Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    barbara29
    30. Studeni 2016. 19:33

a daj nemoj me zezat! Blizu. Moj je 17.12.!

mono1111
    30. Studeni 2016. 21:07

Teta,
    Želim ti brzo plus :)
    A ja..evo muku mucim sa svime. Sad je sve otislo u nekom drugom smjeru. Dobili los nalaz spermiograma, moj endometrij je pretanak radi kiretaža...ne znam. Planiramo, pa cemo vidjeti.

mono1111
    01. Prosinac 2016. 19:06

Nena, koji dc ti je bio endo 5 mm?? 
    Kad je taj mj.bila O? tj.koji dc je bila O?
    Meni je 12 dc bio endo samo 3 mm, i 17 dc dan nakon O je bio 7 mm.

01. Prosinac 2016. 19:42

Evo plusaaaaa! 
    Jutros radila test i veliki debeli plus!! Presretna sam!

Megi1509
    01. Prosinac 2016. 20:03

Bok cure…
    Eto i mene medju vama.. Bila na ljetnim bebama 2017.medutim imala spontani,tako da smo i mi opet na planiranju trudnoce..
    Iskreno nisam citala sve postove jer ih ima jaaaako puno,kad stignem cu procitat par zadnjih da barem kolko tolko pohvatam nesto.. 
    Mono1111 znam i cujem redovito, a nadam se da cu i vas ostale upoznati :) 
    Teta5 cestitam na + ♡♡

mono1111
    01. Prosinac 2016. 22:32

Teta,
    Ajmeeeeeee, cestitam !!!!!!!! Bas mi je dragoooo :)))) 
    Sad posebno pazi, ne sjecam se da li se ista saznalo ako si uopće radila kakve pretrage??

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.