drage moje,eto menga trebala doći u nedjelju al nije i još je nema ,danas napravila test naravno veliki minus,trbuh me zna bolit svaki dan u jutro po cjele dana ništa,nikakvi simptomi,nje nema,test negativan i sve super...u pm
drage moje,eto menga trebala doći u nedjelju al nije i još je nema ,danas napravila test naravno veliki minus,trbuh me zna bolit svaki dan u jutro po cjele dana ništa,nikakvi simptomi,nje nema,test negativan i sve super…u pm
Juj mare zao mi je..

Ajoj mare :( Drz se draga Jesi se bar uspila rijesit onih bestijetina glupih?

14.06.2014. L ♥
a valjda jesam iako sam si jučer ponovo kupila brusnicu i nastavljam pit čaj,a za ureaplasmu smo popili antibiotike pa je vjerojatno i to riješeno..čekam tu glupaču da dođe i prođe i da mogu dat mokraču na analizu da se vidi jel ta ešerihija otišla...
a valjda jesam iako sam si jučer ponovo kupila brusnicu i nastavljam pit čaj,a za ureaplasmu smo popili antibiotike pa je vjerojatno i to riješeno..čekam tu glupaču da dođe i prođe i da mogu dat mokraču na analizu da se vidi jel ta ešerihija otišla…
Uf...bas te napale sve odjednom. Nadam se da su nestale I da ce urinokultura ostat sterilna. Dobar je I uvin-h caj za ciscenje od njih.

14.06.2014. L ♥

i ja se nadam kako si mi ti,kako mališan?
i ja se nadamkako si mi ti,kako mališan?
Evo ja u bolovima cijelo vrijeme, sve se nadam da ce stati ali je svaki dan sve gore, jos mi se probava umijesala I zeza, sad cekam da mi dopunsko ukljuce da mogu ic kod doktorice jer je bol nekad kad se pojaca bas neizdrziva.
Bebac je super, rastu mu zubici, al ih super podnosi. Non stop se smije I mazi. :)))

14.06.2014. L ♥

meni vještica još nije stigla, kasni mi danas 5. dan, ali neću još raditi test, da nebi bilo svega kao zadnji put
meni vještica još nije stigla, kasni mi danas 5. dan, ali neću još raditi test, da nebi bilo svega kao zadnji put
Hm.. Kako ti kazes
Luki kakvi bolovi??? baš te zeza da Melly29 ja stalno kuburim s tom gospodičnom,zeza me na veliko

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji