Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ivcy1306
    06. Prosinac 2016. 11:15

Pozz
    Luki😘😘 bas mi je drago da si se javila, mislila sam na tebe i pitala curke jesi se javljala jer nisam ni ja pratila forum. 
    Ja sam rodila 13.11.carskim, decko dug 53 i tezak 3910 .. to je jedina novost kod mene. 

Drago mi je da napokon otkrivate sto se dogadja sa L i da ce krenut na bolje!

• Petra178
    06. Prosinac 2016. 15:00

nešto manje od godinu dana...a recimo pola godine smo na pregledima. 
    s tim da sam na pregeld išla jer mi je prošla godina od prethodnog pregleda, a da upsput vidimo i jel sve ok... pa se to zakompliciralo, otegnulo i sad je (skoro) sve ok...samo ciljamo i čekamo

nena27
    06. Prosinac 2016. 18:03

Ja sam se sad vratila od ginekologa, dao mi još 1 kutiju klomifena i sastavio plan folilikulometrija, vađenje hormona, brisevi i na kraju 1.mj propuhivanje jajovoda. Osjećaj razočarenja kao da sam iznevjerila samu sebe. Sad opet treba posložit stvari u glavi, ostat pozitivna i izgurati to do kraja. Jedino ako ovaj mjesec ostanem trudna pa me sve to obiđe

• ana-banana
    06. Prosinac 2016. 20:02

Drage moje, ja sam Vam jako zbunjena. sinoc mi se pojavilo nekoliko kapi vise kao smede je bilo, i mislila sam da sam dobila, no medutim tijekom noci nista... ujutro takoder, niti traga M, poslijepodne opet prisutan onaj kremasto bijeli iscjedak. prije par sati na ulosku sam opet primijetila nekoliko smedih kapi, i sad ponovno nista... 
    Ne znam kaj da si mislim, strah me napravit test da se ne razocaram :/

mono1111
    06. Prosinac 2016. 23:05

Drage cure,
    Nisam sve uspjela pohvatati  nije me bilo dva dana i toliko poruka.

Nena,
    Nadam se da ce ovaj mj.upaliti s Klomifenima.

Petra, žao mi je radi M ali bude sigurno uskoro.
    Super za spermiogram !!!!! Jesi vadila prolaktin??

Teta, tsh ti je ok. Takav treba biti, vjerovatno ti ne treba nikakva terapija !!!

Ana Banana, napravi test !

Luki, drago mi je da si se javila. Drago mi je da se pomicete u pravom smjeru napokon !!! 

A kod mene, znaci radila sam vec 5 testova, s ebaya, svi neg. Dns mi je 32 dc, trebala sam dobiti 30 dc jer znam tocno da mi je O bila 16 dc.
    Odem kupiti dns test u ljekarnu Gravignost Mini, i pokaze slabi plus !!!!! Odmah sam izasla iz kuce, otisla u Petrovu na odjel na koji idem inace, jer su mi rekli da se moram javiti radi uvođenja heparina.
    Sva u panici dolazim tamo, srecom jedna prijateljica je dosla jer blizu živi pa mi je bilo lakse pricati s njom nego da sama razmisljam dok cekam red.
    Pregledao me dr. Rekao je da je moguce da je ta jedna tocka GO 25 mm samo, nista drugo se ne vidi i debljina endo samo 8 mm !!!!!!! Sto je i dalje pretanko !!!
    Poslao me vaditi betu u njihov lab, gotov mi jr nalaz sutra i idemopet ujutro u Petrovu.
    Dali su mi Duphastone, Andol jos uvijek pijem.
    Da li netko mozda zna da li se T moze odrzati jer je sigurno pretanko!!!!!
    Ugl.sutra ce mi potvrditi T ako je beta pozitivna i uvesti Heparin.

mono1111
    06. Prosinac 2016. 23:07

Zabb sam napisati da imam vec 5, 6 dana smeđi iscjedak, dns ga nema, to sam valjda pripisala implatacijskom ili manjku progesterona.
    Mislim da je prerano da je krenuo spontani kao i prosli put.

LittleG
    06. Prosinac 2016. 23:18

Pozz evo samo da javim... danas prvi puta vadila betu. 38540.2
    To je sasvim ok kažu ljudi za ZM koja je bila 29.10.
    Meni prvi puta...pa tek sada učim u svojoj 37.godini

AngelLove
    07. Prosinac 2016. 00:23

Evo i mene :) 
    Cestitam svima koje ste dobile plusice  zelim da Vam sve prode u najboljem redu 
    Ja sam trenutno u fazi O i nadam se plusicu za Bozic kao i svima ostalima koji ga jos nisu dobili 

• Petra178
    07. Prosinac 2016. 07:59

Mono vadila sam i prolaktin, sve mi je ok, svi hormoni...hvala Bogu zasad su nalazi ispali super kako smo se bojali, samo me muci zasto ako je sve ok ipak ne ide...ahh nije valjda da me toliko koči stres!!
    Iako možda i debljina endometrija, dan prije ovulacije 8,5mm, to je premalo?

I zna li netko, traje li luteinska faza uvijek tocno 14 dana? Gin mi je rekla da je tako, točno 14 ni dan više ili manje, ali meni je od ovulacije (provjerene folikulometrijom i testovima) do M prošlo nešto više od 14...tko je (opet) tu lud? Čak mi je i bezvezno da mi to kaže osoba koja mi O utvrdi na dan koji kasnije ispada da ne odgovara cetrnaestom prije M...vise sam luda od svih teorija, a ne bih htjela fulati O

Nadam se da ces nam danas javiti sretnu vijest i da ce sve biti ok s tobom!! 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.