014. 20:37

eee renata i mare sad kad vas dragi zaskoce ;)  ;)<3

" Ako ne možeš letjeti, onda trči. Ako ne možeš trčati, onda hodaj. Ako ne možeš hodati, onda puži. Ali, bez obzira na sve, moraš nastaviti dalje. "

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.