Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    LittleG
    03. Prosinac 2016. 15:10

Hvala...samo da sve bude u redu tada da zakuca malo srce...nitko sretniji od mene :)))

• asus
    03. Prosinac 2016. 16:51

Mono
    Ovulacija mi je tocno bila 21.11

mono1111
    03. Prosinac 2016. 17:18

LittleG,
    Javiiii :)

Nena,
    Mislim da maticna mlijec ne može ne znam kako povecati plodnost, kao ni bilo koje druge prirodne stvari. Do O ce ili doći ili ne, a sto se tice kvalitetne jajne stanice, to u biti ne možemo nikako poboljsati.
    Vrkuta npr.regulira hormone, marulja je za plodnu sluz ( to sam koristila ovaj mj.isto ) a koliko je cura ostalo T bez svih tih stvari...npr.ja sam ostala T odmah bez svih tih stvari...
    Sad imam problema pa zato pijem ciklu, vrkutu i marulju, i ulje nocurka za plodnu sluz do O.
    Mislim, meni se cak radi vrkute ocito ovaj mj.pojavio spotting prije M, a prije mi nikada nije to bilo...ne znam hocu li slijed.mjesec uzimati vrkutu. Nekome može to narusiti hormone, ovisi kakvi su tebi hormoni.
    Jedno vrijeme sam i Macu prah uzimala ali sam odustala jer ju ne smiju uzimati ljudi s bolesti štitnjace, pa za svaki slucaj..
    Naravno, ti ces napraviti kako želiš...želim svu srecu naravno:)
    Koliko dugo planirate?? Sorry, možda si napisala ali sam zabb :/

Asus,
    Tek ti je 12 dpo, pricekaj 2 dana i ako ne dobijes napravi test.
    Sretnoooi

• ana-banana
    03. Prosinac 2016. 20:51

Veliki pozdrav svima. s obzirom da da sam vec procitala skoro sve postove na ovom forumu odlucila sam se i sama pridruziti. 
    Planiram vec 3 mjeseca i svaki mjesec mi M tocna kao svicarski sat. Uvijek 28 dana. Zadnja M 08.11. Međutim ovaj smo mjesec dragi i ja imali spolni odnos 12, 13. i 14. dana ciklusa, nekoliko dana nakon toga osjecala sam jaku bol u podrucju lijevog jajnika. Prije 2 dana i jucer pojavio mi se gusti, gotovo kremasti iscjedak, i uopce nemam apetita jer me glava jako boli zadnjih nekoliko dana i to je jedino kaj imam od "simptoma". danas sam dosla u napast da napravim test ali znam da je jos rano, ali majkemi budem izludila do utorka kad trebam dobit... jel moguce da sam si umislila to sve ili mi tijelo pokusava natuknut nekako? :))

mono1111
    04. Prosinac 2016. 19:06

Ana banana,
    Moguce da su to stvarni simptomi a moguce je isto tako da si izmislila.
    Napravi test, za dva dana neka vec možeš, pošto su ti ciklusi uredni trebao bi pokazati.
    Sretnooo

04. Prosinac 2016. 20:45

Mono, endokrinolog mi je na proslom pregledu rekao da zatrazim D2, neznam zasto..
    Prosli tjedan sam vadila krv:
    - tsh 1.89
    - T3 1.44
    - fT4 15.7
    Sve mi se cini dobro, al idem ovaj tjedan na kontrolu naravno :)

LuKi5
    04. Prosinac 2016. 21:10

Pozdrav drage trudilice, nisam vam se jakoo dugo javljala, ne znam uopce sto ste pisale dok me nije bilo..Koliko vas je dobilo plusice? Kako ste? ..Imali smo dosta turbulentno razdoblje, dosta suza i pitanja, ceka nas jos puno toga...Ali konacno se pomicemo u pravom smjeru.

14.06.2014. L ♥

• ana-banana
    04. Prosinac 2016. 22:17

Ne znam kako je vama, ali meni dan traje 100 godina, i nikako docekat taj utorak vise... jooj :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.