kasni mi dva dana, a testovi su negativni :( i clearblue (osjetljivost 25) i onaj s ebaya (osjetljivost 10). vjerojatno sam se sama sj.... nerviranjem i suzama i kasni zbog stresa? iako smo ciljali i trakicama i folikulometrijom, ali bojim se..
simptomi kao i pms, grudi, nadutost, grceva jos nema, razdrazljivost je ionako postala svakodnevica, glavobolja...
Teta cestitaaam😊😊😊..Petra i Nena najbolje stvari se dese kad se opustis, ali mene zanima KAKO NE MISLIT NA TO I OPUSTIT SE
nena tako i ja hahhaha, nije dobro ovo, pazi na ono, izbjegavaj...bla bla bla!
rekla sam muzu da cemo paralelno s lh trakicama poceti s nekim finim vinom, pa koliko ih je ostalo trudno dok nisu ni znale kako se zovu!!
joj sad opet cekati 2 tjedna...i onda jos 2 i eto ode nesto vise od pola godine ahhh
Pa da Petra to ti ja pričam ja još nisam dobila ali imam osjećaj da ću dobiti danas, tako da ću ovaj mjesec definitivno raditi na opuštanju potrudit ću se ali svaki put pokleknem
kad sam jos u pubertetu imala cikluse 24 dana, tocno kao svicarski sat, zivciralo me jer svako malo dode menga, ne "oporavis" se posteno opet nervoza, bolovi, curenje....sad bi sve dala za krace cikluse, da brze dode nova prilika hahha
E baš a sad se sve nešto odužilo i produžilo ciklus traje cijelu vječnost. A bit će valjda u 12 mj to je poznati mjesec za pravljenje djece, ustvari ja još nisam dobila tako da još ima nade, a nada je kurva
E da nestala je romantika sve se radi samo da se odradi a mislim si ako ne budem pratila ofulat ću cijeli mjesec pa mi bude žao ma katastrofa
Sortiraj odgovore
Najstariji