Jutro curke!
Evo ja vec budna, isla pi-pi i nikako vise zaspati!
Jucer bila na kontroli, medjutim evo prvi put nakon mjesec dana da me nisu htjeli vaginalno gledati pa ne znam jesam li se dalje otvarala, ali sam zato cijeli dan imala stezanja i ctg ih je naravno ocitavao.. neka od tih su bila i neugodna onako, ne bolna ali dosta neugodna da sam pomislila kako su bas pravi trudovi u pitanju! Danas smo 37+5, a sljedeca kontrola na 38+4.. jos malo i moj mis dolazi! Bas sam jucer pitala doktoricu sto misli koliko bi otprilike trebao imati kila po njihovoj procjeni iz 36+5 i rekla mi je da oko 3800-3900g. 😵
Vidim vi ste u ocekivanju ovulacije, ne ocekivanju menge i sl..pa sretno svima!
Dobro jutro drage moje...
Ivcy, još malo, malooooooo.... Sretno i izdrži te neugodne udarce, bebili je nestrpljivi i on bi vanka ... :) Glavno da je sve dobro na pregledima i da se ti osjećaš ok!
Mono, sretno s iščekivanjem, u istoj sam fazi i ja... kao i m.girl6, jel tako? Ja koliko god kažem da ću se odmaknuti od svega i ne čitati, to je ipak jače od mene... jer svašta čitam, iščitavam, googlam i slično... Nekako mi je lakše...
Suprug i ja se ne pazimo, ali nije da smo baš fokusirani na to da radimo bebu... i onda kada vidiš da bebilija ipak nema, malo se ipak zabrineš... ali vjerujem da budemo sve zajedno jednog dana ugledale naše plusiće...
Dacolina, kod tebe akcija pomalo kreće... :)
SRETNO!
Ivcy bit će to sve super, bebonja nestrpljivo iščekuje da ga mama napokon zagrli .
Bornastra znam kako ti je.. iako se ne želim previše nadati svaki puta se razočaram kada dođe.. kad sam ostala trudna bilo je neplanirano, taj mjesec se nismo nadali uopće, odustala sam već i pomirila se sa činjenicom da ne ide, onda sreća neopisiva pa missed abortion u 12 tjednu.. i sad opet pokušaji... :(
Moja menga bi trebala danas ja se nadam da neće iako me leđa ubijaju i grčeve imam... a sad vidjet ćemo... mm ne želi da radimo test još par dana a ja mislim da ću poluditi do tad..
Curke moje, svaki dan nas čitam i pratim, to je isto jače od mene :)
U iščekivanju sam i ja, baš kao što kaže bornastra. Svi smo tu negdje s ciklusima, hehe.
I mi ovaj mjesec nismo baš "radili na bebi" jer mislim da nam je to svima glavna kočnica, naša psiha. Nekako smo bili opušteniji i uživali u odnosima, kad smo mi htjeli, a ne baš kad je bio najplodniji dan. Jer prije smo baš taj dan "gađali" i opet ništa.
S jedne strane si mislim da neće doći menga, a opet sa druge strane već razmišljam da ću se u 12. mjesecu naručiti za privatni pregled u zg.
Joooj najgori će mi biti idući tjedan :(( to iščekivanje, jel će doći ili ne. I onda kad na kraju dođe osjećaš se baš tužno.
Ali kao što smo i prije rekle, nećemo klonuti.
Sretno svima!!
Noa 💙
Sretno cure, ja isto ne očekujem vješticu u petak... Znm da opet nista od toga, ali nekako se uvijek nadam pa iznova pokisnem :(
Cure pratim vas ali sad neznam koja je u konem stadiju. Ivcy jos maloo 😍😍 mono i ostatak. Ajmo akcija samo pa ce se valjda pogodit kad je o. Luki nadam se da uspjevas s L om da ce pretrage pomoc i njemu i tebi.
Nadam se da ce vas pluseki obradovati u sto kracem roku. Ja se pozdravljam sa vama nadam se da kada se ponovo odlucim vratiti da cete sve biti ovdje i neka iskustva trudnoce pisati. Ja sam se odlucila na odmor malo jer sam u zadnje vrijeme lose bila. Pa sad idem malo na sebi raditi. Budite mi sretne zdrave i trudne 😙😙
The desire to have a child never goes away. It grows,makes us to fight for our Precious gift from heaven.
14.06.2015. M
Wannababysomuch, a kud ces nam? Ostani s nama, lakse je prolazit kad si okruzen ljudima u slicnim situacijama pa makar i ovako virtualno, jer te zene razumiju!
Ako si ipak zbilja odlucila malo si dati oduska i maknut se od svega u tom slucaju zelim ti srecu i da nam se javis da plusicem..
Ostale curke hvala na lijepim zeljama i kao sto sam ja uspjela uspjet cete i vi, nemojte se predavati! Bit ce to sve ok..💕
Evo mene cure!
Svaki dan radimo na bebi, a mene je počeo hvatat neki osjećaj da bi bebica uskoro mogla biti tu... Hvatamo plodne dane,tu smo najaktivniji
Eto, nadam se da cemo sve ugledat ubrzo plusić ..Držim figeee
m.girl6, draga...
kao da ja pišem... sve je isto i kod mene kaj i ti pišeš, i identično se osjećam kao i ti... dragi i ja ne forsiramo ništa od početka, ali ja sam zabrinuta zašto se ne prima...
Živiš u blizini Zg-a? Jesi već gledala gdje bi privatno išla?
Potpuno te razumijem draga bornastra..
Sve nam je isto, čak i mjesec u kojem smo se udale, tj. od kad smo krenuli raditi na bebaču. :)
Okolica Zg-a sam. Da, znam di ću ići. Čula sam samo riječi hvale za ginekologinju. Zove se Ulla Marton i ima privatnu polikliniku u Hebrangovoj ulici u Zg. Pregled je kod nje 400 kn, ali znam da je mnogim ženama pomogla i neću žaliti, sve da dobijemo bebicu.
Jel si ti već razmišljala kuda bi išli ti i tvoj suprug? Imaš kakve preporuke?
Noa 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji