Mono,hvala :)
Onda ću ponovo naručiti. iako se nadam da mi neće trebati kad stignu.
A rekli su mi - ako je strast, proći će. Ako ne prođe - ljubav je.I nije prošlo...
http://www.countdowntopregnancy.com/
fora stranica ako netko (kao ja) pati od čekanja dana (ne)očekivane M da napravi test...iskustva, statistike itd...
Cure, meni je trakica pokazala da je ovulacija ( gornja crtic slabo vidljiva, donja ful tamna) a sluz onako (unaprijed se ispricavam ali moram bit vulgarna) vodenasta pomjesana sa onom neplodnom kreč kreč bijelom ljepljivom. Pa mi nije jasno kako je to moguce??
Majjjjja5 mislim da ti treba biti baš lijepo vidljive obe crte. Ja sam ovaj mjesec mjerila i stalno mi je bilo tako i onda jedan dan odmah su potamnile obe, sljedeći dan sam opet napravila test ujutro i popodne i isto pozitivno. Mjerila sam od 7 dana a trakica je bila pozitivna tek 13 i 14. dan ciklusa, ovulacija je bila pretpostavljam 15 dc jer mi se 16 dc podigla i bazalna temperatura
Bok cure! Imala sam spontani 20.09. i dobila sam slijedecu M 26.10. Inace imam neredovite cikluse (28-35 dana). Danas mi je 35.-i dc, a M bi trebala doci za dva dana, 1.12.
Inace ne prazim ovulaciju trakicama pa neznam kad su bi bili plodni dani jer mi se vjv sve poremetilo nakon spontanog, a nezasticen odnos je bio 19.11.
Cijelo vrijeme me boli dolje kao da cu svaki tren dobiti M, a povremeno me bole i grudi koje me inace nikad prije M nisu boljele, osim kad sam prvi put bila trudna (u 7. mjesecu). Da cekam i radim test na dan ocekivane M ili?
Nena 13. dc zato sam i mislila da je poz.. Ciklusi nekad 28,30,34 dana pa mi je tesko pogodit ali gledam po sluzi
Sortiraj odgovore
Najstariji