Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Mare117
    06. Studeni 2014. 09:59

Pozdrav
    Ginekolog mi je otkrio policistične jajnike... Dao mi je tablete(dekapren) i rekao je da kad mi prođe vještica da dodem na pregled a od nje ništa i sad čekam ali sam počela piti čaj od vrkute pa me zanima dali bi s vremenom čaj pomogao? Dali je netko pio taj čaj i dali pomaže?

Bebach22
    06. Studeni 2014. 11:38

Drage moje,evo mene s novostima
    Bila danas na pregledu i potvrđena mi je trudnoća,ginekolog misli da su čak blizanci....
    Za 2tj.idem opet na uzv pa ćemo vidjet

mare27
    06. Studeni 2014. 12:18

bravo,prelijepa vijest...čeeeesstitam

Arria
    06. Studeni 2014. 13:10

Žene, evo mene opet! Nama je danas 5 tjedana i bili smo kod doktora i super smo! Samo što se ja nikako navići na to da sam trudna, nekako mi je to nestvarno još! Trenutno sam u fazi razmišljanja da u meni raste život, da će od ove crne flekice na UZV narasti čovjek! Pa, nekada znam plakati, valjda hormoni! 

mare27
    06. Studeni 2014. 13:23

zavidim ti arria

Miki35
    06. Studeni 2014. 13:55

Bebach22 prekrasne vijesti arria  ne brini se to je normalno i ja sam sad negdije 6 tj , raspoloženje kao i vrijeme, malo me strah pa sam sretna pa mi se plaće na svaku glupos, hormoni divljaju!!! .

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.