EmEm,
Vidim da si se tek učlanila ovaj mjesec. Imala si drugi Nick na Klokanici?
Pozdrav, dugo me nije bilo. u međuvremenu ciklusi postali jako nepravilni, više puta pila Duphaston. Još uvijek ne radimo na trudnoći, ali lijepo bi bilo. Eh sad,pila Duphaston ljetos, ciklus imali cca 25 dana normalno u rujnu i listopadu. 29.10 zadnja m. Sada kao malo kasni,odnosi bili 4.11 i 8.11 nezaštićeni.."on pazi"
Sada se čudno nekako osjećam... prije par dana imala sam neke grčeve kao da ću dobiti i nisam. nešto prije toga prilikom brisanja na wc vidjela malo sluzi boje bijele kave. Unazad tri dana me leđa dolje nepodnošljivo bole,tj sve ispod struka mi nekako teško kao da nosim 20kg još na sebi. Nervozna, ne spavam nikako. Grudi blago uvećane, ali to pripisujem tome što sam se ubucila još prije, peckale me dan,dva..drugo ništa baš.
Šta da ja sad mislim?
Sve se bojim da je opet nešto za Duphaston.
Ili koliko je uopće moguće da bih bila trudna?
Usput...prilično sam već i stara za prvorotku... pa ni ne polažem neke nađe u svojoj 37.god da bi se tako lako i slučajno dogodilo.
LittleG,
Ne znam kad su ti O inace, ali ako ti ciklus traje 25 dana, onda je moguce da ti je O negdje 9, 10 dc s tim da je moguce da je doslo do T, a tad ste i imali odnose cca.
Ali ako si rekla da je nezasticeni odnos ali on pazi onda je mala šansa T.
Napravi test za par dana ako ne dobiješ.
Možda su sve to simptomi pms - a.
Cure, koje ovulacijske trakice koristite? Mislim na osjetljivost. Prošlu trudnoću sam koristila s ebaya, i mislim da su bile 25 onih nekih jedinica.
Tad su mi bile beskorisne jer mi je prva prava ovulacija bila sa Klomifenom pa sam folikulometrijom saznala kad su plodni dani. svejedno sam ih potrošila na desetke.
Ostalo mi je još par i prekjučer sam napravila test.
Crtica je bila prilično tamna ali ne baš kao testna.
Nadam se da je bila ovulacija, ali sam čitala da i ako je test jače osjetljivosti, može i lažno pokazati pozitivnu ovulaciju.
Koja su vaša iskustva s njima? Primam sve sugestije :)
A rekli su mi - ako je strast, proći će. Ako ne prođe - ljubav je.I nije prošlo...
Mala koza,
Ja imam te s ebaya od 25 ml / U i tocne su.
Znam cak imati pozitivnu 2 dana, i kad ona pocne blijediti tada je O.
Bar su meni pouzdane.
Sortiraj odgovore
Najstariji