Meni isto stalno gore, nikako dolje. Grrr...a imala sam 55 kg sa 175.
14.06.2014. L ♥
Joj te kile!!! Ja pokušava i pokušavam ali ne idu mi baš dolje, nisam ni pretjerano strašno dobila u trudnoći, ali sad nikako dolje, još je uvijek podsvijesno to je sve od trudnoće, ma vraga je samu sebe varam, već prošlo pet godina, ali ne bi škodilo da je barem pet dolje ako ne i više. UH UH idu gore ali kako teško dolje....
ma pricajte mi ...svaki mjesec se pripremam da cu ic na dijetu al nist, ili krenem i za 2 mj odustanem. Vjerujte mi drage moje niste vi debele ;) ja ne hvalim se ali moram prek 40 kg skinut a jos nisam nit rodila...dosta je tesko, pa me i sram kad idem upznavat nekog kog neznam. Tesko je tesko sto je najgore od malena sam takva uvijek od svojih skolskih prijatelja duplo teza. Zato dragicke moje vi ste onako taman, a Marincica je mrga ;) ;)
" Ako ne možeš letjeti, onda trči. Ako ne možeš trčati, onda hodaj. Ako ne možeš hodati, onda puži. Ali, bez obzira na sve, moraš nastaviti dalje. "
ah mi žene,ta neka posebna stvorenja ,svaka nam čast nego kako si nam ti renatice?
Sortiraj odgovore
Najstariji