Bubi,
Ja kad sam koristila vrkutu nisam imala niti kap plodne sluzi !!!!!!
Onda sam slijed.mjesec kupila i marulju i ulje nocurka i ovaj mj.sam ju imala, ali na sam dan O mi je bila najjaca.
Najbolje se testirati popodne, neki put je potrebno i dva puta dnevno, pogotovo ako ti pik kratko traje.
Meni traje dugo pa mi cak dva dana bude pozitivna.
Ja imam trakice od 25 ml / U, one od 20 su mi skoro stalno pozitivne.

Bubi, ja bi na tvom mjestu bacila svo to brojanje plodnih neplodnih dana, trakica, netrakica, cajeva, travurina u tri lijepe. Odmorila bih se malo i uzivala s muzem u keksu kad se meni uziva a ne kad su ovi ili oni dani. Uzela bi si pauzu a nakraju se mozda nesto i izrodi iz toga. Nemoj si trgat zivce. Bit ce bolje. Drzi se
Večer cure! Evo mene nakon godinu i nešto sitno opet na ovoj temi :) Nadam se samo da se neću tako dugo zadržati kao prošli put.
Imamo bebicu od 6 mjeseci i sada joj želimo bracu ili seku.
Pošto imam problema sa policisticnim jajnicima i ciklusima bez ovulacije, ginekologica mi je rekla da ako želimo drugu bebu, krenemo s naumom već nakon pola godine od poroda jer je onda veća šansa.
Prvu bebicu smo dobili nakon godinu dana pokušavanja i Klomifena. Ovoga puta se nadam da ćemo uspjeti bez lijekova.
Veselim se novim iščekivanjima i želim nam svima da što kraće pišemo na ovoj temi :)
Mono1111 stvarno je brzo proletilo..a i bolje je tako..hihi..Žene hvala na toplim cestitkama :)
ek
Hvala vam curke na savjetima i vasim iskustvima. Majjjjja5, definitivno cu poslusati tvoj savjet jer mi to bas trenutno treba. vjestica je dosla cim sam se malo isplakala i sada ne pijem vise caj, ne piskim na nikakve trakice i pokusat cu sto manje misliti na sve vezano za trudnocu (sto je malo tezi dio nama trudilicama hmhm), zaokupit se nekim drugim stvarima, uzivat u ljubavi i ne ocekivati nista drugo, barem za sada...
svima zelim puno srece u ove dane pa da + bude bozicno cudo! ;)
EmEm,
Vidim da si se tek učlanila ovaj mjesec. Imala si drugi Nick na Klokanici?
EmEm,
Vidim da si se tek učlanila ovaj mjesec. Imala si drugi Nick na Klokanici?
Da. Stari Nick mi je mala koza. Ali imam problema s prijavom i nikako se ne mogu ulogirati sa tim profilom

Pozdrav, dugo me nije bilo. u međuvremenu ciklusi postali jako nepravilni, više puta pila Duphaston. Još uvijek ne radimo na trudnoći, ali lijepo bi bilo. Eh sad,pila Duphaston ljetos, ciklus imali cca 25 dana normalno u rujnu i listopadu. 29.10 zadnja m. Sada kao malo kasni,odnosi bili 4.11 i 8.11 nezaštićeni.."on pazi"
Sada se čudno nekako osjećam... prije par dana imala sam neke grčeve kao da ću dobiti i nisam. nešto prije toga prilikom brisanja na wc vidjela malo sluzi boje bijele kave. Unazad tri dana me leđa dolje nepodnošljivo bole,tj sve ispod struka mi nekako teško kao da nosim 20kg još na sebi. Nervozna, ne spavam nikako. Grudi blago uvećane, ali to pripisujem tome što sam se ubucila još prije, peckale me dan,dva..drugo ništa baš.
Šta da ja sad mislim?
Sve se bojim da je opet nešto za Duphaston.
Ili koliko je uopće moguće da bih bila trudna?
Usput...prilično sam već i stara za prvorotku... pa ni ne polažem neke nađe u svojoj 37.god da bi se tako lako i slučajno dogodilo.

LittleG,
Ne znam kad su ti O inace, ali ako ti ciklus traje 25 dana, onda je moguce da ti je O negdje 9, 10 dc s tim da je moguce da je doslo do T, a tad ste i imali odnose cca.
Ali ako si rekla da je nezasticeni odnos ali on pazi onda je mala šansa T.
Napravi test za par dana ako ne dobiješ.
Možda su sve to simptomi pms - a.

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji