Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    wannababysomuch
    22. Listopad 2016. 18:31

Mono.. nisam nista jos provjeravala.. al znam da moram to zapet  krenut sve odreda.

The desire to have a child never goes away. It grows,makes us to fight for our Precious gift from heaven.
    14.06.2015. M

mono1111
    23. Listopad 2016. 16:11

Cureee,
    Ima sto novooo??

Tinka09
    23. Listopad 2016. 20:28

pozdrav. Nova sam vamo i ne znam dali je već bilo pričanja o tome. Zaručnik i ja već godinu dana pokušavamo ali nam nikako ne uspijeva. Sada, u zadnje vrijeme uopće nisam primjetila simptome ovulacije, znaci onaj iscijedak, ali mi je menstruacija redovita. Sada dali je moguće da imam menstruaciju iako nije bilo ovulacije? Hvala.

Dacolina
    24. Listopad 2016. 00:26

Monoo... 

A tko kaže da to nećeš biti baš ti? 😊😉😛😜😘😙😎😋😍

Netko to od gore vidi sve... povlači te konce, igra se... 💓

• malena123
    24. Listopad 2016. 09:25

cure dobro jutro. kako ste provele vikend? evo ja na poslu kolegica me danima maltretira pa smisljam sto i kako dalje napraviti. sutra (ne)očekujemo mengu, ne želim raditi test prije ne želim se razočarati. od simtoma ili pmsa nez ni sama bolovi u ledima, bijeli iscjedak, tamni krugovi bradavica i od neki dan grčevi. ne želim se previše nadati ali u sebi molim Boga da bude nešto dobro...

mono1111
    24. Listopad 2016. 13:08

Tinka,
    Da, moguce da si dobila M a da nije bilo O. Ili ti je možda bila, ali nisi imala oscjedak.

Malena,
    Držim fige. Jojjj ja ne bi izdržala, odmah bi ga napravila :)

Dacolinaa, možda objeee budemo :))))

Dacolina
    24. Listopad 2016. 20:39

Monoo... 
    Daj Bože... držim fige... ali imaš fore prije mene... ;))) meni je O tek 31.10... :)) tako da... baci se na akciju... mozda me prestignes... 😘
    Dajem ti prednost...

mono1111
    24. Listopad 2016. 20:51

Dacolina,
    Meni je O prošla. Tada cu negdje i raditi test :)

Dacolina
    24. Listopad 2016. 21:02

Mono
    Držim figeee... 😘
    ➕➕➕➕➕➕
    Neka bude puno plusića... 
    Morat ćemo izmjeniti brojeve da napravimo neku grupu na whatsapp-u ili na viberu... tako cemo cesce biti u kontaktu... u zadnje vrijeme nesto nikako uhvatiti vremena da tipkam ovdje...

mono1111
    24. Listopad 2016. 23:54

Dacolinaa,
    I tebiiii držim palčeveeeee :))
    Jojjj, ja ne stignem od posla,.eventualno ujutro i navecer, a i vidim trenutno neko zatišje.
    Inace,.poslala sam onu poruku u redakciju, i jos uvijek nema odgovora....
    Ali daaaa, neka grupa na whats.upu bi bolje i brže bilooooo :)
    Daj me podsjeti pls. Jesi radila bas testove trombofilije?? Koje si pretrage radila ako jesi, da li heparin dobivas od pozitivnog testa ili od srcanih otkucaja??

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.