Ma kakve godine. Ja svoje godine ne spominjem jer imam osjećaj da sam još premlada da bi mi godine predstavljale problem. Imam tek 31 Bitno je misliti pozitivno.
Drage moje dame ja vam zelim svu srecu ovoga svijeta da uspijete i da iduce godine vec budete imale anđela koji ce vas zvati mama
Ja evo dobila duphaston 10mg jer mi 3 mj kasni pa vidit cemo ..kad dode i prode bacam se na poso
" Ako ne možeš letjeti, onda trči. Ako ne možeš trčati, onda hodaj. Ako ne možeš hodati, onda puži. Ali, bez obzira na sve, moraš nastaviti dalje. "
Pozdrav cure evo da vam se javim uz kavicu. jučer nisam mogla izdrzat pa sam otišla kupiti test i napraviti ga. iiiiiiiiii....... imamo plusić
. presretna sam drage moje,a opet postoji trunčica straha da li će ovaj put biti sve u redu... vibrirat ćemo pozitivno
Pozdrav cureevo da vam se javim uz kavicu. jučer nisam mogla izdrzat pa sam otišla kupiti test i napraviti ga. iiiiiiiiii……. imamo plusić
. presretna sam drage moje,a opet postoji trunčica straha da li će ovaj put biti sve u redu… vibrirat ćemo pozitivno
bravo luna28 ČESTITAAAAAAAM

Pozdrav cureevo da vam se javim uz kavicu. jučer nisam mogla izdrzat pa sam otišla kupiti test i napraviti ga. iiiiiiiiii……. imamo plusić
. presretna sam drage moje,a opet postoji trunčica straha da li će ovaj put biti sve u redu… vibrirat ćemo pozitivno
Čestitammm
https://lb1f.lilypie.com/qFUUp1.png
Luna ČESTITIAM! JUHUUU, OP, OP baš sam sretna zbog tebe!!Odlična vijest!
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji