Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Petra178
    02. Prosinac 2016. 09:31

a je oko Bozica i Nove, valjda kad su svi opusteni, ja sam vec gledala da taj tjedan treba biti vjestica....ili ne treba, pa dobijem najljepsi poklon ikad! 
    iako sam se pomirila s tim da će potrajati  doduse npr danas je bio - i koma sam cijeli dan, sutra cu se opet nadati, prekosutra piskiti i doci ce - i tako dok ne dobijem. onda do ovulacije sreca i nabrijanost, s prvim plodnim danom panika i depra i do testica za trudnocu strah, panika, depra...i tako u krug 

02. Prosinac 2016. 09:34

Mono, samo sam stitnjacu kontrolirala, prvo je bila 3.44, sad je oko 1.90 :)
    Petra, Nena, Maja, full neznam sto da vam kazem.. Zao mi je kad cujem kako se neke cure poput vas muce :( Mi smo nakon prvog ciklusa nakon spontanog rekli da cemo se vjv nacekati, ja sam bila full jadna tako da stavrno nisam razmisljala i eto, iz prve :) Sretno cure :-*

barbara29
    02. Prosinac 2016. 09:36

Teta vama to bas ide! 😄😄 CESTITKE!! Nadam se da ce ti se od nas ocajnica 😆 barem jos jedna uskoro pridtuzit!!

A sto se romantike tice ja sam vam cure moje posandrcala skroz! Pazite ovo - prosli mjesec je na tv-u pocela pjesma naseg prvog plesa dok smo se..jel..volili 😄 i pocnem plakat, ne znam zasto hahaha kao ovo je sigurno znak da ovaj mjesec uspjeva, a ono mucak!! Sta da kazem - cirkus u glavi na najzesce!!

Blizancice moja ☺ nena saljem vibrice da te osjecaj vara da ces dobit!!

Nego, ja postajem malkice zlocesta! Obzirom da sam na kontolama stalno zbog operacije (iako znam da to nije provjera plodnosti) kontam si pa samnom je relativno sve ok (vajda ☺) kontam si muzica poslat na spermiogram, i tako im je to koliko znam jedina pretraga sto se toga tice, a pogotovo sto uskoro selimo van pa da i to obavimo prije...pa me zanima kako to funkcionira ako koja zna?
    Ode kod svoje dok.opce prakse po uputnicu ili kako? I koliko brzo to sve ide? Cekanje rezultata.....?

nena27
    02. Prosinac 2016. 09:45

Moj je vadio spermiogram traži se uputnica od doktora opće prakse, mora 5 dana prije ne imati odnose, nalazi budu jako brzo mislim isti taj tjedan. Ja isto ne vidim gdje je problem kod mene čini se sve ok iako bi trebala vaditi hormone i te neke briseve ali jajnici mi rade, imam ovulacije nikad nikakvih problema ali ginekolog mi je rekao da se gleda svaka sitnica tako da

02. Prosinac 2016. 09:46

Hahahaha, Barbara, cini se da da :D 
    nadam se da cete sve odreda imati najljepsi Bozicni poklon! :-*

• Petra178
    02. Prosinac 2016. 09:50

hvala teta, cestitam tebi od srca! 

nena27
    02. Prosinac 2016. 09:54

Moj je otišao bez problema, radio ga je krajem 4 mj i sad opet spominje da bi išao ponovno u Zg ili kod urologa da se provjeri nemam pojma šta sve oni mogu provjeriti

• Petra178
    02. Prosinac 2016. 11:39

pa to i je zapravo najbolje odmah napraviti, a ne kad "udes" u strahove i probleme...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.