Lory
Dobrodošla :)
S obzirom da su ti ciklusi redoviti, i da ti je O na sredini ciklusa, ja bi rekla da ti je test vec trebao pokazati. Iako taj smeđi iscjedak bi ti mogao biti implatacijsko krvarenje, ali za dva dana si radila test i opet se pokazao negativnim.
Predlažem ti da ponovos test recimo dns, i ako ne pokaze onda nije T.
Moguce da ti se bas ovaj mj.nesto poremetilo...
Držim fige za T svakako.
Javljaj nam :)

Nena,
Držim figeee:) i ja jedem ananas i pijem sok od cikle prije O.
Luki,
Ima kakvih novosti o MR hipofize?
Ivcy,
Sto se tice odnosa, nismo mogli jucer jer je MM isao rano ujutro, pa smo isli ranije spavati, kolko tolko..a premoreni smo od posla,.pogotovo ja. Jedva sam cekala da legnem, po cijele dane sam vani.
Nena,
Držim figeee:) i ja jedem ananas i pijem sok od cikle prije O.
Luki,
Ima kakvih novosti o MR hipofize?
Ivcy,
Sto se tice odnosa, nismo mogli jucer jer je MM isao rano ujutro, pa smo isli ranije spavati, kolko tolko..a premoreni smo od posla,.pogotovo ja. Jedva sam cekala da legnem, po cijele dane sam vani.
Hvala ti draga na pitanju. Moja endokrinologinja je zavrsila u bolnici, a nemaju zamijenu i sad su svi pacijenti na cekanju. Trenutno smo s L-om na obradama, obavili smo psihologa, jos u srijedu moram doci bez njega da u miru mogu porazgovarati sa psihologinjom. Saznali smo da ima jako puno elemenata iz dpektra autizma uz probleme sa paznjom i koncentracijom, eeg bi trebao pokazati ako je prisutna hiperaktivnost. Dok je jos mali veliki dio terapije radimo kod kuce, vidjela ga je kad odluta, u srednje blagom ispadu, kako se ljulja, u stereotipiji, niti jednom joj se nije nasmijao, sve upucuje i na to da ima poremecaj senzorne integracije. Viditi cu sad sto ce mi reci u srijedu. <3

14.06.2014. L ♥

Bok!
Ja naravno nisam mogla dočekati da napravim još jedan test. Pokazao se jaaako jako blijedi plusić, s obzirom da već dosta kasni, trebao bi biti jače boje pa se bojim da nije opet riječ o biokemijskoj.
2008. 👸
2012. 👶
Lory,
Nadam se da nije. Odi vadii betu, pa ces vidjeti da li je niska i da li se pravilno dupla.
Luki,
Jojjjjjj, samo hrabro dalje po tim dokt.psiholozima i sl.
Ne odustaj do konacne dijagnoze :)

Mono,
Izvadila sam danas betu i nažalost iznosi samo 9,53 UI/L. To se kao "pika" kao trudnoća, ali ja sam malo istraživala po netu i čini mi se da je to jako malo i da bi se već trebalo raditi o nekom troznamenkastom broju. Gin kaže da pričekam pon pa opet na vađenje bete da vidimo kako će dalje..ali ovo mi uopće ne sluti na dobro :(
Ima tko sličan slučaj, a da se radilo o uspješnoj trudnoći?
2008. 👸
2012. 👶
Lory,
Mislim da nažalost je beta preniska.
Nadam se da sam u krivu. Ali ako imas redovite cikluse, kao sto si napisala da imas, i ako je O bila na sredini ciklusa trebala bi beta biti vec puno veca.
Javljaj i daljeee

mono, hvala ti, nema odustajanja, konacno netko vidi to sto sam i sama vidila i ne vuce nas za nos. Jako je mali i velika je mudrica tako da vjerujem da cemo moci puno toga postici da se on bolje osjeca. <3
Lory, tesko je ista govoriti, rekla bih ti da se nadas sa dozom rezerve, jesi li bas sigurna da ti je O bila sredinom ciklusa, inace, bez obzira sto je ciklus redovan u dan O moze setati okolo i ne mora znaciti da je bas svaki put i ovulacija po skolski, inace pucanje bezopasnih cistica takoder moze izazvati bol slicnu ovulacijskoj. Jesi li pratila mozda lh trakicama? Ako je O uistinu bila po sredini ciklusa onda je to preniska beta, ali ako je bila kasnije svasta je moguce. Sretno i javi.

14.06.2014. L ♥
Lory ja sam isto u 6 mj imala biokemijsku. M je bila tad redovita, ciklus 28-29 dana. nakon 1 dana kasnjenja test lagano pozitivan.. crtica koja se dosta vidjela i svaka 2 dana kak sam radila test sve svijetlije dotle dok se vec vratilo na samo 1 crticu tad sam radila clearblue test. Napravila 2 oba pozitivna. Planirala drugi dan zvat dr da se javim za pregled i vadenje bete i onda sam procurila.. al nadam se da ce tvoja prica dobit sretan ishod. 😘
The desire to have a child never goes away. It grows,makes us to fight for our Precious gift from heaven.
14.06.2015. M
Jutro curke, ajde da se i vama malo javim. Kako ste? Ima li novosti?
Lory nadamo se da si pogrijesila oko ovulacije i da je ona bila kasnije!
Mono, dacolina.. kakvo je stanje kod vas? Iscekivanje ili akcija?
Ja evo jucer dobila nalaz, radila sam bris rodnice na streptokok i hvala Bogu negativan je!

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji