Šta nam drugo preostaje nego izvući snage ne znam više odakle ali opet je bude i kreniti ispočetka i nadati se jer nam to jedino preostaje. Mislim da ću morati kreniti piti da se opustim i ne mislim više na ništa

😄 Kad si vec spomenila moram ti priznat da je i meni jutros palo na pamet da mi se sad vratit u jedan od cetvrtaka (kod nas je to najbolji dan za studentski izlazak) od prije par godina i provest se jednu vecer bez brige i pameti!!
Ako nista drugo sad ce docek pa eto prilike! 😆😎
Mislim da su nam ciklusi jednaki tako da ćemo se morati baciti na posao polovicom mjeseca a za doček ćemo već znati šta smo napravili ili nismo napravili
Mislim da su nam ciklusi jednaki tako da ćemo se morati baciti na posao polovicom mjeseca a za doček ćemo već znati šta smo napravili ili nismo napravili
jesu..pa da taman sredinom mjeseca, a onda opet čekanje.. Bilo bi lijepo dobiti + i kao poklon za rođendan
a za Božić mi onda ništa i ne treba!

Ma kad ti je rođendan, mislim da sam našla blizančicu Meni je 27.12. i da bilo bi lijepo

Teta,
Želim ti brzo plus :)
A ja..evo muku mucim sa svime. Sad je sve otislo u nekom drugom smjeru. Dobili los nalaz spermiograma, moj endometrij je pretanak radi kiretaža...ne znam. Planiramo, pa cemo vidjeti.
Teta,
Želim ti brzo plus :)
A ja..evo muku mucim sa svime. Sad je sve otislo u nekom drugom smjeru. Dobili los nalaz spermiograma, moj endometrij je pretanak radi kiretaža…ne znam. Planiramo, pa cemo vidjeti.
Moj je bio 5mm ili 4,5 uspjela sam ga podebljati do 14mm jela sam sirovu ciklu na salatu, pila sam sok od ananasa i jela sam ananas onaj obični iz konzerve i uspjela sam za nekih 5 dana ali do trudnoće nije došlo opet

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji