Liamaface,
Pa čestitam !!!!!!
Sad još trebamo nanizati puunoo plusića :))

Pozz cure!
Meni danas stigao nalaz od tsh i nije dobar, usla u 36.tt a tsh iznosi 4.52.. dali neka od vas zna dali je opasno za bebu to, sto se moze desit i sl.? Svaki savjet je dobrodosao! Inace pijem euthyrox 25mikrograma.
Cestitam na novim plusicima! Nisam vas stigla detaljno citati!
Luki, nadam se da si nam dobro i da je maleni L bolje!!
Pozz cure!
Meni danas stigao nalaz od tsh i nije dobar, usla u 36.tt a tsh iznosi 4.52.. dali neka od vas zna dali je opasno za bebu to, sto se moze desit i sl.? Svaki savjet je dobrodosao! Inace pijem euthyrox 25mikrograma.
Cestitam na novim plusicima! Nisam vas stigla detaljno citati!
Luki, nadam se da si nam dobro i da je maleni L bolje!!
Draga, kad ti je bila zadnja kontrola TSH? Opcenito, najrizicnije razdoblje sto se tice povisenog/snizenog TSH je prvo tromjesecje, ne znam koliko ti je vremenski dugo tako povisen nalaz obzirom na trudnocu,ali vjerujem da ne bi trebao ostaviti nikakve posljedice, posto ste pred kraj i razvojno je spreman za dolazak na svijet. Meni je rodici dosta dugo bio povisen TSH, propust lijecnika, ali srecom s malenom je sve u redu, zbog propusta lijecnika u TA je skoro malena umrla,isla je privatno na hitan carski i spasili su ju, ali nije imalo nikakve veze sa stitnjacom, vec joj se omotala pupcana oko glave i pocela se gusiti.
Jesu li ti sad korigirali terapiju, to nije nesto eksta poviseno, ali bolje spustiti na normalu za trudnocu. Kad opet ides na kontrolu? Drzi mi se, nikad kraja komplikacijama kod tebe
Hvala ti na pitanju, Luka je u mirnom razdoblju, bas smo bili kod pedijatrice, drzimo mu se rutine i rituala i to ga smiruje, u ponedjeljak mu je psiholoska procjena. Meni ce za mj. dana ponavljat holter, jedan kardiolog bi da se napravi ablacija, drugi se ne slaze, pa ce pratiti situaciju i odgoditi.
Pokahontas, slatke muke iscekivanja kontrole, svaki put nikako docekati, drugo tromjesecje ce vec biti lakse jer ce se mrva poceti javljati pa ces s te strane biti mirnija hehe
LlamaFace, sad lijepo uzivaj u pozitivnom soku i onom prekrasnom osjecaju i javi kad ti je kontrola i kako si ;)

14.06.2014. L ♥

Liamaface... pa cestitke... sretno. 😘
The desire to have a child never goes away. It grows,makes us to fight for our Precious gift from heaven.
14.06.2015. M
I od mene čestitke za plusić...
Kako je lijepo kad uhvatiš koji minut da prelistaš brzinski pa vidiš plusić... jako sam sretna zbog tebe... javljaj nam svee... nadam se da brzo čitamo sljedeći plusić... kod bilo koje od nas... 😙
Netko to od gore vidi sve... povlači te konce, igra se... 💓
Ivcy,
Odi odmah kod endokrinologa. Mislim da se nista neće dogoditi,.vec si pred kraj, ali za svaki slucaj.
Cure,
Jucer kasno navecer sam dobila onak tri kapi nekog smeđeg iscjedka, pa sam jos pomislila da je implatacijsko krvarenje, ali dns sam radila test i negativan je :(
Vec bi sigurno pokazao jer je O bila prije 13 dana.
Nikad mi se to takoo nije dogg, ali valjda mi se sve poremetilo.
Dns kad sam isla na wc nije ničeg bilo, ali vjerovatno cu dns dobiti M.
Nadam se da ce upaliti slijed.mj.
:(

Drage moje,mene boli trbuh od jucer popodne,cijelu noc i sad jos uvijek. Onak pred mengu,ne jako ali "podmuklo". Na gacicama jos uvijek nista nema,da barem ni ne bude.
Bornastra di si? Znam da smo bile zajedno u narancastome i da smo sada zajedno i u iscekivanju. Meni je dosla 13.9. i sad bi u ned opet trebala.. Test necu ni kupovati da se ne razocaram. :(

Noa 💙
M.girl,
Pricekaj do nedjelje. Moguće da te boli jer ćeš dobiti, a moguće da imaš bolove i T.
Nadam se da je ovo drugo.
Cure,
Ja sam ipak dobila. Tj.ne bas pravu M, nego prvo smeđi iscjedak. Pa ce mi prijeći u M valjda sutra ili kad.
Mono,da je barem ovo drugo. Htjela bi vise od icega,naravno ko i svi mi.
Mozda ti to nije m,nego trudnoca. Moja frendica je dobila isto kao na dan m,tj smedi iscjedak,napravila test i bio je pozitivan. Tako da,nikad ne znas. :)
Drzim figice svima

Noa 💙

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji