Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • bucka1990
    07. Studeni 2014. 12:03

cestitam svim plusicima
    Ja trebam danas dobitidoduse, ovaj mjesec nismo pokusavali...bio je samo jedan rizican odnos, bit ce bolje sljedeci mjesec

NMareN
    07. Studeni 2014. 12:30

Bebach22 iskrene čestitke, duplići,kako je to lijepo . Nama uskoro dolaze plodni dani i veselimo se tome,ulazimo u 2.mjesec pokušavanja, znam da nekim curama ovdje to čak zvući i smiješno ali imam osječaje kao da traje i traje, nadam se da ćemo uskoro sve imati lijepi vijesti .

Ja to mogu, ja to hoću....

Igorovabebica
    07. Studeni 2014. 15:36

Drage moje-ne dajte se, hrabro naprijed i uskoro ćemo jedna drugoj davati savjete o bebama i trudnoći. Samo pazite na sebe, klonite se stresa što više možete i sve ćemo biti debele.  

mare27
    07. Studeni 2014. 17:03

kad smo kod debelih,ja sam i bez bebice debela..danas stanem na vagu a ono 72 kg dobro da nisam dobila slom živaca

Pixii
    07. Studeni 2014. 19:05

kako pratite plodne dane? 
    ciklus mi je izmedu 30-45 dana i tesko mi je pogoditi kada imam ovulaciju. za sada koristim metodu cervikalne sluzi, ali ne znam koliko je pouzdana...

Marincica
    07. Studeni 2014. 19:21

Hhahahah Mare mare, ti debela??? Pa vrag te zel jes ti normalna  ....a kad sam ja tu tezinu imala,....uhuhu ima vec 7-8 godina ak ne i vise 

Pixil nikak ih ne pratim, jer kad sam imala normalne mjesecnice do 30 ciklus, pratila sam ih putem svakakvih aplikacija ili tak tu na int ..al nikad nista se nije ulovilo, pa sam prestala pratit tak da ..

" Ako ne možeš letjeti, onda trči. Ako ne možeš trčati, onda hodaj. Ako ne možeš hodati, onda puži. Ali, bez obzira na sve, moraš nastaviti dalje. "

mare27
    07. Studeni 2014. 21:44

ma daj ,ništa mi više od odjeće ne paše imam pet komada traperica a mogu nosit samo jedne i one već pucaju po šavovim

Marincica
    07. Studeni 2014. 22:13

Dobro je to...bar se pripremas za trudnicke dane ;) ;) ....ma kakva te debljina snasla joj joj Mare ajd bar danas ima traperica <3 ;)

" Ako ne možeš letjeti, onda trči. Ako ne možeš trčati, onda hodaj. Ako ne možeš hodati, onda puži. Ali, bez obzira na sve, moraš nastaviti dalje. "

LuKi5
    08. Studeni 2014. 09:01

Mare, sto bi ja trebala rec sa svojih 75 kila...ufff...Nikako da idu doljeee...a bila sam pravi zgoljo zgoljavi hehe :))) Ljepota je iznutra, a obline izvana. Napokon imam guz*cu. Bolje da ljulja nego da zulja hihihi 

14.06.2014. L ♥

mare27
    08. Studeni 2014. 10:39

heheh i ja sam uvjek plakala nad kilama sa svojih 172 imala najviše 55 kg,a sad u roku dvije god skoro pa 20 kg gore samo idu

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.