Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Majjjjja5
    26. Studeni 2016. 14:45

Ja se nadam da ce bit ovaj mjesec, taman poklon ispod bora😁..Najgore mi je sto mi je samo to iscekivanje vec neki presing u glavi a treba se opustit...

mono1111
    26. Studeni 2016. 16:23

Ana Marija,
    Cestitam.

Ella, drago mi je da je sve dobro kod tebe !
    Vec 11 tj, ajme kako vrijeme leti.

Curama ostalim, želim svu srecu.

Bubi555
    26. Studeni 2016. 16:59

Pozdrav drage moje,
    evo mene opet... Moram se tu izjadati jer cu u suprotnom poluditi!
    Trudimo se i trudimo vec malo manje od god dana (ne mogu uopce vjerovati da to govorim jer nisam nikada zamisljala da ce to biti tako tesko) i vec dva ciklusa redovito pijem vrkutu, sva sretna jer ce sigurno i meni pomoci kao i velikoj vecini, ali corak! vjestica mi inace dolazi redovito 28og dana (jednom je dosla u kolovozu 30og) i sve je ok kod mene i njega zdravstveno i prosli ciklus, prva vjestica nakon vrkute je dosla na vrijeme, ovaj kasni danas je treci dan. toliko sam se borila sa sobom da ne napravim jos jedan test od milijun njih do sada... ja ne znam zasto, ali vrkuta na mene ocito ne djeluje dobro, grudi me ubijaju vec vise od deset dana, nikad, nikad tako, jedva po stepenicama hodam i sad kasni... test je naravno negativan, a ja tuzna da rijecima ne mogu opisati... tuzna koliko i ljuta! na koga sam ljuta, ne znam... ovo s vrkutom me bas dotuklo. mislim, kao da me namjerno netko zeza! kao, neka te sad bole grudi i neka ti kasni ako si slucajno pomislila da se ne mozes vise razocarati... ne mogu vise...

mono1111
    26. Studeni 2016. 17:11

Bubi,
    Vrkuta kod nekoga poremeti ciklus, ne znaci da ce kod svakoga isto djelovati.
    Možda da prestanes s vrkutom ako se u tvom slucaju tako odrazava na ciklus.
    Čak pise da vrkutu je poželjno uzimati tek od 3 mjeseca T.
    Da li pratis ciklus trakicama?? Tj.da li znas kada ti je O??

mono1111
    26. Studeni 2016. 20:22

Bubi,
    Ja kad sam koristila vrkutu nisam imala niti kap plodne sluzi !!!!!!
    Onda sam slijed.mjesec kupila i marulju i ulje nocurka i ovaj mj.sam ju imala, ali na sam dan O mi je bila najjaca.
    Najbolje se testirati popodne, neki put je potrebno i dva puta dnevno, pogotovo ako ti pik kratko traje.
    Meni traje dugo pa mi cak dva dana bude pozitivna.
    Ja imam trakice od 25 ml / U, one od 20 su mi skoro stalno pozitivne.

• Majjjjja5
    26. Studeni 2016. 20:35

Bubi, ja bi na tvom mjestu bacila svo to brojanje plodnih neplodnih dana, trakica, netrakica, cajeva, travurina u tri lijepe. Odmorila bih se malo i uzivala s muzem u keksu kad se meni uziva a ne kad su ovi ili oni dani. Uzela bi si pauzu a nakraju se mozda nesto i izrodi iz toga. Nemoj si trgat zivce. Bit ce bolje. Drzi se

EmEm
    27. Studeni 2016. 00:56

Večer cure!  Evo mene nakon godinu i nešto sitno opet na ovoj temi :) Nadam se samo da se neću tako dugo zadržati kao prošli put. 
    Imamo bebicu od 6 mjeseci i sada joj želimo bracu ili seku. 
    Pošto imam problema sa policisticnim jajnicima i ciklusima bez ovulacije, ginekologica mi je rekla da ako želimo drugu bebu, krenemo s naumom već nakon pola godine od poroda jer je onda veća šansa.
    Prvu bebicu smo dobili nakon godinu dana pokušavanja i Klomifena. Ovoga puta se nadam da ćemo uspjeti bez lijekova. 
    Veselim se novim iščekivanjima i želim nam svima da što kraće pišemo na ovoj temi :)

ella31
    27. Studeni 2016. 13:08

Mono1111 stvarno je brzo proletilo..a i bolje je tako..hihi..Žene hvala na toplim cestitkama :)

ek

Bubi555
    27. Studeni 2016. 15:13

Hvala vam curke na savjetima i vasim iskustvima. Majjjjja5, definitivno cu poslusati tvoj savjet jer mi to bas trenutno treba. vjestica je dosla cim sam se malo isplakala i sada ne pijem vise caj, ne piskim na nikakve trakice i pokusat cu sto manje misliti na sve vezano za trudnocu (sto je malo tezi dio nama trudilicama hmhm), zaokupit se nekim drugim stvarima, uzivat u ljubavi i ne ocekivati nista drugo, barem za sada...
    svima zelim puno srece u ove dane pa da + bude bozicno cudo! ;)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.