Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Petra178
    02. Prosinac 2016. 08:47

kasni mi dva dana, a testovi su negativni :( i clearblue (osjetljivost 25) i onaj s ebaya (osjetljivost 10). vjerojatno sam se sama sj.... nerviranjem i suzama i kasni zbog stresa? iako smo ciljali i trakicama i folikulometrijom, ali bojim se..
    simptomi kao i pms, grudi, nadutost, grceva jos nema, razdrazljivost je ionako postala svakodnevica, glavobolja...

nena27
    02. Prosinac 2016. 08:52

Izgleda što se više forsira sve više neće kao i kod mene 

• Majjjjja5
    02. Prosinac 2016. 08:56

Teta cestitaaam😊😊😊..Petra i Nena najbolje stvari se dese kad se opustis, ali mene zanima KAKO NE MISLIT NA TO I OPUSTIT SE

nena27
    02. Prosinac 2016. 08:57

Eee majjjja5 to i mene zanima već sam rekla da ću početi piti 

• Petra178
    02. Prosinac 2016. 09:07

nena tako i ja hahhaha, nije dobro ovo, pazi na ono, izbjegavaj...bla bla bla!
    rekla sam muzu da cemo paralelno s lh trakicama poceti s nekim finim vinom, pa koliko ih je ostalo trudno dok nisu ni znale kako se zovu!! 
    joj sad opet cekati 2 tjedna...i onda jos 2 i eto ode nesto vise od pola godine ahhh

nena27
    02. Prosinac 2016. 09:10

Pa da Petra to ti ja pričam ja još nisam dobila ali imam osjećaj da ću dobiti danas, tako da ću ovaj mjesec definitivno raditi na opuštanju potrudit ću se ali svaki put pokleknem

• Petra178
    02. Prosinac 2016. 09:11

kad sam jos u pubertetu imala cikluse 24 dana, tocno kao svicarski sat, zivciralo me jer svako malo dode menga, ne "oporavis" se posteno opet nervoza, bolovi, curenje....sad bi sve dala za krace cikluse, da brze dode nova prilika hahha

nena27
    02. Prosinac 2016. 09:19

E baš a sad se sve nešto odužilo i produžilo ciklus traje cijelu vječnost.  A bit će valjda u 12 mj to je poznati mjesec za pravljenje djece, ustvari ja još nisam dobila tako da još ima nade, a nada je kurva

nena27
    02. Prosinac 2016. 09:20

E da nestala je romantika sve se radi samo da se odradi a mislim si ako ne budem pratila ofulat ću cijeli mjesec pa mi bude žao ma katastrofa

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.