Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • ana-banana
    03. Prosinac 2016. 20:51

Veliki pozdrav svima. s obzirom da da sam vec procitala skoro sve postove na ovom forumu odlucila sam se i sama pridruziti. 
    Planiram vec 3 mjeseca i svaki mjesec mi M tocna kao svicarski sat. Uvijek 28 dana. Zadnja M 08.11. Međutim ovaj smo mjesec dragi i ja imali spolni odnos 12, 13. i 14. dana ciklusa, nekoliko dana nakon toga osjecala sam jaku bol u podrucju lijevog jajnika. Prije 2 dana i jucer pojavio mi se gusti, gotovo kremasti iscjedak, i uopce nemam apetita jer me glava jako boli zadnjih nekoliko dana i to je jedino kaj imam od "simptoma". danas sam dosla u napast da napravim test ali znam da je jos rano, ali majkemi budem izludila do utorka kad trebam dobit... jel moguce da sam si umislila to sve ili mi tijelo pokusava natuknut nekako? :))

mono1111
    04. Prosinac 2016. 19:06

Ana banana,
    Moguce da su to stvarni simptomi a moguce je isto tako da si izmislila.
    Napravi test, za dva dana neka vec možeš, pošto su ti ciklusi uredni trebao bi pokazati.
    Sretnooo

04. Prosinac 2016. 20:45

Mono, endokrinolog mi je na proslom pregledu rekao da zatrazim D2, neznam zasto..
    Prosli tjedan sam vadila krv:
    - tsh 1.89
    - T3 1.44
    - fT4 15.7
    Sve mi se cini dobro, al idem ovaj tjedan na kontrolu naravno :)

LuKi5
    04. Prosinac 2016. 21:10

Pozdrav drage trudilice, nisam vam se jakoo dugo javljala, ne znam uopce sto ste pisale dok me nije bilo..Koliko vas je dobilo plusice? Kako ste? ..Imali smo dosta turbulentno razdoblje, dosta suza i pitanja, ceka nas jos puno toga...Ali konacno se pomicemo u pravom smjeru.

sarajka
    05. Prosinac 2016. 01:04

LuKi5

Pozdrav drage trudilice, nisam vam se jakoo dugo javljala, ne znam uopce sto ste pisale dok me nije bilo..Koliko vas je dobilo plusice? Kako ste? ..Imali smo dosta turbulentno razdoblje, dosta suza i pitanja, ceka nas jos puno toga…Ali konacno se pomicemo u pravom smjeru.

Draga Luki, evo i mene nakon dugo, dugo vremena. Nisam se javljala jer nisam imala nista novo da napisem, nazalost nemam ni sada...  Ponekad citam postove trudilica, i vidim da ima dosta novih i da je dosta starih uspjelo da ostvari najvecu zelju, i sretna sam zbog njih!  A, novim trudilicama zelim puno srece i strpljenja, kao i sebi samoj....
    Luki nadam se da ima barem malo napretka kod tebe i da je L. bolje? Da znas da sam razmisljala o tebi, jer sam primjetila da te nema na forumu vec neko vrijeme, i zaista mi je bilo drago kad sam vidjela tvoj post! Pozeljela sam odmah da se javim, da te pozdravim pruzim podrsku tebi i svim zenama na ovom forumu.  Kao sto rekoh kod mene je stanje nepromjenjeno, godinu i pol pokusavanja i nista.., Opet pocinjem iznova sa pretragama, ne bi li napokon saznala sta je uzrok....Puno pozdrava za tebe i sve trudilice. 

https://lb1f.lilypie.com/aOUdp2.png

14.06.2014. L ♥

• ana-banana
    04. Prosinac 2016. 22:17

Ne znam kako je vama, ali meni dan traje 100 godina, i nikako docekat taj utorak vise... jooj :)

nena27
    05. Prosinac 2016. 08:14

Mono111 u braku sam 2 godine, a trudimo se godinu i pol recimo

• Petra178
    05. Prosinac 2016. 08:39

Dobila i ja nakon 5 dana kašnjenja...krenem piškiti na test jutros i usput krene i M 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI