Drzim i ja fige, ispod dvije deke i jorgana.. Bolesna sam vec tri dana, kao da me netko maljem udario direkt u mozak
Pozz cure, mono sto se tice tableta oni su meni na recept stavili euthyrox od 50 i to valjda 50kom, medjutim u jednoj jedinoj ljekarnoj sam to u petak nasla i na kraju to pakiranje sadrzi 100komada i zena mi naravno nije mogla dati, u tome sam se sjetila da ginic radi popodne i kako sam vec bila u rlovcu osla sam tamo medjutim nikog nije bilo a ja sam ostala bez tableta i na kraju mi rekli da su te tablete zapravo iste kao i eutirox samo drugi proizvodjac!
Ja sam ti sat i pol putovals do karlovca, s tim da sam stala u ar ljekarni prije i nisam nigdje nasla eutirox!
Luda sreca, sto reci!
kako si ti mono?
Ella ajde radi test, svi smo nestrpljivi hehehe
Luki, ja zbilja ne znam. Sto da ti kazem. Isla sam u potragu sve i jednu ljekarnu presla i naravno nigdje. Ljuta sam na gospodina jer na internetu pise da radi petkom popodne i ja s plitvica rukam u karlovac da bi nasla tamo tablete i s obzirom da sam tamo vec bila reko otici cu do njega da mi promjeni taj recept da mi zena moze izdati i naravno vrata zakljucana, nikog nije bilo!
Ove druge sto mi je dala se zovu letrox, pijem sada te, a sutra ih zovem da ih izruzim.
Nama nije do igranja s time s obzirom da sve jedva ostvarujemo trudnoce i odrzavamo i mucimo se pa da radi njihovih propusta nedaj boze nesto bude!!
Ma cim rodim od tog covjeka se micem!
A i sad kako sam lezala na ctg-u pa mi je zena rekla da ona k njemu vise nogom nece krocit, ali nije htjela reci zbog cega!.
Luki sto da kazem, samo se bojim za sincica svoga da mu nebi nesto bilo! Sve drugo cu nekako prebrodit!
Kako si mi ti, najupucenija si i sama u nase zdravstvo pa eto!
Mono1111,Ivcy1306 danas mi po svemu sudeci 3 dan kasni tj danas je 34 dan...da li je prerano da vidim na testu za trudnocu?? Danas jos necu..sutra bi mogla :) ali svejedno recite je li mozda prerano :)
ek
Ella, meni je test pokazao na 28.dan ciklusa pozitivno iako je crta bila blijeda, ali se vidjela. Nakon sto se vidjela onda sam za par dana jos jednom napravila test i tad se bas jako vidjela! Po meni nije rano! Sretno!!
Ella, ja bih na tvom mjestu napravila test, nije prerano. Mada ovisi koliko ti traju ciklusi.
Curke moje,nažalost stigla menga i ovaj mj :( Točna u dan ko i uvijek.
Za čudo nisam jako razočarana,već jedva čekam sutra kupiti maca prah da muž i ja krenemo to konzumirati i sebi prenatal od twinlaba.
Idemo dalje po svoje plusiće
Noa 💙
Bella4 od 26 do 31 dan..proteklih 6mj..danas je 33,sutra 34 od zadnje M.. ako bude cist dan sutra pravim test pa sto bude 😏
ek
Sortiraj odgovore
Najstariji