Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ivcy1306
    20. Listopad 2016. 22:35

Mono zasto danas ne mozete? Ne brini cekat ce vojska u zasjedi! 

Luki, pregled mi je u ponedjeljak, bit ce 37+4 , nadam se da ce mi rec da sam se jos malo bar otvorila hehehe
    Danas cijeli dan osjecam pritisak dolje, pogotovo dok hodam i valjda sam 100puta isla na wc! 
    Luki, da pitam posto imas sincica, sto sa kozicom na piseku? Moja frendica navlaci svom malom 2.5god ima mali da mu pukne, ali mu navlaci vec duzi period, on jadnicak place jer ga normalno boli pa sad ne znam jel to normalno da se deckicima tako mora ili sto? 
    Ako je normalno ja ne znam kako cu ja to, jezim se od same pomisli da mu navlacim a on place jadnicak! Uf koma!

• Lory123
    20. Listopad 2016. 23:59

Dobra večer!
    Nova sam ovdje,očito je da već lagano ludim budući da još ne spavam. Dakle..trebam vašu podršku i pomoć! Prije svega, nadam se da me primate u klub 😊!
    Ovo je moja priča:
    Imamo već dvoje klinaca i sada jaaaaako želimo još jednu bebu. Prve dvije trudnoće (školske) uspjele od prve i sad trudimo se već par mjeseci i ne ide😡! U 7 mj. sam imala biokemijsku 🙁. Ciklusi su mi 28-30 dana i uvijek redovni i nikad ni jedan dan preko toga. E sad..zadnja M je bila 18.09. Ovaj mjesec mislim da je O bila 04.10. (bolovi, probadanja)
    Sve smo dane pokrili i imali odnose još i prije i poslije pl. dana.
    Ove M zasada nema s tim da mi se 16.10. pojavio vrlo mali smećkasto-roskasti iscjedak i to samo prilikom jednog brisanja i ništa više od tada. Simptome i imam i nemam..(znamo kako to ide i koliko si toga umislimo).
    Jedino u što sam sigurna je da s vremena na vrijeme osjetim bol u jajnicima i križima. Napravila testove 15. (ujutro) i 18.(navečer) i negativni.🤔?? Prije mj. dana svi nalazi uredni.
    Ako nije trudnoća, jedino preostaje anovulatorni ciklus..ali imala sam sve simptome ovulacije?

Molim vas za vaše mišljenje i oprostite na ovom romanu koji sam večeras pripremila za vašu jutarnju kavu 🤗

2008. 👸
    2012. 👶

nena27
    21. Listopad 2016. 07:50

Pozdrav svima i čestitke novim trudnicama, nije me bilo više od 2 tjedana. Ovaj mjesec opet klomifen 9. dan ciklusa folikul na desnom jajniku, na lijevom 2, endometrij 5.5 mm. Pijem vrkutu svaki dan po 2 šalice, jela sam ananas i sirovu ciklu (na salatu). 13. dan ciklusa na desnom jajniku onaj folikul je prerastao u cistu a iza njega je bio još jedan folikul gdje je i bila ovulacija, endomerij narastao na 8.5 mm, 16. dan ciklusa žuto tijelo kod desnog jajnika, odmah kod ciste endometrij 14 mm i tako sad opet čekanje

mono1111
    21. Listopad 2016. 09:09

Lory
    Dobrodošla :)
    S obzirom da su ti ciklusi redoviti, i da ti je O na sredini ciklusa, ja bi rekla da ti je test vec trebao pokazati. Iako taj smeđi iscjedak bi ti mogao biti implatacijsko krvarenje, ali za dva dana si radila test i opet se pokazao negativnim.
    Predlažem ti da ponovos test recimo dns, i ako ne pokaze onda nije T.
    Moguce da ti se bas ovaj mj.nesto poremetilo...
    Držim fige za T svakako.
    Javljaj nam :)

mono1111
    21. Listopad 2016. 09:12

Nena,
    Držim figeee:) i ja jedem ananas i pijem sok od cikle prije O.

Luki,
    Ima kakvih novosti o MR hipofize?

Ivcy,
    Sto se tice odnosa, nismo mogli jucer jer je MM isao rano ujutro, pa smo isli ranije spavati, kolko tolko..a premoreni smo od posla,.pogotovo ja. Jedva sam cekala da legnem, po cijele dane sam vani.

• Lory123
    21. Listopad 2016. 09:58

Bok!
    Ja naravno nisam mogla dočekati da napravim još jedan test. Pokazao se jaaako jako blijedi plusić, s obzirom da već dosta kasni, trebao bi biti jače boje pa se bojim da nije opet riječ o biokemijskoj.

2008. 👸
    2012. 👶

mono1111
    21. Listopad 2016. 18:05

Lory,
    Nadam se da nije. Odi vadii betu, pa ces vidjeti da li je niska i da li se pravilno dupla.

Luki,
    Jojjjjjj, samo hrabro dalje po tim dokt.psiholozima i sl.
    Ne odustaj do konacne dijagnoze :)

• Lory123
    21. Listopad 2016. 19:48

Mono,
    Izvadila sam danas betu i nažalost iznosi samo 9,53 UI/L. To se kao "pika" kao trudnoća, ali ja sam malo istraživala po netu i čini mi se da je to jako malo i da bi se već trebalo raditi o nekom troznamenkastom broju. Gin kaže da pričekam pon pa opet na vađenje bete da vidimo kako će dalje..ali ovo mi uopće ne sluti na dobro :(
    Ima tko sličan slučaj, a da se radilo o uspješnoj trudnoći?

2008. 👸
    2012. 👶

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.