Ella31 CESTITKE 🤗💕, a i Ana-Marija takodjer! 💗
Ana-Marija onda ste vi relativno brzo i uspjeli obzirom da muz nije stalno kuci! ☺
Cure zelim vam objema lijepe i uredne trudnoce!!!
Cure cestitam.
Ana-marija moj isto nije doma stalno zbog posla, pa kad je O uzmem slobodan da i trk kod njega haha :)
Sto mi zene sve radimo za bebu

Cestitam na plusicima, a mi ostale, mozda je bas slijedeci mjesec nas...

Hvala vam cure.. Moram priznati da mi je to bila vjecnost cekati! Ubiti je sve u glavi! Za prvo nam se primilo od prve i sad nikako, onda vec i panika nas lovi, pa sto, zasto nije i tak... Istina je, kad se najmanje nadas onda se to i ostvari...
Saljem vam avioncice srece i puno plusica... ;)
Ja se nadam da ce bit ovaj mjesec, taman poklon ispod bora😁..Najgore mi je sto mi je samo to iscekivanje vec neki presing u glavi a treba se opustit...
Ana Marija,
Cestitam.
Ella, drago mi je da je sve dobro kod tebe !
Vec 11 tj, ajme kako vrijeme leti.
Curama ostalim, želim svu srecu.

Pozdrav drage moje,
evo mene opet... Moram se tu izjadati jer cu u suprotnom poluditi!
Trudimo se i trudimo vec malo manje od god dana (ne mogu uopce vjerovati da to govorim jer nisam nikada zamisljala da ce to biti tako tesko) i vec dva ciklusa redovito pijem vrkutu, sva sretna jer ce sigurno i meni pomoci kao i velikoj vecini, ali corak! vjestica mi inace dolazi redovito 28og dana (jednom je dosla u kolovozu 30og) i sve je ok kod mene i njega zdravstveno i prosli ciklus, prva vjestica nakon vrkute je dosla na vrijeme, ovaj kasni danas je treci dan. toliko sam se borila sa sobom da ne napravim jos jedan test od milijun njih do sada... ja ne znam zasto, ali vrkuta na mene ocito ne djeluje dobro, grudi me ubijaju vec vise od deset dana, nikad, nikad tako, jedva po stepenicama hodam i sad kasni... test je naravno negativan, a ja tuzna da rijecima ne mogu opisati... tuzna koliko i ljuta! na koga sam ljuta, ne znam... ovo s vrkutom me bas dotuklo. mislim, kao da me namjerno netko zeza! kao, neka te sad bole grudi i neka ti kasni ako si slucajno pomislila da se ne mozes vise razocarati... ne mogu vise...
Pozdrav drage moje,
evo mene opet… Moram se tu izjadati jer cu u suprotnom poluditi!
Trudimo se i trudimo vec malo manje od god dana (ne mogu uopce vjerovati da to govorim jer nisam nikada zamisljala da ce to biti tako tesko) i vec dva ciklusa redovito pijem vrkutu, sva sretna jer ce sigurno i meni pomoci kao i velikoj vecini, ali corak! vjestica mi inace dolazi redovito 28og dana (jednom je dosla u kolovozu 30og) i sve je ok kod mene i njega zdravstveno i prosli ciklus, prva vjestica nakon vrkute je dosla na vrijeme, ovaj kasni danas je treci dan. toliko sam se borila sa sobom da ne napravim jos jedan test od milijun njih do sada… ja ne znam zasto, ali vrkuta na mene ocito ne djeluje dobro, grudi me ubijaju vec vise od deset dana, nikad, nikad tako, jedva po stepenicama hodam i sad kasni… test je naravno negativan, a ja tuzna da rijecima ne mogu opisati… tuzna koliko i ljuta! na koga sam ljuta, ne znam… ovo s vrkutom me bas dotuklo. mislim, kao da me namjerno netko zeza! kao, neka te sad bole grudi i neka ti kasni ako si slucajno pomislila da se ne mozes vise razocarati… ne mogu vise…
Meni je vrkuta produžila ciklus, zadnja 2 su mi bila 30,31 dan i to mi nikad nije tako bilo, zadnji tjedan sam pila samo po šalicu, za vikend nisam uopće i sad se baš premišljam dali da dovršim ovaj ciklus sa njom ili ne, danas mi je 25dc

Bubi,
Vrkuta kod nekoga poremeti ciklus, ne znaci da ce kod svakoga isto djelovati.
Možda da prestanes s vrkutom ako se u tvom slucaju tako odrazava na ciklus.
Čak pise da vrkutu je poželjno uzimati tek od 3 mjeseca T.
Da li pratis ciklus trakicama?? Tj.da li znas kada ti je O??
skuzila sam da vec nekoliko mjeseci nemam ovulacijske sluzi i od kad sam pocela s vrkutom drugi, tj ovaj tekuci ciklus se javila i ja sva sretna. inace koristim trakice, one najosjetljivije, ali nikad mi nisu od ovog mjeseca bile obje crtice skroz tamne... ja sam ih koristila jednom dnevno pa ne znam jesam li mozda fulala trenutak... i mislim da bi trebalo izbjegavati piti 3, 4 h prije testiranja sto ja nisam radila... ne znam...evo, iskreno, ne kuzim vise nista, sluz je bila 12 DC, a trakica 14 DC... uopce nemam vise snage za to. ni za trakice ni za ispijanje caja tri put na dan. ako je sudjeno tako, neka bude tako. valjda netko gore zna bolje
ne zelim biti zlocesta, ovo me bas jako rastuzilo

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji