Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Igorovabebica
    06. Studeni 2014. 21:24

Čestitaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam!!!!! Sve nas je više debelih...  Mare-drži nam se, sve će biti u redu. Šaljem puno pusa i imaš podršku svih nas. 

• almica
    06. Studeni 2014. 21:41

cestitam,nadam se da cemo i mi osale uskoro tako nesto objaviti

Arria
    06. Studeni 2014. 23:15

Mi smo duuuugo pokušavali i još mi je muž na terenu, dolazi svakih 2-3 mjeseca i posrečilo  nam se da svaki put kada dođe budu mi plodni dani, izgubila sam već živce! A najgore mi je bilo kada kažu nemoj misliti na to i bit će! Kada mu nebi opalila šamarčinu, pa ako hočeš to dijete mislim da je normalno da misliš o tome! I eto dokazano da se "hvata" i kad misliš o tome! 

mare27
    07. Studeni 2014. 06:58

i ja mislim da već gubim kontrolu,izgaram od želje za plusićem...morat ću si pod hitno naći neku zanimaciju u životu da se malo opustim

07. Studeni 2014. 07:25

Cestitam svim novopecenim trudnicama! :-)

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Marincica
    07. Studeni 2014. 09:11

Drage moje novopecene trudnice cestitam vam od srca !!!

Ostale moje drage trudilice nadam se da cemo i mi uskoro ugledati plusice 

" Ako ne možeš letjeti, onda trči. Ako ne možeš trčati, onda hodaj. Ako ne možeš hodati, onda puži. Ali, bez obzira na sve, moraš nastaviti dalje. "

Diva2
    07. Studeni 2014. 09:20

Cure bila sam danas na prvom pregledu nakon plusića... trudna sam 5+6! Nažalost vidi se samo gastikulacijska vrećica i naručena sam opet za tri tjedna! Ništa puno nisam pričala sa ginekologom, u stilu kada na idućem pregledu vidimo plod i kako srce kuca onda ćemo raditi detaljnu obradu! I sad sam opet u brigama....  valjda bude sve ok... čestitam svim novim mamicama i plusićima! 

"Prvo te ignoriraju,onda te ismijavaju,pa se bore protiv tebe,a onda ih pobjedis"

LuKi5
    07. Studeni 2014. 11:09

Diva, mislim da nemas razlog za brigu posto je to jos premala trudnoca da bi se vidio EO. Obicno se vidi tek nakon 6. ili 7. tj.  Sretno I bez brige. 

14.06.2014. L ♥

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.