Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mono1111
    29. Studeni 2016. 21:10

Maja,
    Oba dvije crte moraju biti jednake boje ili cak testna tamnija od kontrolne. To se zove lh pik, nakon 12 do 36 h nakon lh pika se događa O.
    Ovo ti nije pozitivno.

Teta5 bok,
    Mi smo tipkale jelda?? Jos prije??
    Ako ne znas kad ti je bila O, napravi test od tog nezasticenog odnosa najranije 12 dana nakon, ako u međuvremenu ne dobiješ M.

29. Studeni 2016. 21:34

Da da mono, jos prije par mjeseci kad sam dobila plusic :) Nadam se uskoro novom :) Kako si ti inace?

barbara29
    30. Studeni 2016. 06:59

Moja M evo uredno pocinje! 😔
    Koliko si stvarno nisam dala vjerovat i nadat se dok ne budem, ako budem imala razloga za to, valjda se onaj dio mozga kojeg ne mozes kontrolirat, onaj koji uvijek vidi simptome bas nadao. Opet. I opet razocarao.
    Kakvi parovi, kakve zene oko mene dobivaju djecu...i to bez pola muke..slucajno..
    Znam da nije na nama da sudimo i gledamo na taj nacin, cak sam upravo dosla sa zornice i stvarno nebi smjela tako, ali sam strasno tuzna 😔😔😢
    Curke puno srece, a ja mislim da se barem neko vrijeme odjavljujem..

nena27
    30. Studeni 2016. 07:26

Barbara29 baš mi je žao jer znam kako ti je, mislim da će i moja kreniti jer mi jutros vrag nije dao mira i izmjerila sam bazalnu i ona je pala što znači da je pitanje trenutka kad će vještica stići. Što mi se sad vrti po glavi samo ja znam dosta mi je svega i ne znam više šta da pokušam, jutros pijem folnu i mislim si pa pijem ju već 5 mjeseci pa dokle više muka mi je od svega . Ovo sve te baš ubije u pojam i ne znam više odakle crpiti snagu za dalje 

nena27
    30. Studeni 2016. 08:13

Šta nam drugo preostaje nego izvući snage ne znam više odakle ali opet je bude i kreniti ispočetka i nadati se jer nam to jedino preostaje. Mislim da ću morati kreniti piti da se opustim i ne mislim više na ništa 

barbara29
    30. Studeni 2016. 08:53

😄 Kad si vec spomenila moram ti priznat da je i meni jutros palo na pamet da mi se sad vratit u jedan od cetvrtaka (kod nas je to najbolji dan za studentski izlazak) od prije par godina i provest se jednu vecer bez brige i pameti!!
    Ako nista drugo sad ce docek pa eto prilike! 😆😎

nena27
    30. Studeni 2016. 09:50

Mislim da su nam ciklusi jednaki tako da ćemo se morati baciti na posao polovicom mjeseca a za doček ćemo već znati šta smo napravili ili nismo napravili

nena27
    30. Studeni 2016. 13:58

Ma kad ti je rođendan, mislim da sam našla blizančicu  Meni je 27.12. i da bilo bi lijepo

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.