Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Bubi555
    15. Veljača 2017. 22:36

ValentinaA

Evo zvala sam svog gin. kaze da je to sve super.
    Sad barem ostale znate kako bi trebao izgledati normalan nalaz he he :-)

Ne razumijem ni slova od nalaza koji si napisala, ali drago mi je da je sve dobro! Jeeeee!

15. Veljača 2017. 22:54

Hvalaaa :-*
    Ma ni ja tak da sam odma meilom poslala gin. da mi on kaže. 

Da li koga pece kad se popiski?
    Joj mene tako jako,poludit cu a urin je u redu. :-( :-(

mono1111
    15. Veljača 2017. 23:48

Valentina,
    Super za nalaz. Mislim da si mozda neku upalu dobila, provjeri s gin.za to sto te pece. Jesi radila urinokulturu??

Barbara,
    Kolike debljine ti je endo?? Da li se vidi zuto tijelo? Svaki gin.ako je prisutno zuto tijelo na jajniku ce znati da li je bila O ili nije. Ako nema zutog tijela nije bila O.
    Ako ti je jako tanak endo onda pocnes piti ciklu i svjezi ananas odmah nakon M.

Poly,
    Ne vidim sto si napisala, presitna su slova.

baarbaraa29
    16. Veljača 2017. 06:47

mono1111

Valentina,
    Super za nalaz. Mislim da si mozda neku upalu dobila, provjeri s gin.za to sto te pece. Jesi radila urinokulturu??

Barbara,
    Kolike debljine ti je endo?? Da li se vidi zuto tijelo? Svaki gin.ako je prisutno zuto tijelo na jajniku ce znati da li je bila O ili nije. Ako nema zutog tijela nije bila O.
    Ako ti je jako tanak endo onda pocnes piti ciklu i svjezi ananas odmah nakon M.

Poly,
    Ne vidim sto si napisala, presitna su slova.

7 mm. Nije nista spominjao zuto tijelo nego samo da bi trebao biti deblji u ovoj fazi ciklusa.
    I rekao mi je nesto, meni zapravo sokantno (osim onog da poz.trakica ne znaci O ) da to sto imamo onaj bjelanjkasti iscjedak ne znaci 100% tnu O nego samo da bi moglo doci do nje!!
    Mislila sam da cu nakon prospavane noci bit bolje, a zapravo mi je jos gorje...

Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian

16. Veljača 2017. 09:09

Jesam i u redu je.
    Ponoviti cu je sutra kod svoje Dr opće medicine. :-)

nena27
    16. Veljača 2017. 10:32

Ja se nakon ovog svega osjećam baš loše, pala sam duhom, nikad ne znaš što ti život nosi ali opet nije mi uopće palo na pamet da ću se morati toliko truditi, da ću morati proći sve što sam prošla. Sinoć čitam opet po forumima inseminacije, IVF strašno koliko je tu borbe, koliko je tu postupaka, koje tu konjske živce trebaš imati, koje tu vrijeme moraš utrošiti pa i novce. Jučer kad mi je ginekolog htio dati uputnicu za IVF ono šok pa zar sam stigla do tu, rekao mi je bar bolnica, par privatnih klinika reko istražit ću i doći za par mjeseci, kažem mužu on automatski govori idemo, ja još nisam spremna za to možda ću biti za mjesec dana kad se psihički pripremim ali sad ne

m.girl6
    16. Veljača 2017. 10:51

nena27, potpuno te razumijem makar ja još nisam krenula u nikakve pretrage, osim briseva. Nekako sam jadna u sebi i ne vjerujem da se toliko moramo mučiti, pogotovo kad čujem ko je oko nas sve ostao trudan i na koji način. A znam ih kakvi su i kaj su.. Ahh tak valjda mora biti.
    U utorak idem u poliklniku sunce vaditi progesteron, točno mi je 21.dan ciklusa. Mengu bi trebala dobiti 28.2. i onda nakon nje idem vaditi ostale spolne hormone. Ja ipak mislim da nekaj nije u redu. Pokrili smo sve žive dane u siječnju, svaki dan smo se sexali i opet ništa. I ovaj mjesec smo pokriveni, ali mogu već unaprijed reći da mislim da ništa neće biti. Nakon mojih pretraga ide MM na spermiogram pa ćemo vidjeti dalje. Da li je samo psiha naša najveća kočnica ili ipak nešto nije kako bi trebalo biti. 
    Ovo nam je 8. ciklus.. nena, koliko vi pokušavate?

Noa 💙

nena27
    16. Veljača 2017. 11:07

Ma pokušavamo 2 godine, ja trebam dobiti 26.2 danas me je baš probolo nešto na lijevoj strani, jučer mi je rekla da je na lijevom jajniku bila ovulacija, sve se nadam hvatam se za bilo što, sad mi je trenutno taj hsg kao poslije njega su veće šanse

m.girl6
    16. Veljača 2017. 11:15

Vjerujem ti, ma možda stvarno bude ovaj mjesec tvoj. Ja ti držim fige i želim sreću da si ostvariš napokon svoju želju, kao i mi sve ostale trudilice.. Mora i nama jednom sreća pružiti ruke 

Noa 💙

bornastra
    16. Veljača 2017. 11:45

Pozdrav drage moje...

Nisam vam se javljala par dana, ali vas redovito pratim. Ja sam vam obavila svoj pregled kod nove ginekologice, oduševljena sam njome. Mogla sam joj sve reći, pitala me i ispitivala sve, od prve menstruacije, bolesti u obitelji, bolesti kod MM u obitelji, napravila je UZV i u subotu mi je bio 11 dc i imala sam vodeći folikul od 15 mm na desnom jajniku, i rekla je da je to super. Na lijevom imam manju cistu, ali je rekla da ona ne predstavlja nikakav problem, kao što ne bi trebala predstavljati ni problem retroverzija moje maternice. Pokazala sam joj i nalaze štitnjače i spolnih hormona, kao i nalaze briseva i rekla je da je s moje strane sve super.
    Preporučila mi je da MM ode na spermiogram, i to ćemo i učiniti. Nam je 7, 8 ciklus...više ni ne brojim i drago mi je da sam što prije  krenula na sve preglede, i doktorica je rekla da ukoliko se ništa ne dogodi za 2 mjeseca da joj dođem. Ali da mi iskreno želi da joj za 2 mjeseca dođem sa pozitivnim testom. ma, divna žena :)

Nena, m.girl, Barbara...
    Sve se jednako osjećamo, i ja jednostavno niti nemam riječi ohrabrenja za vas kada nemam niti za sebe. Osim pozitivnih misli koje mi govore da će na kraju biti sve super. Jer ne bojim se ničega, nikakvih inseminacija, IVF ili bilo kojeg drugog oblika MPO me/(nas) neće obeshrabriti. Jer ništa nije nemoguće i u sve moramo vjerovati. 
    Vjerujem da nije lako to sve prolaziti, ali na kraju krajeva mislim da ništa nema cijenu kada primimo u naručje naše malo klupko. Od srca Vam svima to želim, i dragoj mojoj Mono, i ostalim trudilicama.
    Budite mi vesele, sretne, zdrave, zadovoljne i nasmijane… proljeće nam se bliži :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.