Cookie,
Javi betu.
Mozda je O bila kasnije, pa je zato manje.
Drzim fige.
Hvala, javit ću :)
Evo i mene napokon,zezalo me logiranje.
Ja sam vec 9+2,zasada je sve ok.Jedino su me prije cca 10 dana pocele muciti mucnine.Strasno,po cijele dane,vec sam luda.Nemam uopce tek,smrsavila 2 kg u tjedan dana.
Tjesim se da tako mora biti
Svima drzim fige da ugledate plusice uskoro i da sve bude ok.
Barbara,
Moj savjet ti je da se javis na neku humanu reprodukciju i da se pocnes voditi tamo.
Preko njih ces sve pretrage napraviti koje su kljucne za zacece. Neces pogrijesiti.
Tamo ces ici i na folikulomettije i reci ce ti tocno kada je O.
Ne mora znaciti da nisi uopce ne imala O. Mozda se ovaj mj.tako potrefilo. Ne bi ti ciklusi bili uredni da nemas O, bili bi dugi i stalno bi ti M kasnila.
Cherrylane,
Sretno !! Nadam se da ce uskori uspjeti.
Znas li da caj od marulje ne smije piti cijeli ciklus?? Samo do O smijes.
Cookie,
Javi betu.
Mozda je O bila kasnije, pa je zato manje.
Drzim fige.
Ma ne vrijedi mi sad kretat kad sam jos kratko u Hr, ali uskoro se vracam dragom u Njem.pa ce sve bit lakse ❤ a vjerujem da cemo tamo krenuti dal dalje ili ispocetka, ovisi od doktora, ali svakako mirovat necemo.
Pit cu sve kako ste rekle, mozda i vrkutu (i tako ju imam a ne koristim), mozda uzmem femisan, muz je na bioastinu, profertil isto stigao..molitva + doktori i valjda ce urodit plodom!
Nekad mi se mjesecima ne dogadja nista znacajno, a sad samo od nove godine zivot mi se okrenuo za 360° pa je mozda i to sve ucinilo svoje.
Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian
Nisam htjela da zvuci bezobrazno - pitam sta cu pa kad mi kazes savjet, a ja kratko - za to nemam vremena!
Zapravo ti je uputa na mjestu i svjesna sam toga, ali evo kad sam u nekoj neodredjenoj fazi pa sam cudnog raspolozenja. Ne volim kad mi nesto ne ide.. Ovdje ne stignem, vani znam da necu moci odma kako bih htjela i to frustrira. Svakako hvala ti na svakom savjetu!!!!💓
Evo cak NIKAKO ne mogu maknuti ni ovog smrknutog smajlija!
Barbara ja ti sad pijem evine kapi koštaju nekih 25 kn a sadrže 90% vrkute
Barbara ja ti sad pijem evine kapi koštaju nekih 25 kn a sadrže 90% vrkute
O pa to je odlicno! Gdje si ih kupila?
Crna,
Drago mi je da he sve ok. Kazu da su mucnine dobar znak !! Izdrzi jos maloi brzo ce prestati.
Barbara,
Ma razumijem te. Nadam se da ce ti se uskoro sve posloziti !!!
Ma to imaš u svakoj ljekarnoj mala narančasta bočica 30ml mislim pije se 30 kapi dnevno čini mi se
Beta je bila bila 345,60 u srijedu
Danas je 677,40 :)
Još u pon vadim i onda se javim svom ginekologu kojeg je ovo razveselilo
Pozdrav cure,
Danas sam dobila rezultate progesterona za 21.dc i on iznosi 13,koliko sam shvatila guglajuci to je nisko i vjerovatno nije bilo ovulacije ovaj mjesec .Trakice za praćenje o bile su pozitivne 6. I 7.2. s ja vadila krv 9.2. zna li tko nešto vise o ovome dok ne idem kod dr?
url=https://lilypie.com]
DANTE
Sortiraj odgovore
Najstariji