Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    nena27
    17. Veljača 2017. 17:54

Tamara čestitam piši nam sve simptome
    Barbara ma to sam i ja pročitala, znam da vrkuta poboljšava progesteron a on je u drugom dijelu ciklusa, možda bolje piti nakon ovulacije iako na njima ništa posebno ne piše, mislim da sam pročitala da poboljšava i estrogen a on je bitan prvi dio ciklusa i sad ti budi pametan

nena27
    17. Veljača 2017. 18:02

1 Thumb down 0

Odgovori
    Tina 06. 08. 2014. u 11:39 am
    Ja sam Evine kapi i konopljiku u drugim oblicima uzimala godinu i nesto. Od ciklusa od 4 mjeseca bez ovulacije i menstruacije i policisticnih jajnika sam se na kraju dovela do skolskih ciklusa od 28 dana, ovulacije koju je bilo moguce pratiti zbog zdrave sluzi i lutealne faze od 14 dana. Krajnji rezultat- trudna sam 14 tjedana, a svi su me ginekolozi htjeli vratiti na pilule da “rijesimo problem” bez obzira sto sam napominjala da planiram bebu. Vjecni budem zagovornik konopljike jer mi je zbilja pomogla  :D
    Evo našla nešto samo se nesmije uzimati sa hormonskom terapijom

mono1111
    17. Veljača 2017. 18:33

Cookie,
    Dobro da beta raste. Trebala bi se duplati svakih 36 do 48 h.

Tamara,
    Cestitam !!!!

Bejb,
    Jos M nisam dobila. Proslo je 45 dana od kiretaze.. :/
    Ako ne dobijem slijed.tj.idem na uzv.
    Nema nista posebno kod mene.
    Kako si ti.??

Cookie
    17. Veljača 2017. 18:36

mono1111

Cookie,
    Dobro da beta raste. Trebala bi se duplati svakih 36 do 48 h.

Tamara,
    Cestitam !!!!

Bejb,
    Jos M nisam dobila. Proslo je 45 dana od kiretaze.. :/
    Ako ne dobijem slijed.tj.idem na uzv.
    Nema nista posebno kod mene.
    Kako si ti.??

bas me zanima koliko onda zapravo traje moja trudnoća... Nadam se najboljem u ponedjeljak 💖

cure trudnice čestitam od srca!

baarbaraa29
    17. Veljača 2017. 19:30

nena27

1 Thumb down 0

Odgovori
    Tina 06. 08. 2014. u 11:39 am
    Ja sam Evine kapi i konopljiku u drugim oblicima uzimala godinu i nesto. Od ciklusa od 4 mjeseca bez ovulacije i menstruacije i policisticnih jajnika sam se na kraju dovela do skolskih ciklusa od 28 dana, ovulacije koju je bilo moguce pratiti zbog zdrave sluzi i lutealne faze od 14 dana. Krajnji rezultat- trudna sam 14 tjedana, a svi su me ginekolozi htjeli vratiti na pilule da “rijesimo problem” bez obzira sto sam napominjala da planiram bebu. Vjecni budem zagovornik konopljike jer mi je zbilja pomogla :D
    Evo našla nešto samo se nesmije uzimati sa hormonskom terapijom

Ona ne spominje da ih nije pila cijeli mjesec.. a ovo za kombinaciju sa terapijom znam.
    Ah daj Bože da i nama uspije! Koliko ih ti dugo piješ? 

Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian

bejb23
    17. Veljača 2017. 20:14

Mono, nadam se da ce ti stici skoro :) 
    A ja sam dobro. Ne osjecam se nista drugacije, nema jos nikakvih simptoma ni da stize ni da ne stize. Ovo nam je treci ciklus da pokusavamo pa cemo vidjeti :)  

💗Baby E💗

mono1111
    17. Veljača 2017. 21:38

Cookie,
    Da li znas kad je bila O?? Ilikad ste imali odnos u to vrijeme kada bi bila O??
    Vidjeti ces sto ce ti reci gin.na pregledu ! 
    Drzim fige da sve bude ok:)

Bejb,
    Nadam se da ovaj mjesec neces dobiti M nego plus !!!!!!!!!

Cookie
    18. Veljača 2017. 07:51

mono1111

Cookie,
    Da li znas kad je bila O?? Ilikad ste imali odnos u to vrijeme kada bi bila O??
    Vidjeti ces sto ce ti reci gin.na pregledu !
    Drzim fige da sve bude ok:)

Bejb,
    Nadam se da ovaj mjesec neces dobiti M nego plus !!!!!!!!!

O je bila oko 24./25.1. Čini mi se. Zbilja ne znam tocno. Odnose smo imali i prije i poslije i na kraju siječnja. Ginekolog misli da sam zatrudnila mozda pred samu M. Zato me slao vaditi betu jer mu se gest.vrć činila premalom u odnosu na navodne tjedne trudnoće.

nena27
    18. Veljača 2017. 09:26

Ma ja sam počela pit u 1mj ali sam tražila kapi konopljike zbog prolaktina pa sam nasla te evine koje imaju samo 10% konopljike naknadno sam našla te agnus castus pa sam onda njih pila pa sam stala. Mislim da ću taj agnus piti prvi dio a evine drugi dio jer je ona 90% vrkute danas mi je 21dc 

baarbaraa29
    18. Veljača 2017. 13:08

A vrkuta se inace moze piti cijeli mjesec, jel da?
    Mislim nije kao marulja da moras pazit kad smijes.

Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.