A i samo da napisem da mi je dns 28 dc, jucer sam dobila neki oskudni smeđi iscjedak, radila test dns naravno i negativan je.
Inace nikad nisam prije M imala spotting, naravno pomislila sam da je implatacijsko ali bi test vec pokazao...
Sad cekam M, opet, trebala bi doći preksutra.
Dali je tko koristio matičnu mliječ za plodnost, čitam o tome i istražujem danima, pošto je dosta skupa svaki savjet je dobrodošao
Drage mame ili biduce mame dali ste se susreli sa mojim slucajem ikada?
Mono, ne, mislis da bi trebala? Drugi tjedan idem kod endokrinologa pa cemo vidjeti.
Nena,
Svakako cu i ovaj mj.sve to piti i jesti, ali cu poceti ranije vec, odmah nakon M.
Pila sam i ja vrkutu.
Problem je u tome sto je meni endo pretanak radi posljedice kiretaže, prosli mjesec je 23 dc bio 6 mm, sto znaci da je u vrijeme O bio jos tanji i ni ne može doći do T.
Ja sam alergicna na maticnu mlijec, ali navodno je to dobar proizvod.
Asus,
Oprosti ali ne znam o cemu se radi, nisam uspjela registrirati.
Možeš ponovno napisati.?
Teta,
A ne znam. Sad ti je tsh dobar, ali posto ti jr bio previsok prije svakako odi kod endokrinologa pa ce ti on bolje reci.
Javi sto je rekao. Jesi se narucila na pregled??
Mono, u cetvrtak je tek test bio pozitivan, jucer sam bila na nekom strucnom skupu cijeli dan, u ponedjeljak idem kod ginekologa se naruciti, al ne zelim prije 7. tjedna ici, dakle za 2-3 tjedna..
Kod endokrinologa idem drugi tjedan, imam D2 uputnicu da ne moram stalno traziti novu.
Evo Mona
Hej drage mame i buduce mame…imam jedno pitanjce i u velikom iscekivanju sam
Imala sam odnose sa muzem dan prije ovulacije i nakon 10 dana sam napravila test(vjerovatno rano)i naravno bio je negativan pa me zanima dal je moguce da sam trudna ali je test bio neg jer je rano napravljen…nemam nikakvih simtoma da cu dobiti menstruacoju koju sam po mom racunjanju trebala danas dobiti iako mi ciklusi nisu redoviti i variraju
Pozdrav...danas sam radila test Firs Sign DUO iz DM...i evo II ...pozitivan, moram reći odmah na početku jer ni sama ne mogu vjerovati, pa će možda izgledati vjerojatnije ako pročitam :)
Eh sada o čemu razmišljam...imala sam prilično neredovite cikluse, nisam baš ni mlada (punih 37 godina), prva trudnoća. Zadnju M sam imala 29.10. i ciklusi cca 25 dana, odnos na koji dumnjam 4. ili 8.11. Nešto sam se uznervozila prošli vikend misleći da mi kasni jer opet imam cistu i opet ću trebati Duphastone. Donji dio leđa me ubija. Odem kod gin 28.11. i kaže žena, ništa...sve ok ciste nema, endometrij cca 10 cm i kaže samo što nisam dobila?!
A nje nema pa nema...i jutros kupim test...pomislim, ako još nisam dobila onda je jedini razlog zadebljanja endometrija T. I tako pokazao i test...Eh sada, jel to sve normalno, je li bilo ultra prerano za uzv...kada da sad opet idem...????Sva sam munjena...Simptoma ništa posebno osim vrtoglavice, povremenih probadanja i težine u donjem dijelu leđa i trbuha....Nadam se da je sve ok.
Teta,
Ne znam od kud si, ali ovdje u Zg kod endokrinologa trudnice ne cekaju termin, nego samo dođu s uputnicom - bar sto se tiće Vinogradske.
Nije li D2 dnevna bolnica?? D1 ti vrijedi cijelu godinu.
Mislim, vjerovatno se nece nista dogoditi za tih par dana, ali ako možeš, možda da odmah u pon odes s uputnicom na pregled??
Kad si vadila Tsh?? Neki dan ??
Asus,
Prerano je za test, nekome može pokazati na 10 dpo, a u pravilu bolje pricekati jos koji dan. Da li si sigurna kada ti je bila O?
Napravi jos jedan test za dva tri dana ako znas kada ti je O tocno bila.
Sretno :)
Little G,
Kao prvo čestitam :)
Sad bi cca bila u nekom 5 tjednu, izracunaj si tocno koji si tjedan, imas one pregnant kalendare pa odi na uzv sa nekih 6 i pol tjedana, 7. Tada bi se sve trebalo vidjeti, i otkucaji i plod.
Ja sam isla sa 6 + 1 i sve se tad vidjelo a O mi je taj put bila 16 dc.
Sortiraj odgovore
Najstariji