Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Petra178
    02. Prosinac 2016. 09:07

nena tako i ja hahhaha, nije dobro ovo, pazi na ono, izbjegavaj...bla bla bla!
    rekla sam muzu da cemo paralelno s lh trakicama poceti s nekim finim vinom, pa koliko ih je ostalo trudno dok nisu ni znale kako se zovu!! 
    joj sad opet cekati 2 tjedna...i onda jos 2 i eto ode nesto vise od pola godine ahhh

nena27
    02. Prosinac 2016. 09:10

Pa da Petra to ti ja pričam ja još nisam dobila ali imam osjećaj da ću dobiti danas, tako da ću ovaj mjesec definitivno raditi na opuštanju potrudit ću se ali svaki put pokleknem

Petra178
    02. Prosinac 2016. 09:17

nena27

Pa da Petra to ti ja pričam ja još nisam dobila ali imam osjećaj da ću dobiti danas, tako da ću ovaj mjesec definitivno raditi na opuštanju potrudit ću se ali svaki put pokleknem

a kako se opustiti, hrani se zdravo, trci na wc piskit na lh, pazi da nije prerijedak urin, cekaj da potamni, pa u akciju, ovaj mj zadnji plodi dan nisam vise nista ni mogla, samo cekam da to "odradi", kakvo ljubljenje, predigra, uzasna sam postala a ne mogu si pomoci. i onda jos tu i tamo suze, cekanje, joooj!

• Petra178
    02. Prosinac 2016. 09:11

kad sam jos u pubertetu imala cikluse 24 dana, tocno kao svicarski sat, zivciralo me jer svako malo dode menga, ne "oporavis" se posteno opet nervoza, bolovi, curenje....sad bi sve dala za krace cikluse, da brze dode nova prilika hahha

nena27
    02. Prosinac 2016. 09:19

E baš a sad se sve nešto odužilo i produžilo ciklus traje cijelu vječnost.  A bit će valjda u 12 mj to je poznati mjesec za pravljenje djece, ustvari ja još nisam dobila tako da još ima nade, a nada je kurva

nena27
    02. Prosinac 2016. 09:20

E da nestala je romantika sve se radi samo da se odradi a mislim si ako ne budem pratila ofulat ću cijeli mjesec pa mi bude žao ma katastrofa

• Petra178
    02. Prosinac 2016. 09:31

a je oko Bozica i Nove, valjda kad su svi opusteni, ja sam vec gledala da taj tjedan treba biti vjestica....ili ne treba, pa dobijem najljepsi poklon ikad! 
    iako sam se pomirila s tim da će potrajati  doduse npr danas je bio - i koma sam cijeli dan, sutra cu se opet nadati, prekosutra piskiti i doci ce - i tako dok ne dobijem. onda do ovulacije sreca i nabrijanost, s prvim plodnim danom panika i depra i do testica za trudnocu strah, panika, depra...i tako u krug 

nena27
    02. Prosinac 2016. 09:46

Petra178

a je oko Bozica i Nove, valjda kad su svi opusteni, ja sam vec gledala da taj tjedan treba biti vjestica….ili ne treba, pa dobijem najljepsi poklon ikad! 
    iako sam se pomirila s tim da će potrajati  doduse npr danas je bio - i koma sam cijeli dan, sutra cu se opet nadati, prekosutra piskiti i doci ce - i tako dok ne dobijem. onda do ovulacije sreca i nabrijanost, s prvim plodnim danom panika i depra i do testica za trudnocu strah, panika, depra…i tako u krug 

Uh ja se nadam ako neće biti sad da će mi biti krajem mjeseca za rođendan kako god samo da bude

02. Prosinac 2016. 09:34

Mono, samo sam stitnjacu kontrolirala, prvo je bila 3.44, sad je oko 1.90 :)
    Petra, Nena, Maja, full neznam sto da vam kazem.. Zao mi je kad cujem kako se neke cure poput vas muce :( Mi smo nakon prvog ciklusa nakon spontanog rekli da cemo se vjv nacekati, ja sam bila full jadna tako da stavrno nisam razmisljala i eto, iz prve :) Sretno cure :-*

barbara29
    02. Prosinac 2016. 09:36

Teta vama to bas ide! 😄😄 CESTITKE!! Nadam se da ce ti se od nas ocajnica 😆 barem jos jedna uskoro pridtuzit!!

A sto se romantike tice ja sam vam cure moje posandrcala skroz! Pazite ovo - prosli mjesec je na tv-u pocela pjesma naseg prvog plesa dok smo se..jel..volili 😄 i pocnem plakat, ne znam zasto hahaha kao ovo je sigurno znak da ovaj mjesec uspjeva, a ono mucak!! Sta da kazem - cirkus u glavi na najzesce!!

Blizancice moja ☺ nena saljem vibrice da te osjecaj vara da ces dobit!!

Nego, ja postajem malkice zlocesta! Obzirom da sam na kontolama stalno zbog operacije (iako znam da to nije provjera plodnosti) kontam si pa samnom je relativno sve ok (vajda ☺) kontam si muzica poslat na spermiogram, i tako im je to koliko znam jedina pretraga sto se toga tice, a pogotovo sto uskoro selimo van pa da i to obavimo prije...pa me zanima kako to funkcionira ako koja zna?
    Ode kod svoje dok.opce prakse po uputnicu ili kako? I koliko brzo to sve ide? Cekanje rezultata.....?

Petra178
    02. Prosinac 2016. 09:50

barbara29

Teta vama to bas ide! 😄😄 CESTITKE!! Nadam se da ce ti se od nas ocajnica 😆 barem jos jedna uskoro pridtuzit!!

A sto se romantike tice ja sam vam cure moje posandrcala skroz! Pazite ovo - prosli mjesec je na tv-u pocela pjesma naseg prvog plesa dok smo se..jel..volili 😄 i pocnem plakat, ne znam zasto hahaha kao ovo je sigurno znak da ovaj mjesec uspjeva, a ono mucak!! Sta da kazem - cirkus u glavi na najzesce!!

Blizancice moja ☺ nena saljem vibrice da te osjecaj vara da ces dobit!!

Nego, ja postajem malkice zlocesta! Obzirom da sam na kontolama stalno zbog operacije (iako znam da to nije provjera plodnosti) kontam si pa samnom je relativno sve ok (vajda ☺) kontam si muzica poslat na spermiogram, i tako im je to koliko znam jedina pretraga sto se toga tice, a pogotovo sto uskoro selimo van pa da i to obavimo prije…pa me zanima kako to funkcionira ako koja zna?
    Ode kod svoje dok.opce prakse po uputnicu ili kako? I koliko brzo to sve ide? Cekanje rezultata…..?

pričaj mi, ti svi znakovi, u svemu ih vidim! prolupala totalno hahhaha

sto se spermiograma tice, mi cemo privatno...iduci tjedan bi trebali ici, makar se nadam jos uvijek cudu! vec tri ciklusa odgadamo, uvijek neki razlog a zapravo se MM boji i stalno nada da ipak ne mora :( obicno nakon O kaze da cemo pricekati M, moda ne dode pa ne treba ni ici, pocetak ciklusa zesca depra, oko O nam ne pase 5 dana apstinencije...a strahova tona!

nena27
    02. Prosinac 2016. 09:45

Moj je vadio spermiogram traži se uputnica od doktora opće prakse, mora 5 dana prije ne imati odnose, nalazi budu jako brzo mislim isti taj tjedan. Ja isto ne vidim gdje je problem kod mene čini se sve ok iako bi trebala vaditi hormone i te neke briseve ali jajnici mi rade, imam ovulacije nikad nikakvih problema ali ginekolog mi je rekao da se gleda svaka sitnica tako da

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI