Mono.. nisam nista jos provjeravala.. al znam da moram to zapet krenut sve odreda.
The desire to have a child never goes away. It grows,makes us to fight for our Precious gift from heaven.
14.06.2015. M
pozdrav. Nova sam vamo i ne znam dali je već bilo pričanja o tome. Zaručnik i ja već godinu dana pokušavamo ali nam nikako ne uspijeva. Sada, u zadnje vrijeme uopće nisam primjetila simptome ovulacije, znaci onaj iscijedak, ali mi je menstruacija redovita. Sada dali je moguće da imam menstruaciju iako nije bilo ovulacije? Hvala.
Monoo...
A tko kaže da to nećeš biti baš ti? 😊😉😛😜😘😙😎😋😍
Netko to od gore vidi sve... povlači te konce, igra se... 💓
cure dobro jutro. kako ste provele vikend? evo ja na poslu kolegica me danima maltretira pa smisljam sto i kako dalje napraviti. sutra (ne)očekujemo mengu, ne želim raditi test prije ne želim se razočarati. od simtoma ili pmsa nez ni sama bolovi u ledima, bijeli iscjedak, tamni krugovi bradavica i od neki dan grčevi. ne želim se previše nadati ali u sebi molim Boga da bude nešto dobro...
Tinka,
Da, moguce da si dobila M a da nije bilo O. Ili ti je možda bila, ali nisi imala oscjedak.
Malena,
Držim fige. Jojjj ja ne bi izdržala, odmah bi ga napravila :)
Dacolinaa, možda objeee budemo :))))
Monoo...
Daj Bože... držim fige... ali imaš fore prije mene... ;))) meni je O tek 31.10... :)) tako da... baci se na akciju... mozda me prestignes... 😘
Dajem ti prednost...
Mono
Držim figeee... 😘
➕➕➕➕➕➕
Neka bude puno plusića...
Morat ćemo izmjeniti brojeve da napravimo neku grupu na whatsapp-u ili na viberu... tako cemo cesce biti u kontaktu... u zadnje vrijeme nesto nikako uhvatiti vremena da tipkam ovdje...
Dacolinaa,
I tebiiii držim palčeveeeee :))
Jojjj, ja ne stignem od posla,.eventualno ujutro i navecer, a i vidim trenutno neko zatišje.
Inace,.poslala sam onu poruku u redakciju, i jos uvijek nema odgovora....
Ali daaaa, neka grupa na whats.upu bi bolje i brže bilooooo :)
Daj me podsjeti pls. Jesi radila bas testove trombofilije?? Koje si pretrage radila ako jesi, da li heparin dobivas od pozitivnog testa ili od srcanih otkucaja??
Sortiraj odgovore
Najstariji