Cure drzim fige svimaa ...
Mono
Rekli smo da necemo očajavati... idemo dalje hrabro... ako i dođe ovaj mjesec.. za sljedeći malo više pozitive... pa će u testovi biti pozitivniji.. ;) ljubim te...
Netko to od gore vidi sve... povlači te konce, igra se... 💓
Iskrene čestitke svim novim trudnicama... :)
Mono1111, držim fige da je implatacijsko krvarenje ipak. Ali ako je i menga, nećemo očajavati... Sljedeći mjesec bude uspjelo... :) Samo pozitivaaaaaa :))
m.girl6, tu sam ja... čitam ja vas(nas) svaki dan. Tako je, zajedno smo bile u narančastom, a sad smo i zajedno u neiščekivanju vještice. Ja sam također imala zadnju menstruaciju 13.09., ali budući da mi ciklusi variraju od 28-30 dana, (ne) očekujem ju ovaj vikend, ponedjeljak zadnje...Nadam se još uvijek da neće doći menga, od simptoma nemam ništa osim jakooo bolnih grudi...
Tako je Dacolina, hrabro, najhrabrije naprijed...
...puse svima, i ugodan nam vikend
Cao curke... Pristici koji su buknuli vise nego inace stvarno su bili s razlogom
Plusic mi je na testu,u utorak idem ginekologuuuuuuu ..nadam se da je sve ok
Drzim vam svima fige..ne odustajte
Fazion čestitam ti na plusiću! Ma naravno da bu sve ok! :) Javi se!
Mono, žao mi je za M, nadajmo se da će drugi ciklus biti pozitivan! ;) Drži mi se!
M girl, nadamse da je T, alil da i nije, nema veze, uspjet ćemo sve do kraja godine sigurno! Samo ne smijemo očajavati, sve bu bilo ok! :)
M je u pitanju :/ dobila sam ju.
Ali dobro, možda bude slijed.mjesec.
Ne bi ni voljela početi T s bilo kakvim krvarenjima, jer je svaki put tako i bilo, pa je spontani došao.
Cure,
Sretno nam drugi ciklus, bar meni..neki su još u iščekivanju.
Držim palčeve :)
Ivcy,
S eutiroxom
od 50 će se tsh regulirati.
Pozdrav curee
Ovima koji imaju plusice, cestitam
A mi koje smo u iscekivanju iduci mjesec više sreće :)

Vecer, mono zao mi je sto je dosla m ali bit ce bolje.
Nazalost ja sam isla dns po tablete i presla pola kraja u svim ljekarnama i nije bilo eutiroxa pa su mi dali neke druge sa L nekako i kazu da je to isto samo drugi proizvodjac. Nzn. Sad cu googlat malo!

Nestašica eutiroxa?? Možda je samo drugi naziv.
A ne možeš uzimati dvije po 25??

Ženee..danas sam usla u 32 dan i nema ju..a sinoc me strasno bolilo u predjelu stomka da sam mislila da je dosla a ono tamo nema..zbunilo me to,vec me neko vrijeme leđa bole...sto vi mislite??
ek
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji