Čestitaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam!!!!! Sve nas je više debelih... Mare-drži nam se, sve će biti u redu. Šaljem puno pusa i imaš podršku svih nas.
Mi smo duuuugo pokušavali i još mi je muž na terenu, dolazi svakih 2-3 mjeseca i posrečilo nam se da svaki put kada dođe budu mi plodni dani, izgubila sam već živce! A najgore mi je bilo kada kažu nemoj misliti na to i bit će! Kada mu nebi opalila šamarčinu, pa ako hočeš to dijete mislim da je normalno da misliš o tome! I eto dokazano da se "hvata" i kad misliš o tome!
i ja mislim da već gubim kontrolu,izgaram od želje za plusićem...morat ću si pod hitno naći neku zanimaciju u životu da se malo opustim
Cestitam svim novopecenim trudnicama! :-)
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Drage moje novopecene trudnice cestitam vam od srca
!!!
Ostale moje drage trudilice nadam se da cemo i mi uskoro ugledati plusice
" Ako ne možeš letjeti, onda trči. Ako ne možeš trčati, onda hodaj. Ako ne možeš hodati, onda puži. Ali, bez obzira na sve, moraš nastaviti dalje. "
Cure bila sam danas na prvom pregledu nakon plusića... trudna sam 5+6! Nažalost vidi se samo gastikulacijska vrećica i naručena sam opet za tri tjedna! Ništa puno nisam pričala sa ginekologom, u stilu kada na idućem pregledu vidimo plod i kako srce kuca onda ćemo raditi detaljnu obradu! I sad sam opet u brigama.... valjda bude sve ok... čestitam svim novim mamicama i plusićima!
"Prvo te ignoriraju,onda te ismijavaju,pa se bore protiv tebe,a onda ih pobjedis"
Diva, mislim da nemas razlog za brigu posto je to jos premala trudnoca da bi se vidio EO. Obicno se vidi tek nakon 6. ili 7. tj. Sretno I bez brige.
14.06.2014. L ♥
Sortiraj odgovore
Najstariji