Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    _bella4_
    08. Listopad 2016. 14:04

A da kupiš test i provjeriš? Mislim, ne možemo mi ovako znati jel jesi ili nisi..

ella31
    08. Listopad 2016. 15:18

ma znam  imas pravo ali pricekat cu jos malo sa testom..bar do pon,utorka

ek

mono1111
    08. Listopad 2016. 18:55

Jedino ako smo vidovite, pa možemo znati :) hehe, salim se.
    Ella, test napravi. 
    Ja sam si bas jucer preko ebaya narucila LH trakice i 25 testova za T, da se mogu testirati koliko i kad želim :) jako je jeftino. I to mi se vise isplati nego da kupujem u ljekarni svako malo.
    Ovako imam doma cijelo vrijeme :)

ella31
    08. Listopad 2016. 19:43

Znammm ali eto ja to nisam kupilaaa  prije sam dva puta isto tako gledala pa sutri dan dobila...nista najbolje je valjda cekat bar tjedan dana da izostane :) joj sto bi bilo superr da jesam u petak mi rođendan to bi mi bilo najljepse...

ek

mono1111
    09. Listopad 2016. 09:53

Ja osobno bi htjela sto prije saznati, i moram odmah saznati čim bi test trebao pokazati jer odmah dobivam duphastone za cuvanje T, i heparin.
    Tako da ja cu sad kad mi dođe imati cijeli set testova.

Cure,
    Kako steee? Ima sto novoo?? Očito nema pošto ne tipkate?
    Ja znači dobila M, i ovaj ciklus.moram kod dr.7 do 9 dana nakon O radi uvida u žuto tijelo i provjera progesterona.

mono1111
    09. Listopad 2016. 09:53

Ella, držim fige :)

LlamaFace
    09. Listopad 2016. 10:22

Drzim i ja fige, ispod dvije deke i jorgana.. Bolesna sam vec tri dana, kao da me netko maljem udario direkt u mozak 

Ivcy1306
    09. Listopad 2016. 11:11

Pozz cure, mono sto se tice tableta oni su meni na recept stavili euthyrox od 50 i to valjda 50kom, medjutim u jednoj jedinoj ljekarnoj sam to u petak nasla i na kraju to pakiranje sadrzi 100komada i zena mi naravno nije mogla dati, u tome sam se sjetila da ginic radi popodne i kako sam vec bila u rlovcu osla sam tamo medjutim nikog nije bilo a ja sam ostala bez tableta i na kraju mi rekli da su te tablete zapravo iste kao i eutirox samo drugi proizvodjac! 
    Ja sam ti sat i pol putovals do karlovca, s tim da sam stala u ar ljekarni prije i nisam nigdje nasla eutirox! 
    Luda sreca, sto reci!
    kako si ti mono? 

Ella ajde radi test, svi smo nestrpljivi hehehe

LuKi5
    09. Listopad 2016. 11:48

Ivcy1306

Pozz cure, mono sto se tice tableta oni su meni na recept stavili euthyrox od 50 i to valjda 50kom, medjutim u jednoj jedinoj ljekarnoj sam to u petak nasla i na kraju to pakiranje sadrzi 100komada i zena mi naravno nije mogla dati, u tome sam se sjetila da ginic radi popodne i kako sam vec bila u rlovcu osla sam tamo medjutim nikog nije bilo a ja sam ostala bez tableta i na kraju mi rekli da su te tablete zapravo iste kao i eutirox samo drugi proizvodjac! 
    Ja sam ti sat i pol putovals do karlovca, s tim da sam stala u ar ljekarni prije i nisam nigdje nasla eutirox! 
    Luda sreca, sto reci!
    kako si ti mono? 

Ella ajde radi test, svi smo nestrpljivi hehehe

Pa koji im je vrag, euthyrox je uvijek po 100 komada u paketu, bio euthyrox od 25,50,75 ili 100 mcg....a svasta.

14.06.2014. L ♥

Ivcy1306
    09. Listopad 2016. 12:08

Luki, ja zbilja ne znam. Sto da ti kazem. Isla sam u potragu sve i jednu ljekarnu presla i naravno nigdje. Ljuta sam na gospodina jer na internetu pise da radi petkom popodne i ja s plitvica rukam u karlovac da bi nasla tamo tablete i s obzirom da sam tamo vec bila reko otici cu do njega da mi promjeni taj recept da mi zena moze izdati i naravno vrata zakljucana, nikog nije bilo! 
    Ove druge sto mi je dala se zovu letrox, pijem sada te, a sutra ih zovem da ih izruzim. 
    Nama nije do igranja s time s obzirom da sve jedva ostvarujemo trudnoce i odrzavamo i mucimo se pa da radi njihovih propusta nedaj boze nesto bude!! 
    Ma cim rodim od tog covjeka se micem! 
    A i sad kako sam lezala na ctg-u pa mi je zena rekla da ona k njemu vise nogom nece krocit, ali nije htjela reci zbog cega!.

Luki sto da kazem, samo se bojim za sincica svoga da mu nebi nesto bilo! Sve drugo cu nekako prebrodit!

Kako si mi ti, najupucenija si i sama u nase zdravstvo pa eto!

LuKi5
    09. Listopad 2016. 13:05

Ivcy1306

Luki, ja zbilja ne znam. Sto da ti kazem. Isla sam u potragu sve i jednu ljekarnu presla i naravno nigdje. Ljuta sam na gospodina jer na internetu pise da radi petkom popodne i ja s plitvica rukam u karlovac da bi nasla tamo tablete i s obzirom da sam tamo vec bila reko otici cu do njega da mi promjeni taj recept da mi zena moze izdati i naravno vrata zakljucana, nikog nije bilo! 
    Ove druge sto mi je dala se zovu letrox, pijem sada te, a sutra ih zovem da ih izruzim. 
    Nama nije do igranja s time s obzirom da sve jedva ostvarujemo trudnoce i odrzavamo i mucimo se pa da radi njihovih propusta nedaj boze nesto bude!! 
    Ma cim rodim od tog covjeka se micem! 
    A i sad kako sam lezala na ctg-u pa mi je zena rekla da ona k njemu vise nogom nece krocit, ali nije htjela reci zbog cega!.

Luki sto da kazem, samo se bojim za sincica svoga da mu nebi nesto bilo! Sve drugo cu nekako prebrodit!

Kako si mi ti, najupucenija si i sama u nase zdravstvo pa eto!

Rade sto zele i nikog nije briga. Letrox je isto sto i euthyrox samo drugi proizvodac, ali sadrzaj je isti tako da s te strane nema problema. Prepisuju lijekove na recept obzirom na to koji proizvodac vise plati, tocnije obzirom na sponzorstvo. Misli pozitivno i vjerujem da nece biti nikakvih posljedica, nije to sad nesto ekstra povisen TSH, a i nisi pustila slucaju, vec se korigira terapija tako da ce sve biti u redu. Najopasnije je prvo tromjesecje. Jos malo pa ces grliti svog malog princa. 
    Ja sam malo nervozna, sutra nam je termin za psiholosku procjenu, prije toga idemo pokupiti nalaze u Centar za ranu intervenciju...Bili smo kod pedijatrice po hranu sto dobiva na recept. Vise ne moramo dolaziti po recept, mozemo telefonski dobiti. Sutra cemo saznati nesto vise, eto zasad znamo samo da ima disharmonicni razvoj.

14.06.2014. L ♥

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI