Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    larimara
    19. Veljača 2017. 13:03

Beba

Moram priznati da mi postaje teško ostati pozitivna ,jer sam ja osoba koja voli planirati,a ovo nitko ne planira, a nitko niti ne garantira da će nesto uspjet,a jos sam i jako nestrpljiva po prirodi,kako se vi sa tim nosite?

BEBA!
    Potpuno te razumijem,to s nestrpljenjem i planiranjem. Jos gore od toga je cekanje i neizvjesnost! Takva sam i ja,sve bih htjela planirati i imati pod kontrolom. Sto da ti kazem,uspjela sam roditi u 40oj!
    Najgore mi je bilo jer sam stalno cula bioloski sat kako zvoni,mislim da mi je to bila najveca prepreka.

larimara
    19. Veljača 2017. 13:13

mono1111

Beba,
    Sorry, ja sam valjda propustila tvoj post.
    Progesteron ti je u ref.vrijednostima, ali mislim da nije doslo do T zato jer je za T prenizak, mislim da nema veze s tim da nije bila O.
    Vjerovatno je bila O ali nije doslo do T jer da je doslo do T, progesteron bi bio oko 50.
    Da li si vadila progesteron tocno 7 dana nakon O ili 21 dc?? Mislim znam da si vadila 21 dc a da li je u tom slucaju O bila 14 dc?
    Mislim da to nije nizak progesteron.

Larimara,
    Nikad prije bila cula za taj naziv.
    Ali sam sad isla googlati i to je konopljika i pise da se treba izbjegavati kod trudnoce i dojenja,.pa onda radje nemoj uzimati.
    Isto tako pise da regulira prolaktin, a ako ti se snizi prolaktin neces vise mlijeka imati.
    Inace, vjerovatno znas,.kod visokog prolaktina, a kod dojenja je prolaktin visok, teze dolazi do T, jer visok prolaktin ometa O i implantaciju, makar vidim da se tebi T dogodila i dok dojis.da

MONO!
    Hvala ti na odgovoru! Sto bi mnoge od nas bez tebe!
    Necu uzimati one kapsule iako ne bi ni bilo lose da imam manje prolaktina i mlijeka. Muku mucimo s dohranom i moj djecak nikako da se malo odvoji od sisanja. Flasicu nije nikad htio,dudu za spavanje ili smirenje isto. Tako sam ti ja njegova duda varalica na dvije noge. Poceli smo s dohranom prije mjesec (sad mu je 7 mjeseci) i to jos ide kilavo,ali bit ce bolje. Dobro napreduje,srecom.
    To s dojenjem je cudna stvar. Jedni doktori kazu prestani ako si trudna ili to zelis biti,drugi kazu ne smeta.
    Uglavnom,reduciram dojenje i nadam se plusicu!

Imas li kakvih novosti u svom slucaju? Jesi li nesto novo odlucila?

mono1111
    19. Veljača 2017. 17:37

Larimara,
    Svaki dokt.ima svoje misljenje, e sad koga ces slusati..tesko je ...
    Drzim fige da vam sto prije upali jos jedna skolska T !!! I obavezno uzimaj progesteron.
    A kod mene,.nista pametno. Jos uvijek M nisam dobila, bas me to zivcira ! Proslo je skoro 50 dana, vise ni ne brojim....
    Probati cemo jos jednom prirodno, ako ne uspije,.onda IVF ovdje u Hr, a ako ne uspije IVF.+ PGD u Prag !
    Mora uspjeti !!!

Beba
    19. Veljača 2017. 22:27

larimara

Beba

Moram priznati da mi postaje teško ostati pozitivna ,jer sam ja osoba koja voli planirati,a ovo nitko ne planira, a nitko niti ne garantira da će nesto uspjet,a jos sam i jako nestrpljiva po prirodi,kako se vi sa tim nosite?
    BEBA!
    Potpuno te razumijem,to s nestrpljenjem i planiranjem. Jos gore od toga je cekanje i neizvjesnost! Takva sam i ja,sve bih htjela planirati i imati pod kontrolom. Sto da ti kazem,uspjela sam roditi u 40oj!
    Najgore mi je bilo jer sam stalno cula bioloski sat kako zvoni,mislim da mi je to bila najveca prepreka.

Hvala ti Larimara,tvoja pozitivna priča me ohrabruje budući da cu uskoro napuniti 36.koliko si ti pokušavala?Ja skoro godinu i pol,jedva čekam da se desi😃

url=https://lilypie.com]
    DANTE

WannaBeMama
    20. Veljača 2017. 15:17

Pozdrav…ovo je prvi put da pišem :)
    Zadnju mjesecnicu sam imala 1.2. I trajala je samo 3 dana(inace mi traje 5dana) a prije toga sam imala spolni odnos u plodnim danima…I nakon te mjesecnice samo opet pratila plodne dane i imala odnos sa partnerom…i evo sada 6 dana prije nego što imam dobit sljedecu menstruaciju osjecam probadanje u desnom jajniku, laganu vrtoglavicu, mucninu i pospanost.
    Pa me eto zanima što vi mislite…ja se eto nadam da vjestica nece doc :)))

29👩🏻‍🦰
    38👱🏼‍♂️
    3 godine pokušavanja...
    Papa test ✔️
    Hormoni ✔️
    Spermiogram✔️
    2.5.2023. Odrađena histeroskopija - uklonjeno par polipa s endometrija
    Prohodnost jajovoda - oba prohodna u cjelosti
    Prva tura klomida u 4.mj 2024.
    1FET u 1.mjesecu - vraćena jedna blastocista negativna beta
    2FET - 5.mjesec - vraćene 2 blastociste….

Cookie
    20. Veljača 2017. 16:40

bok cure,
    danas sam vadila betu treći put i danas je vrijednost 1416 😊

rekao mi je doktor da sam najvjerojatnije zanijela taman pred M (koja je trebala doći 6.2.).
    rekao je da dođem k njemu za točno 2 tj i da netom prije izvadim opet betu.rekao je jos da ide po skolskom planu.

Smijem li se veseliti? 😊

• Tamara
    20. Veljača 2017. 18:49

nena27

Tamara čestitam piši nam sve simptome
    Barbara ma to sam i ja pročitala, znam da vrkuta poboljšava progesteron a on je u drugom dijelu ciklusa, možda bolje piti nakon ovulacije iako na njima ništa posebno ne piše, mislim da sam pročitala da poboljšava i estrogen a on je bitan prvi dio ciklusa i sad ti budi pametan

Hvala draga moja,zasad je sve uredu malo nekad mucnine nista posebno.U srijedu sam kod doktorice pa cemo vidjet sta i kako dalje.

• Tamara
    20. Veljača 2017. 18:54

baarbaraa29

Tamara cestitke!! Zelim ti urednu trudnocu sa sto manje trudnickih tegoba.Izvjestavaj nas o novostima da mi koje jos iscekujemo plus znamo sto nas ceka kad ga docekamoNena ja sam jako poslusna i kupila sam kapi. Nego jutros sam procitala da je nekoj curi doktorica preporucila da ih korisi, ali od 14dc. Vjerojatno nakon O. Znam da na njima pise svaki dan, ali jel ti imas kakvis slicnih saznanja? Nebi htjela nanjet vise stete nego koristi!

Hvala puno,naravno da cu vas obavjestit o svemu.Zasad nema nista malo nekad mucnina al brzo prode.U srijedu idem na pregled kod doktorice pa cemo vidjet sta ona kaze.A sto se tice svega ostalog ja malo znam posto mi je prva trudnoca pa nisam upucena puno.Sve sto saznam javim vam😀

nena27
    20. Veljača 2017. 19:31

Tamara kolikó si se dugo trudila

WannaBeMama
    20. Veljača 2017. 19:37

Cestitam svima koje su uspjel!!! I drzim fige i nama koje se trudimo i ne gubimo nadu !! 👪💭

29👩🏻‍🦰
    38👱🏼‍♂️
    3 godine pokušavanja...
    Papa test ✔️
    Hormoni ✔️
    Spermiogram✔️
    2.5.2023. Odrađena histeroskopija - uklonjeno par polipa s endometrija
    Prohodnost jajovoda - oba prohodna u cjelosti
    Prva tura klomida u 4.mj 2024.
    1FET u 1.mjesecu - vraćena jedna blastocista negativna beta
    2FET - 5.mjesec - vraćene 2 blastociste….

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.