Mono ja sam ti ok trenutno nezaposlena pa odmaram zivce. Opustili smo se od razmisljanja o bebi. Pa tako.. ide lagano.. eto sad se pazi drago mi je da si dobila bolovanje jer nebi valjalo da radis nikako.
The desire to have a child never goes away. It grows,makes us to fight for our Precious gift from heaven.
14.06.2015. M
Mono, cestitam, full mi je drago zbog tebe! :-*
Vidim da spominjes bolovanje pa me zanima slijedece: moze li se ici na neku vrstu cuvanja u trudnoci, ali samo privremeno, i nakon toga se vratiti na posao?
Inace, narucila sam se na pregled za tjedan dana, tad cu biti 7+0 pa se nadam da ce se nesto vidjeti :)
Brine me sto cesto osjecam zatezanja i probadanja, a nedavno je bio spontani..
Wannababy
Jojj, znam kako ti je bilo na poslu pa mi je drago da ne radis ! Samo se ti odmaraj, :)
Ok, sve ce se posloziti kad bude vrijeme , sigurna sam :)
Teta,
Hvala :)
Jos ni ne vjerujem...ne želim se prerano veseliti...
A za bolovanje, moj gin.mi prosli put nije htio dati bolovanje nakon jednog spontanog, makar sam rekla kakav posao radim, nit me nije htio saslušati...a sad sam poslala MM kod socijal.gin.sa papirima iz bolnice, makar mi iz bolnice nisu nis napisali za mirovanje. Otvorio je bolovanje ali MM je dosao i rekao da mi u stilu mora otvoriti bolovanje, nije ga pitao da li može nego ga je doveo pred gotov cin.
Normalna su ti takva probadanja i bolovi, iako ne znam kakav posao radis pa pitaj sigurno iduci put kad ces ici na pregled.
Možda je tvoj gin.ok i vjerovatno ce imati vise suosjecanja i uzeti ce u obzir kako se ti osjecas...
Možeš ici na bolovanje na određeni period, npr.netko ide radi mucnina na npr.mjesec dana i onda zatvori, i onda radi do skoro kraja T. Mislim da ne možeš samo tako zatvarati i otvarati puno puta ali možeš dvaput otvararati i zatvarati komplikacije. Pitaj sve.
Držim figeee !!! Javii kako je proslo na pregledu.
Mono,
Kao da sam znala kad sam ti prosli put cestitala😊😊 cestitaaam jos jednom od srca!
A meni je danas 22dc, nekako mi je odbojna kava i pomisao na kavu a inace obozavam kavu
Pozdrav drage moje...
malo sam se odmaknula od Klokanice i stalnog istraživanja što, kako i zašto...
Ali nisam mogla da se ne javim i čestitam i zaželim najveću sreću dragoj mono1111. Baš mi je drago radi tebe, od srca tebi i mužu želim sreću. Jesi li predosjećala da je ovaj mjesec to to? Jesi imala kakvih simptoma?
Čuvaj se i pazi.
Svim curama veliki pozdrav i pusa!
Ne znam mono, meni se O na folikulometriji nije niti jedan put pokazala 14 dana ranijom od M :( a ovaj mj su mi tek postale pozitivne trakice jer nisam reagirala na one manje osjetljivosti.
Joj tako mi je drago zbog tebe, vjerujem da ce sve biti ok :)
Pozdrav svim plusicima i trudilicama... ja sam se malo preselila na neko drugo mjesto ali vas i dalje pratim... Mono111 cestitam ti od srcaaaaaa!!! Zasluzila si to!! Samo polako i bez previse razmisljanja koliko god je moguce,uzivaj i odmaraj i biti ce sve superrrr! ;)
Ostalim trudilicama saljem puno pozitive i srece da uskoro ugledate svoje plusice kao najljepsi Bozicni poklon... :)
Majaaa,
Eto :)) Hehe.
Možda i tebi bude plus ovaj mjesec :)) Drzim figeee :))
Bornastra, hvaalaaa.
Nisam imala nikakve simptome, uopće nisam mislila da je T u pitanju jer su mi testovi bili negativni i tek 33 dc mi je pokazao iz ljekarne.
Tj.dobila sam neki smeđi iscjedak, nekih 2, 3 dana prije nego sam trebala dobiti...moguce da je tad bilo implatacijsko ili manjak progesterona.
Skuzila sam da je svaka T, tj.u svakoj T bar kod mene su simptomi razliciti i drukciji.
Mislim da stvarno nema pravila.
Beba, hvalaaaaaa ti !!!!!
Samo se nadam da ce sve biti ok ovaj put.
Jako sam se jucer navecer uspanicila, isla sam googlati pseudogestacijsku vrecicu jer mi na nalazu od uzv pise da bi ta neka tocka mogla biti ili GV ili pseudogestacijska, ugl.pise da je to znak ektopicne T, valjda vanmatericne, tj.kad se jajasce ne ugnijezdi za zid maternice nego negdje drugdje, u neki drugi sloj.
Odlucila sam da vise nista necu googlati jer mi je tako loše jucer bilo radi toga.
Sto bude, bude !!
Petra, e sad stvarno ne znam. Znaci znam po sebi, kada mi Lh trakica pokaze pozitivno, zna mi biti i dva dana poz.i onda nakon cca 30 h ili 36 možda pocne blijediti i nastupa O.
I znaci nakon lh poz.trakice M dobijem cca za 16 ili 15 dana, a od O tocno za 14 dana.
Možda je kod tebe drukcije.
Iako mi je bas dr.koji me pregledao u Petrovoj rekao da druga faza uvijek traje 14 dana jer me pitao koliko mi ciklusi traju pa sam rekla da mi je prva faza duza nego druga i on je rekao da je uvijek druga faza ciklusa 14 dana.
Koje trakice si narucila??
Sortiraj odgovore
Najstariji