Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Dacolina
    07. Listopad 2016. 01:10

I od mene čestitke za plusić... 
    Kako je lijepo kad uhvatiš koji minut da prelistaš brzinski pa vidiš plusić... jako sam sretna zbog tebe... javljaj nam svee... nadam se da brzo čitamo sljedeći plusić... kod bilo koje od nas... 😙

Netko to od gore vidi sve... povlači te konce, igra se... 💓

mono1111
    07. Listopad 2016. 09:41

Ivcy,

Odi odmah kod endokrinologa. Mislim da se nista neće dogoditi,.vec si pred kraj, ali za svaki slucaj.

Cure,
    Jucer kasno navecer sam dobila onak tri kapi nekog smeđeg iscjedka, pa sam jos pomislila da je implatacijsko krvarenje, ali dns sam radila test i negativan je :(
    Vec bi sigurno pokazao jer je O bila prije 13 dana.
    Nikad mi se to takoo nije dogg, ali valjda mi se sve poremetilo.
    Dns kad sam isla na wc nije ničeg bilo, ali vjerovatno cu dns dobiti M.
    Nadam se da ce upaliti slijed.mj.
    :(

m.girl6
    07. Listopad 2016. 11:09

Drage moje,mene boli trbuh od jucer popodne,cijelu noc i sad jos uvijek. Onak pred mengu,ne jako ali "podmuklo". Na gacicama jos uvijek nista nema,da barem ni ne bude.
    Bornastra di si? Znam da smo bile zajedno u narancastome i da smo sada zajedno i u iscekivanju. Meni je dosla 13.9. i sad bi u ned opet trebala.. Test necu ni kupovati da se ne razocaram. :(

Noa 💙

mono1111
    07. Listopad 2016. 11:21

M.girl,
    Pricekaj do nedjelje. Moguće da te boli jer ćeš dobiti, a moguće da imaš bolove i T.
    Nadam se da je ovo drugo.

Cure, 
    Ja sam ipak dobila. Tj.ne bas pravu M, nego prvo smeđi iscjedak. Pa ce mi prijeći u M valjda sutra ili kad.

Dacolina
    07. Listopad 2016. 12:13

Cure drzim fige svimaa ... 

Mono

Rekli smo da necemo očajavati... idemo dalje hrabro... ako i dođe ovaj mjesec.. za sljedeći malo više pozitive... pa će u testovi biti pozitivniji..  ;) ljubim te...

Netko to od gore vidi sve... povlači te konce, igra se... 💓

bornastra
    07. Listopad 2016. 12:56

Iskrene čestitke svim novim trudnicama... :)

Mono1111, držim fige da je implatacijsko krvarenje ipak. Ali ako je i menga, nećemo očajavati... Sljedeći mjesec bude uspjelo... :) Samo pozitivaaaaaa :))

m.girl6, tu sam ja... čitam ja vas(nas) svaki dan. Tako je, zajedno smo bile u narančastom, a sad smo i zajedno u neiščekivanju vještice. Ja sam također imala zadnju menstruaciju 13.09., ali budući da mi ciklusi variraju od 28-30 dana, (ne) očekujem ju ovaj vikend, ponedjeljak zadnje...Nadam se još uvijek da neće doći menga, od simptoma nemam ništa osim jakooo bolnih grudi...

Tako je Dacolina, hrabro, najhrabrije naprijed...

...puse svima, i ugodan nam vikend 

• Fazion
    07. Listopad 2016. 13:37

Cao curke... Pristici koji su buknuli vise nego inace stvarno su bili s razlogom
    Plusic mi je na testu,u utorak idem ginekologuuuuuuu ..nadam se da je sve ok
    Drzim vam svima fige..ne odustajte 

_bella4_
    07. Listopad 2016. 15:02

Fazion čestitam ti na plusiću! Ma naravno da bu sve ok! :) Javi se!

Mono, žao mi je za M, nadajmo se da će drugi ciklus biti pozitivan! ;) Drži mi se!

M girl, nadamse da je T, alil da i nije, nema veze, uspjet ćemo sve do kraja godine sigurno! Samo ne smijemo očajavati, sve bu  bilo ok! :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.