Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Dacolina
    07. Listopad 2016. 12:13

Cure drzim fige svimaa ... 

Mono

Rekli smo da necemo očajavati... idemo dalje hrabro... ako i dođe ovaj mjesec.. za sljedeći malo više pozitive... pa će u testovi biti pozitivniji..  ;) ljubim te...

Netko to od gore vidi sve... povlači te konce, igra se... 💓

bornastra
    07. Listopad 2016. 12:56

Iskrene čestitke svim novim trudnicama... :)

Mono1111, držim fige da je implatacijsko krvarenje ipak. Ali ako je i menga, nećemo očajavati... Sljedeći mjesec bude uspjelo... :) Samo pozitivaaaaaa :))

m.girl6, tu sam ja... čitam ja vas(nas) svaki dan. Tako je, zajedno smo bile u narančastom, a sad smo i zajedno u neiščekivanju vještice. Ja sam također imala zadnju menstruaciju 13.09., ali budući da mi ciklusi variraju od 28-30 dana, (ne) očekujem ju ovaj vikend, ponedjeljak zadnje...Nadam se još uvijek da neće doći menga, od simptoma nemam ništa osim jakooo bolnih grudi...

Tako je Dacolina, hrabro, najhrabrije naprijed...

...puse svima, i ugodan nam vikend 

• Fazion
    07. Listopad 2016. 13:37

Cao curke... Pristici koji su buknuli vise nego inace stvarno su bili s razlogom
    Plusic mi je na testu,u utorak idem ginekologuuuuuuu ..nadam se da je sve ok
    Drzim vam svima fige..ne odustajte 

_bella4_
    07. Listopad 2016. 15:02

Fazion čestitam ti na plusiću! Ma naravno da bu sve ok! :) Javi se!

Mono, žao mi je za M, nadajmo se da će drugi ciklus biti pozitivan! ;) Drži mi se!

M girl, nadamse da je T, alil da i nije, nema veze, uspjet ćemo sve do kraja godine sigurno! Samo ne smijemo očajavati, sve bu  bilo ok! :)

mono1111
    07. Listopad 2016. 16:29

M je u pitanju :/ dobila sam ju.
    Ali dobro, možda bude slijed.mjesec.
    Ne bi ni voljela početi T s bilo kakvim krvarenjima, jer je svaki put tako i bilo, pa je spontani došao.

Cure,
    Sretno nam drugi ciklus, bar meni..neki su još u iščekivanju.
    Držim palčeve :)

Ivcy,
    S eutiroxom
     od 50 će se tsh regulirati.

Pozdrav curee
    Ovima koji imaju plusice, cestitam

A mi koje smo u iscekivanju iduci mjesec više sreće :)

Ivcy1306
    07. Listopad 2016. 21:36

Vecer, mono zao mi je sto je dosla m ali bit ce bolje. 
    Nazalost ja sam isla dns po tablete i presla pola kraja u svim ljekarnama i nije bilo eutiroxa pa su mi dali neke druge sa L nekako i kazu da je to isto samo drugi proizvodjac. Nzn. Sad cu googlat malo!

mono1111
    07. Listopad 2016. 23:24

Nestašica eutiroxa?? Možda je samo drugi naziv.
    A ne možeš uzimati dvije po 25??

ella31
    08. Listopad 2016. 10:12

Ženee..danas sam usla u 32 dan i nema ju..a sinoc me strasno bolilo u predjelu stomka da sam mislila da je dosla a ono tamo nema..zbunilo me to,vec me neko vrijeme leđa bole...sto vi mislite??

ek

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI