Ivcy,
Možda ti je dr.krivi recept napisao, tj je sigurno pa nije ni čudo što ga nemaju jer je inaće pakiranje od 100 kom, a ne 50. Ma i ovo ti je isto, samo drugi naziv.
Ella,
Nije rano za test. Vec bi ti debelo trebao pokazati ako je T u pitanju. I ja sam ga radila par dana prije M pa je pokazao slabu crtu.
Liamaface,
Ma i ja sam bila sad ovaj mj.bolesna, čak na antibiotiku jer vucem tu prehladu tjednima, a kako nikad ne preležim jer ne mogu radi posla, onda prijeđe u bakteriju i onda pijem antibiotik.
Jesi se narucila kod gin??
Luki,
Sretno s preostalim pretragama.
Sve su ovo neki strucni medicinski nazivi, te dijagnoze, pa ne znam tocno ni sto znace ali biti ce sve ok.
Ja sam ok, evo 3 dan ciklusa dns.
Kupiti cu marulju i vrkutu ovaj mj.
Marulju cu piti od kad mi M zavrsi pa do O, čak možda dva tri dana prije prestanem jer sam negdje procitala da se ne smije taj dan kada je O piti.
Vrkutu cu piti od završetka M pa do plusa ili do slijed.M. Mislim da ne može naštetiti.
Također jedem ananas za debljanje endometrija i sok od cikle par dana prije O.
Sretna sam jer mi je ova M kao i prije, znaci bilo mi se sve poremetilo nakon kiretaža, i te dvije M su bile jako oskudne i vise kao neki iscjedak, a sad ova je recimo kao i prije svega toga, sto znaci da se sve vratilo u normalu :)
Bar se nadam da je tako.
MM mora napraviti spermiogram i bakterioloski i zovem ja neki dan Petrovu da pitam da li uzorak ja mogu donijeti s uputnicama i kažu oni meni da kao mogu, iako oni vole da se to tamo obavi, i da uzorak u kutijici moram nositi ispod pazuha !!! jer je tamo idealna temp.tijela !!!! Hahahahahha, znaci moram nositi ispod pazuha dok vozim !!!!
Naime, MM je odbio obavljati tamo u bolnici taj spermiogram jer je siguran da mu to ne treba, tj.da ta pretraga ce biti ok, pa sam se ja ponudila odnijeti to jer je meni u interesu vidjeti da li je sve ok.
Dr.mi je rekla da u spermiogramu mogu biti abnormalni spermiji, i npr.s dvije glave ili sl, nesto se to zove tetra...nestoo, i neki leukociti i infekcije, da i to može dovesti do spontanih.
S ovim svim pretragama cemo u potpunosri iskljuciti sve ostalo, naravno ako to sve bude ok.
Cure koje su imale spontane, nije lose to sve napraviti.
Jos moram na histeroskopiju da se vidi da li imam neke anomalije maternice iako na 3 D je bilo sve ok.
Ella,
mislim da definitivno nije prerano za odradit test (meni je dan prije ocekivane m bio neg, a drugi dan kasnjenja poz).
Mono,
mislila sam sutra nazvat gin i narucit se, da se ne zaletim prerano. Trenutacno me muci sto smijem a sto ne smijem pit da si malo olaksam najgoru prehladu IKAD. Aspirin plus c su mi rekli ni pod razno, a sto s lekadolom plus c?
I mozda da ipak posudis necije pazuhe da se voze s tobom, ne znam kak ces to izvest, hahahhahah
Liama,
Ne lupucet plus, samo obican lupocet ili lekadol,.od 500.
Nikakav max flue ili sl.
Najbolje nista, ako možeš naravno, pazi i na cajeve, smiješ kamilicu i te biljne. Ako je virus,.proci ce samo od sebe, ali možda da odes kod dr.ako ti ne bude proslo, možda trebas antibiotik.
Ja sam isto sad popila Cefalin, koji je neskodljiv u T, rekla sam dr.da planiram tako da ima i potpuno bezopasnih antibiotika.
Hahahah, ma jojjj, ovog mog nagovoriti, rađe ću ja sama to nekako odnijeti da ne moram slusati prigovaranja narednih ne znam koliko, pogotovo ako sve bude ok s tim spermiogramom :)
Ej drage moje...
m.girl6, moje menstruacije još danas nema, ali ju očekujem sutra, prekosutra najkasnije... Iako bi najviše od svega voljela da ona ipak ne dođe, ali ako sam i prije napisala, osim boooolnih grudi (koje imam svaki mjesec, ovisi samo o intenzitetu, ovaj put stvarno jakoo bole) nemam drugih simptoma... tu i tamo osjetim lijevi jajnik, ali to je to...
Javljaj kakav je maca prah :)
ella, radi test!! Nije prerano... držim fige za veliki plusić :)
Svim ostalim curkama želim najplodniji i uspješan listopad :)
Hvala draga bornastra! Također i tebi puno sreće želim, kao i svim curama!
Mono, sretno i tebi na pretragama, bolje da znate na cemu ste nego da se kasnije mislite ako je nedaj boze nesto kako ne bi trebalo biti, da je bar uoceno ranije. Vjerujem da ti muz i nije bas najsretniji sto mora raditi spermiogram, nadam se da ces se uspiti nekako snaci kod transporta, pod pazuh i voziti auto, nemoguca misija.
Disharmonicni razvoj je sirok pojam i u biti u njega spada vise tih poremecaja i razvojnih odstupanja.Govori samo da se neskladno razvija u razvojnim tockama, on je nadprosjecno inteligentan, motorika mu ne prati inteligenciju, emocionalno se sporije razvija jer se zbog toga sve zacahuruje i povlaci u sebe i rijetko kad suraduje, uglavnom, nesklad u razvoju zbog kojeg ima ispade koji su van njegove kontrole, stereotipije, ljuljanje, samoozljedivanje itd. Sad, sutra cemo viditi sto kaze psiholog, a 28. ide na snimanje mozga i nakon toga cemo dobiti termin za neuropedijatra. Danas smo morali otici iz parka niti 5 minuta nakon sto smo dosli jer mu je toliko trebalo da dode u autoagresiju. Na dane zna biti super suradljiv, ali u sekundi se promijeni i mice dalje od svih.
14.06.2014. L ♥
M.girl,
Zabb sam gore napisati, žao mi je radi M :(
Doći će slijed.najplodniji mjesec svima nama pa se nadamo tada.
Vidim čak da su nam se više manje i ciklusi uskladili, pa cemo pratiti :)
Luki,
Kad to napravimo, nemamo vise sto raditi od pretraga, sve smo napravili...
Sretno s Lukiem i svim pretragama...nadam se da ce ti ovaj put dr.nesto pametno, novo reci.
A svim ostalim curama sretnooo, da li ste vi u iscekivanju ( ne iscekivanju ) M uskoro??
Pozdrav curkice...
Ella
Što čekaš sa testom? Bit će da smo sve mi nestrpljivije od tebe... haha
Mono
Nije me bilo 2 dana pa ne mogu upratiti sve... kad ides na pretrage...?
Meni je današ 21.dc pa imam još do nadanja... ;)
A svim curama (pa i sebi :)) želim puno plusića... baš bi me lijepo moglo iznenaditi do rođoša :D
Netko to od gore vidi sve... povlači te konce, igra se... 💓
Sortiraj odgovore
Najstariji