Nena, koji dc ti je bio endo 5 mm??
Kad je taj mj.bila O? tj.koji dc je bila O?
Meni je 12 dc bio endo samo 3 mm, i 17 dc dan nakon O je bio 7 mm.
Nena, koji dc ti je bio endo 5 mm??
Kad je taj mj.bila O? tj.koji dc je bila O?
Meni je 12 dc bio endo samo 3 mm, i 17 dc dan nakon O je bio 7 mm.
E ovako 10 dc sam bila na folikolumetriji i bio je 4,5mm pa sam opet bila 13dc bio je 8mm, pa 15 ili 16dc je bio 14 mm i ovulacija je bila 16 dc i u tih recimo tjedan dana popila sam litru soka od ananasa, 1 konzervu ananasa a ni cikle nisam nešto previše jela sam ju recimo 1 obrok na dan kao salatu. Sad kad sve proučim mislim da sam sve sjebala jer sam pila klomifen i pila vrkutu ciklusi su mi bili 30, 31 dan što nikad nisu. Ovaj mjesec sam samo na vrkuti danas mi je 29 dc jutros sam mislila da ću dobiti nisam se mogla ispružiti u krevetu koliko me grčilo ali ništa ipak očekujem ju nažalost

Evo plusaaaaa!
Jutros radila test i veliki debeli plus!! Presretna sam!
Evo plusaaaaa!
Jutros radila test i veliki debeli plus!! Presretna sam!
Jaoooo čestitam na +

Bok cure…
Eto i mene medju vama.. Bila na ljetnim bebama 2017.medutim imala spontani,tako da smo i mi opet na planiranju trudnoce..
Iskreno nisam citala sve postove jer ih ima jaaaako puno,kad stignem cu procitat par zadnjih da barem kolko tolko pohvatam nesto..
Mono1111 znam i cujem redovito, a nadam se da cu i vas ostale upoznati :)
Teta5 cestitam na + ♡♡
Teta,
Ajmeeeeeee, cestitam !!!!!!!! Bas mi je dragoooo :))))
Sad posebno pazi, ne sjecam se da li se ista saznalo ako si uopće radila kakve pretrage??

kasni mi dva dana, a testovi su negativni :( i clearblue (osjetljivost 25) i onaj s ebaya (osjetljivost 10). vjerojatno sam se sama sj.... nerviranjem i suzama i kasni zbog stresa? iako smo ciljali i trakicama i folikulometrijom, ali bojim se..
simptomi kao i pms, grudi, nadutost, grceva jos nema, razdrazljivost je ionako postala svakodnevica, glavobolja...
Teta cestitaaam😊😊😊..Petra i Nena najbolje stvari se dese kad se opustis, ali mene zanima KAKO NE MISLIT NA TO I OPUSTIT SE
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji