Hvala ti!
E stvarno ih svakakvih doktora ima!! Ovaj sto sam ja bila je na glasu kao jako dobar, pogotovo za neplodnost pa reko ajde iako sam uvijek imala neki cudan osjecaj kad mi prica...ne znam opisat, uglavnom nikako ga nisam simpatizirala u potpunost, a od danas jos manje. Kad sam rekla to da muz sad ni tu....pogledo me i napravio reakciju kao a sta da ti ja sad radim. Ne znam, mozda sam previse ocekivala!
Znaci ananas u bilo kojem obliku?
Jel ga treba konzumirat u odredjenim fazama ciklusa, tipa pred ovulaciju ili?

Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian
Iskoristi sad to poznanstvo sa tom doktoricom kad se pokazala tako dobrom i pristupacnom ali daj Boze da ti ne zatreba a on nek....ma bolje da ne kazem sta!

Pa konj šta reći. A kako sam pila taj klomifen do 9dc, a on stanji endometrij, sa tim ananasom sam počela kad sam krenila na folikulometriju 10-11 dc i to mi je rekla ta iz sunca. Znam da se još i čudila bio je 7mm a za tjedan dana 14mm još je dva puta mjerila. Ja sam kupila 1l soka i 1 konzervu i to sam trošila kroz tih tjedan dana, ciklu sam ribala sa mrkvom, malo limuna, ulja i soli i tako mi je baš odgovaralo jer ja ne jedem od kiseline ništa

Ajme odlicno! Bas cu probati, hvala puno!!! Javljaj novosti!!
Ja trebam dobit u pon.i zapravo sad vise i ne znam sto cu dalje..nekako sam pred zidom, a ti pisi sve novotarije

[size=3][font="Source Sans Pro", sans-serif]Drage mame i one koje ce tek postati! Nova sam ovdje i zanima me vase misljenje. Zadnju menstruaciju imala sam 29.12., ciklusi mi inace nisu redoviti (29-34 dana). Menstruacija me ne moze nikada iznenaditi jer prepoznam bolove u jajnicima, imam vjetrove, a grudi me bole tu i tamo. Kupila sam ClearBlue u ponedjeljak i napravila ga isto popodne - bio negativan. Osjecam se kao inace u pmsu, napuhnuta, vjetrovi, danas sam osjetila probadanja u desnom jajniku u 2 navrata (sto do sada nikad nisam), prije tjedan dana lagana zgaravica i glavobolja. Postoji li sansa da test nije dobro pokazao? 😏 Inace se muz i ja ne stitimo, nije da radimo na bebi, al da se desi nitko sretniji od nas![/font][/size]

oko zeleno, baby123,
joj, curke, zao mi je jako zbog vjestice, bas je prokleta... ako racunam 28 dana, meni treba stici u sub, ali tocno znam da ce stici, izgubila sam svaku nadu za ovaj mjesec tako da sad jos cekam da dodje, onda jos da prodje pa se bacamo natrag na "posao"... drzim nam fige da iduci ciklus bude dobitan i da odbrojimo do tog plusa! :)
Polly,
dobrodosla! :) po mom misljenju bi ti test svakako trebao vec pokazati jer ti dosta kasni, ali ja sam osobno imala losih iskustava s tim testovima s plavim linijama tako da bih ti preporucila da uzmes bilokoji najjeftiniji test s rozim linijama i pokusas ponovno, ali na jutarnju mokracu... mozda ne bi bilo lose ni javiti se ginekologu jer M kasni s nekim razlogom, a doktor ce najbolje znati treba li izazvati M nekim tabletama i je li rijec o trudnoci sto se iskreno nadam da je slucaj kod tebe! puno srece! :)
Evo zvala sam svog gin. kaze da je to sve super.
Sad barem ostale znate kako bi trebao izgledati normalan nalaz he he :-)
Ne razumijem ni slova od nalaza koji si napisala, ali drago mi je da je sve dobro! Jeeeee!
Hvalaaa :-*
Ma ni ja tak da sam odma meilom poslala gin. da mi on kaže.
Da li koga pece kad se popiski?
Joj mene tako jako,poludit cu a urin je u redu. :-( :-(
Valentina,
Super za nalaz. Mislim da si mozda neku upalu dobila, provjeri s gin.za to sto te pece. Jesi radila urinokulturu??
Barbara,
Kolike debljine ti je endo?? Da li se vidi zuto tijelo? Svaki gin.ako je prisutno zuto tijelo na jajniku ce znati da li je bila O ili nije. Ako nema zutog tijela nije bila O.
Ako ti je jako tanak endo onda pocnes piti ciklu i svjezi ananas odmah nakon M.
Poly,
Ne vidim sto si napisala, presitna su slova.

Valentina,
Super za nalaz. Mislim da si mozda neku upalu dobila, provjeri s gin.za to sto te pece. Jesi radila urinokulturu??
Barbara,
Kolike debljine ti je endo?? Da li se vidi zuto tijelo? Svaki gin.ako je prisutno zuto tijelo na jajniku ce znati da li je bila O ili nije. Ako nema zutog tijela nije bila O.
Ako ti je jako tanak endo onda pocnes piti ciklu i svjezi ananas odmah nakon M.
Poly,
Ne vidim sto si napisala, presitna su slova.
7 mm. Nije nista spominjao zuto tijelo nego samo da bi trebao biti deblji u ovoj fazi ciklusa.
I rekao mi je nesto, meni zapravo sokantno (osim onog da poz.trakica ne znaci O ) da to sto imamo onaj bjelanjkasti iscjedak ne znaci 100% tnu O nego samo da bi moglo doci do nje!!
Mislila sam da cu nakon prospavane noci bit bolje, a zapravo mi je jos gorje...

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji