Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mono1111
    07. Listopad 2016. 16:29

M je u pitanju :/ dobila sam ju.
    Ali dobro, možda bude slijed.mjesec.
    Ne bi ni voljela početi T s bilo kakvim krvarenjima, jer je svaki put tako i bilo, pa je spontani došao.

Cure,
    Sretno nam drugi ciklus, bar meni..neki su još u iščekivanju.
    Držim palčeve :)

Ivcy,
    S eutiroxom
     od 50 će se tsh regulirati.

Pozdrav curee
    Ovima koji imaju plusice, cestitam

A mi koje smo u iscekivanju iduci mjesec više sreće :)

Ivcy1306
    07. Listopad 2016. 21:36

Vecer, mono zao mi je sto je dosla m ali bit ce bolje. 
    Nazalost ja sam isla dns po tablete i presla pola kraja u svim ljekarnama i nije bilo eutiroxa pa su mi dali neke druge sa L nekako i kazu da je to isto samo drugi proizvodjac. Nzn. Sad cu googlat malo!

mono1111
    07. Listopad 2016. 23:24

Nestašica eutiroxa?? Možda je samo drugi naziv.
    A ne možeš uzimati dvije po 25??

ella31
    08. Listopad 2016. 10:12

Ženee..danas sam usla u 32 dan i nema ju..a sinoc me strasno bolilo u predjelu stomka da sam mislila da je dosla a ono tamo nema..zbunilo me to,vec me neko vrijeme leđa bole...sto vi mislite??

ek

_bella4_
    08. Listopad 2016. 14:04

A da kupiš test i provjeriš? Mislim, ne možemo mi ovako znati jel jesi ili nisi..

ella31
    08. Listopad 2016. 15:18

ma znam  imas pravo ali pricekat cu jos malo sa testom..bar do pon,utorka

ek

mono1111
    08. Listopad 2016. 18:55

Jedino ako smo vidovite, pa možemo znati :) hehe, salim se.
    Ella, test napravi. 
    Ja sam si bas jucer preko ebaya narucila LH trakice i 25 testova za T, da se mogu testirati koliko i kad želim :) jako je jeftino. I to mi se vise isplati nego da kupujem u ljekarni svako malo.
    Ovako imam doma cijelo vrijeme :)

ella31
    08. Listopad 2016. 19:43

Znammm ali eto ja to nisam kupilaaa  prije sam dva puta isto tako gledala pa sutri dan dobila...nista najbolje je valjda cekat bar tjedan dana da izostane :) joj sto bi bilo superr da jesam u petak mi rođendan to bi mi bilo najljepse...

ek

mono1111
    09. Listopad 2016. 09:53

Ja osobno bi htjela sto prije saznati, i moram odmah saznati čim bi test trebao pokazati jer odmah dobivam duphastone za cuvanje T, i heparin.
    Tako da ja cu sad kad mi dođe imati cijeli set testova.

Cure,
    Kako steee? Ima sto novoo?? Očito nema pošto ne tipkate?
    Ja znači dobila M, i ovaj ciklus.moram kod dr.7 do 9 dana nakon O radi uvida u žuto tijelo i provjera progesterona.

mono1111
    09. Listopad 2016. 09:53

Ella, držim fige :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.