Pozdrav trudilice 💪
Evo nakon 2 uredne trudnoće (9god.razlike) prosle godine i ove su se desile 2 vmt.odstranjen l.jajovod
Sada se opet vraćamo u akciju i nadam se +za Božić.Ukoliko ne uspijemo prirodnim putem ostvaret urednu tridnoću planirano je ivf. Strah me od neuspjeha nakon pve 2 vmt. .😦
Hej drage mame i buduce mame...imam jedno pitanjce i u velikom iscekivanju sam
Imala sam odnose sa muzem dan prije ovulacije i nakon 10 dana sam napravila test(vjerovatno rano)i naravno bio je negativan pa me zanima dal je moguce da sam trudna ali je test bio neg jer je rano napravljen...nemam nikakvih simtoma da cu dobiti menstruacoju koju sam po mom racunjanju trebala danas dobiti iako mi ciklusi nisu redoviti i variraju
Cure,
Koliko poruka, nisam sve stigla pohvatati...ali ono sto sam zapamtila.
Nove cure dobrodosle :)
Nema, meni je 12 dc endo bio 3 mm, a 17 dc 7 mm, to je i dalje pretanko, a da ne pricam da sam doslovno svaki dan pila litru soka od cikle, i pojela sam sveukupno nekih 5 ananasa svježih.
Ovaj mjesec cu poceti jesti ranije i piti sok od cikle ali kad to izracunas, fakat je skupo.
Netko je pisao o spermiogramu, nije potrebno 5 dana apstinencije nego 3 dana.
Malakoza,
U potpunosti se slažem s tobom. Kao da sam ja pisala tvoj post :)
Teta5,
Koristis li terapiju za Tsh??
Cure,
Koliko poruka, nisam sve stigla pohvatati…ali ono sto sam zapamtila.
Nove cure dobrodosle :)
Nema, meni je 12 dc endo bio 3 mm, a 17 dc 7 mm, to je i dalje pretanko, a da ne pricam da sam doslovno svaki dan pila litru soka od cikle, i pojela sam sveukupno nekih 5 ananasa svježih.
Ovaj mjesec cu poceti jesti ranije i piti sok od cikle ali kad to izracunas, fakat je skupo.
Netko je pisao o spermiogramu, nije potrebno 5 dana apstinencije nego 3 dana.
Malakoza,
U potpunosti se slažem s tobom. Kao da sam ja pisala tvoj post :)
Teta5,
Koristis li terapiju za Tsh??
E da i uz to sve sam pila i vrkutu 2,3 šalice dnevno svaki dan i uspjela sam, čak se i ginekologinja čudila i 2 puta mjerila

A i samo da napisem da mi je dns 28 dc, jucer sam dobila neki oskudni smeđi iscjedak, radila test dns naravno i negativan je.
Inace nikad nisam prije M imala spotting, naravno pomislila sam da je implatacijsko ali bi test vec pokazao...
Sad cekam M, opet, trebala bi doći preksutra.

Dali je tko koristio matičnu mliječ za plodnost, čitam o tome i istražujem danima, pošto je dosta skupa svaki savjet je dobrodošao

Drage mame ili biduce mame dali ste se susreli sa mojim slucajem ikada?
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji