Tamara, pa cestitaaaam!!!! Bas mi je drago!!!! Zelim ti urednu trudnocu
Hvala punoo😘😘
Tamara cestitke!! Zelim ti urednu trudnocu sa sto manje trudnickih tegoba. Izvjestavaj nas o novostima da mi koje jos iscekujemo plus znamo sto nas ceka kad ga docekamo
Nena ja sam jako poslusna i kupila sam kapi. Nego jutros sam procitala da je nekoj curi doktorica preporucila da ih korisi, ali od 14dc. Vjerojatno nakon O. Znam da na njima pise svaki dan, ali jel ti imas kakvis slicnih saznanja? Nebi htjela nanjet vise stete nego koristi!

Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian
Tamara čestitam piši nam sve simptome
Barbara ma to sam i ja pročitala, znam da vrkuta poboljšava progesteron a on je u drugom dijelu ciklusa, možda bolje piti nakon ovulacije iako na njima ništa posebno ne piše, mislim da sam pročitala da poboljšava i estrogen a on je bitan prvi dio ciklusa i sad ti budi pametan

1 Thumb down 0
Odgovori
Tina 06. 08. 2014. u 11:39 am
Ja sam Evine kapi i konopljiku u drugim oblicima uzimala godinu i nesto. Od ciklusa od 4 mjeseca bez ovulacije i menstruacije i policisticnih jajnika sam se na kraju dovela do skolskih ciklusa od 28 dana, ovulacije koju je bilo moguce pratiti zbog zdrave sluzi i lutealne faze od 14 dana. Krajnji rezultat- trudna sam 14 tjedana, a svi su me ginekolozi htjeli vratiti na pilule da “rijesimo problem” bez obzira sto sam napominjala da planiram bebu. Vjecni budem zagovornik konopljike jer mi je zbilja pomogla :D
Evo našla nešto samo se nesmije uzimati sa hormonskom terapijom

Cookie,
Dobro da beta raste. Trebala bi se duplati svakih 36 do 48 h.
Tamara,
Cestitam !!!!
Bejb,
Jos M nisam dobila. Proslo je 45 dana od kiretaze.. :/
Ako ne dobijem slijed.tj.idem na uzv.
Nema nista posebno kod mene.
Kako si ti.??

Cookie,
Dobro da beta raste. Trebala bi se duplati svakih 36 do 48 h.
Tamara,
Cestitam !!!!
Bejb,
Jos M nisam dobila. Proslo je 45 dana od kiretaze.. :/
Ako ne dobijem slijed.tj.idem na uzv.
Nema nista posebno kod mene.
Kako si ti.??
bas me zanima koliko onda zapravo traje moja trudnoća... Nadam se najboljem u ponedjeljak 💖
cure trudnice čestitam od srca!

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji