M je u pitanju :/ dobila sam ju.
Ali dobro, možda bude slijed.mjesec.
Ne bi ni voljela početi T s bilo kakvim krvarenjima, jer je svaki put tako i bilo, pa je spontani došao.
Cure,
Sretno nam drugi ciklus, bar meni..neki su još u iščekivanju.
Držim palčeve :)
Ivcy,
S eutiroxom
od 50 će se tsh regulirati.
Pozdrav curee
Ovima koji imaju plusice, cestitam
A mi koje smo u iscekivanju iduci mjesec više sreće :)
Vecer, mono zao mi je sto je dosla m ali bit ce bolje.
Nazalost ja sam isla dns po tablete i presla pola kraja u svim ljekarnama i nije bilo eutiroxa pa su mi dali neke druge sa L nekako i kazu da je to isto samo drugi proizvodjac. Nzn. Sad cu googlat malo!
Nestašica eutiroxa?? Možda je samo drugi naziv.
A ne možeš uzimati dvije po 25??
Ženee..danas sam usla u 32 dan i nema ju..a sinoc me strasno bolilo u predjelu stomka da sam mislila da je dosla a ono tamo nema..zbunilo me to,vec me neko vrijeme leđa bole...sto vi mislite??
ek
A da kupiš test i provjeriš? Mislim, ne možemo mi ovako znati jel jesi ili nisi..
ma znam imas pravo ali pricekat cu jos malo sa testom..bar do pon,utorka
ek
Jedino ako smo vidovite, pa možemo znati :) hehe, salim se.
Ella, test napravi.
Ja sam si bas jucer preko ebaya narucila LH trakice i 25 testova za T, da se mogu testirati koliko i kad želim :) jako je jeftino. I to mi se vise isplati nego da kupujem u ljekarni svako malo.
Ovako imam doma cijelo vrijeme :)
Znammm ali eto ja to nisam kupilaaa prije sam dva puta isto tako gledala pa sutri dan dobila...nista najbolje je valjda cekat bar tjedan dana da izostane :) joj sto bi bilo superr da jesam u petak mi rođendan to bi mi bilo najljepse...
ek
Ja osobno bi htjela sto prije saznati, i moram odmah saznati čim bi test trebao pokazati jer odmah dobivam duphastone za cuvanje T, i heparin.
Tako da ja cu sad kad mi dođe imati cijeli set testova.
Cure,
Kako steee? Ima sto novoo?? Očito nema pošto ne tipkate?
Ja znači dobila M, i ovaj ciklus.moram kod dr.7 do 9 dana nakon O radi uvida u žuto tijelo i provjera progesterona.
Sortiraj odgovore
Najstariji