Čestitam svim curkama na plusićimaaaa.... nikako da se prebacim i ja na drugu temu, ovdje sam dosta dugo pa mi se čini nestvarno da čitam forum pod trudnoća
"Prvo te ignoriraju,onda te ismijavaju,pa se bore protiv tebe,a onda ih pobjedis"
vještica je ipak stigla......
prošli mjesec 2 dana ranije ovaj mjesec tri dana kasnije
Nisam vam se dugo javila, jer nema ništa novo, ali vas čitam svaki dan i neopisivo sam sretna kada me neka od vas obraduje svojim plusićima :) slučajno sam vas počela pratiti,ali nikako se ne mogu i ne želim odvojiti od vas i nadam se da će biti još puuuuuuuno plusića i da ću jednog dana i ja donijeti lijepu vijest :* sretno curke
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
I meni ovaj mjesec kasni, nemam nikakav osjećaj da će doći, ali kod mene je to normalno. Poprilično sam sigurna da će doći, napravila test, negativan je. A mm i ja se nismo baš puno družili ovaj mj. Ali ne kužim da mi je već toliko godina redovna u minutu i sad odjednom podivlja.
Suprug i ja odgodili planiranje trudnoce..mizda jos do tog pravog trenutka poslozimo ostale zivotne probleme..suprug zeli dijete mozda i vise nego ja , svaka menga ga rastuzi i znam koliko bi ga bebolinac razveselio..u pms-u sam pa me peru cudni osjecaji,..
drage moje,eto menga trebala doći u nedjelju al nije i još je nema ,danas napravila test naravno veliki minus,trbuh me zna bolit svaki dan u jutro po cjele dana ništa,nikakvi simptomi,nje nema,test negativan i sve super...u pm
Ajoj mare :( Drz se draga Jesi se bar uspila rijesit onih bestijetina glupih?
14.06.2014. L ♥
a valjda jesam iako sam si jučer ponovo kupila brusnicu i nastavljam pit čaj,a za ureaplasmu smo popili antibiotike pa je vjerojatno i to riješeno..čekam tu glupaču da dođe i prođe i da mogu dat mokraču na analizu da se vidi jel ta ešerihija otišla...
Sortiraj odgovore
Najstariji