Tamara čestitam piši nam sve simptome
Barbara ma to sam i ja pročitala, znam da vrkuta poboljšava progesteron a on je u drugom dijelu ciklusa, možda bolje piti nakon ovulacije iako na njima ništa posebno ne piše, mislim da sam pročitala da poboljšava i estrogen a on je bitan prvi dio ciklusa i sad ti budi pametan
1 Thumb down 0
Odgovori
Tina 06. 08. 2014. u 11:39 am
Ja sam Evine kapi i konopljiku u drugim oblicima uzimala godinu i nesto. Od ciklusa od 4 mjeseca bez ovulacije i menstruacije i policisticnih jajnika sam se na kraju dovela do skolskih ciklusa od 28 dana, ovulacije koju je bilo moguce pratiti zbog zdrave sluzi i lutealne faze od 14 dana. Krajnji rezultat- trudna sam 14 tjedana, a svi su me ginekolozi htjeli vratiti na pilule da “rijesimo problem” bez obzira sto sam napominjala da planiram bebu. Vjecni budem zagovornik konopljike jer mi je zbilja pomogla :D
Evo našla nešto samo se nesmije uzimati sa hormonskom terapijom
Cookie,
Dobro da beta raste. Trebala bi se duplati svakih 36 do 48 h.
Tamara,
Cestitam !!!!
Bejb,
Jos M nisam dobila. Proslo je 45 dana od kiretaze.. :/
Ako ne dobijem slijed.tj.idem na uzv.
Nema nista posebno kod mene.
Kako si ti.??
Cookie,
Dobro da beta raste. Trebala bi se duplati svakih 36 do 48 h.
Tamara,
Cestitam !!!!
Bejb,
Jos M nisam dobila. Proslo je 45 dana od kiretaze.. :/
Ako ne dobijem slijed.tj.idem na uzv.
Nema nista posebno kod mene.
Kako si ti.??
bas me zanima koliko onda zapravo traje moja trudnoća... Nadam se najboljem u ponedjeljak 💖
cure trudnice čestitam od srca!
1 Thumb down 0
Odgovori
Tina 06. 08. 2014. u 11:39 am
Ja sam Evine kapi i konopljiku u drugim oblicima uzimala godinu i nesto. Od ciklusa od 4 mjeseca bez ovulacije i menstruacije i policisticnih jajnika sam se na kraju dovela do skolskih ciklusa od 28 dana, ovulacije koju je bilo moguce pratiti zbog zdrave sluzi i lutealne faze od 14 dana. Krajnji rezultat- trudna sam 14 tjedana, a svi su me ginekolozi htjeli vratiti na pilule da “rijesimo problem” bez obzira sto sam napominjala da planiram bebu. Vjecni budem zagovornik konopljike jer mi je zbilja pomogla :D
Evo našla nešto samo se nesmije uzimati sa hormonskom terapijom
Ona ne spominje da ih nije pila cijeli mjesec.. a ovo za kombinaciju sa terapijom znam.
Ah daj Bože da i nama uspije! Koliko ih ti dugo piješ?
Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian
Mono, nadam se da ce ti stici skoro :)
A ja sam dobro. Ne osjecam se nista drugacije, nema jos nikakvih simptoma ni da stize ni da ne stize. Ovo nam je treci ciklus da pokusavamo pa cemo vidjeti :)
💗Baby E💗
Cookie,
Da li znas kad je bila O?? Ilikad ste imali odnos u to vrijeme kada bi bila O??
Vidjeti ces sto ce ti reci gin.na pregledu !
Drzim fige da sve bude ok:)
Bejb,
Nadam se da ovaj mjesec neces dobiti M nego plus !!!!!!!!!
Cookie,
Da li znas kad je bila O?? Ilikad ste imali odnos u to vrijeme kada bi bila O??
Vidjeti ces sto ce ti reci gin.na pregledu !
Drzim fige da sve bude ok:)
Bejb,
Nadam se da ovaj mjesec neces dobiti M nego plus !!!!!!!!!
O je bila oko 24./25.1. Čini mi se. Zbilja ne znam tocno. Odnose smo imali i prije i poslije i na kraju siječnja. Ginekolog misli da sam zatrudnila mozda pred samu M. Zato me slao vaditi betu jer mu se gest.vrć činila premalom u odnosu na navodne tjedne trudnoće.
Ma ja sam počela pit u 1mj ali sam tražila kapi konopljike zbog prolaktina pa sam nasla te evine koje imaju samo 10% konopljike naknadno sam našla te agnus castus pa sam onda njih pila pa sam stala. Mislim da ću taj agnus piti prvi dio a evine drugi dio jer je ona 90% vrkute danas mi je 21dc
A vrkuta se inace moze piti cijeli mjesec, jel da?
Mislim nije kao marulja da moras pazit kad smijes.
Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian
Sortiraj odgovore
Najstariji