Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mono1111
    21. Listopad 2016. 20:05

Lory,
    Mislim da nažalost je beta preniska.
    Nadam se da sam u krivu. Ali ako imas redovite cikluse, kao sto si napisala da imas, i ako je O bila na sredini ciklusa trebala bi beta biti vec puno veca.
    Javljaj i daljeee

LuKi5
    21. Listopad 2016. 21:00

mono, hvala ti, nema odustajanja, konacno netko vidi to sto sam i sama vidila i ne vuce nas za nos. Jako je mali i velika je mudrica tako da vjerujem da cemo moci puno toga postici da se on bolje osjeca. <3 

Lory, tesko je ista govoriti, rekla bih ti da se nadas sa dozom rezerve, jesi li bas sigurna da ti je O bila sredinom ciklusa, inace, bez obzira sto je ciklus redovan u dan O moze setati okolo i ne mora znaciti da je bas svaki put i ovulacija po skolski, inace pucanje bezopasnih cistica takoder moze izazvati bol slicnu ovulacijskoj. Jesi li pratila mozda lh trakicama? Ako je O uistinu bila po sredini ciklusa onda je to preniska beta, ali ako je bila kasnije svasta je moguce. Sretno i javi.

14.06.2014. L ♥

wannababysomuch
    21. Listopad 2016. 22:37

Lory ja sam isto u 6 mj imala biokemijsku. M je bila tad redovita,  ciklus 28-29 dana. nakon 1 dana kasnjenja test lagano pozitivan.. crtica koja se dosta vidjela i svaka 2 dana kak sam radila test sve svijetlije dotle dok se vec vratilo na samo 1 crticu tad sam radila clearblue test. Napravila 2 oba pozitivna. Planirala drugi dan zvat dr da se javim za pregled i vadenje bete i onda sam procurila.. al nadam se da ce tvoja prica dobit sretan ishod. 😘

The desire to have a child never goes away. It grows,makes us to fight for our Precious gift from heaven.
    14.06.2015. M

Ivcy1306
    22. Listopad 2016. 07:33

Jutro curke, ajde da se i vama malo javim. Kako ste? Ima li novosti? 
    Lory nadamo se da si pogrijesila oko ovulacije i da je ona bila kasnije! 
    Mono, dacolina.. kakvo je stanje kod vas? Iscekivanje ili akcija? 

Ja evo jucer dobila nalaz, radila sam bris rodnice na streptokok i hvala Bogu negativan je!

• Lory123
    22. Listopad 2016. 09:14

Dobro jutro!
    Cure hvala vam puno na podršci. Tako sam bila puna nade ovaj put, pojačala mi se glad, mirisi, počele me boliti grudi, imala čak mučninu jutros i odem maloprije na wc i  
    krv 😥 
    Mislim da bih se puno bolje osjećala da nije uopće došlo do začeća jer onda bih mislila da smo možda fulali ovulaciju i sl., ali opet biokemijska..?
    Medicina kaže da jedna biokemijska ništa ne znači i zapravo pokazuje da možeš začeti, štoviše, kažu da onda kao nakon nje još brže zatrudniš, ali ponovljena biokemijska je već problem. Inače, pod jakim sam stresom na poslu već mjesecima, ali navodno to utječe samo na začeće, ali biokemijska se događa najvećim dijelom zbog anomalija, a stres ne bi trebao biti razlog.
    Makar, ja mislim da je stres uvijek glavni krivac.😠
    Jooooj, tako sam tužna i zabrinuta.. Što ako više ne ide..
    Ovo je začarani krug u kojem od stresa ne možeš do T, a zbog toga si onda još više u stresu...i tako opet u krug..
    Imate li kakva iskustva što se tiče specijalističkih pretraga u ovakvoj situaciji. Od kuda krenuti i što prekontrolirati?
    Hvala cure. 
    Velika podrška svima i šaljem vibrice da vam sve izađe na dobro! :)

2008. 👸
    2012. 👶

mono1111
    22. Listopad 2016. 09:36

Ivcy,
    Pa evo, meni prošla O. U neišćekivanju sam M, ali ima jos vremena za raditi test, kroz nekih 12 dana :/
    Kako si ti?? Super da je bris negativan.

Lory,
    Jojjj, žao mi je :(
    e sad...postoji valjda 100 razloga.
    Od pretraga koje sam ja radila nakon spontanih su: testovi trombofilije, antikardiolipinska antitijela, urinokutura, brisevi, papa, tsh, prolaktin, torch test, kariogram i to se sve radi nakon ponavljajucih spontanih.
    Sad ne znam sto dr.prakticiraju raditi nakon dvije biokemijske, da li i to smatraju pod spontani pobacaj??
    Def.mislim da bi trebala obaviti neke pretrage prije nego krenes na novu T.

Dacolina
    22. Listopad 2016. 10:12

Jutrooo... 😊

Ivcy draga... 
    Jako mi je drago da je sve ok... jos samo malooo moras izdrzati i sve je gotovooo... 😙 jedva čekam... 

Mono..
     Polako i opušteno sa isčekivanjem... 😉😙

Ja sam vam se jučer upravo pozdravila sa svojom M, sad sam u iščekivanju O... ali mi nismo još toliko bazirani na to... tako da se mi već danas opušteno i bez razmišljanja bacamo u akciju... i tako sve do sljedeće (ne)željene M... haha... kod nas je akcija stalno prisutna... 🙊🙈😂😂

E da mi je znati koja će sljedeća upasti na forum i napisati taj mali plusić... 😙😙😙😙😙

Netko to od gore vidi sve... povlači te konce, igra se... 💓

mono1111
    22. Listopad 2016. 12:41

Dacolina,
    Možda ćeš to biti tiiii :))

mono1111
    22. Listopad 2016. 15:36

Wannababy,
    Vjerovatno sam ti vec napisala, ali previsok prolaktin ti ometa implataciju, tj.otezava zacece.
    Pogotovo sto imas neredovite cikluse, i takva krvarenja.
    Def.bi trebala prekontrolirati prolaktin, ako vec nisi.
    Naravno, postoji jos puno faktora ...a ovo je jedan od njih

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.