Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    malo-sunce
    29. Kolovoz 2016. 15:18

Pozdrav drage moje Klokanice! 

Navratih malo da vas pozdravim. Malo sam preletila po forumu, vidim ima svakakvih novosti. Trudnicama čestitam i uživajte drage moje u svakom trenutku :)))
    Ja sam dobro, ulazim u 4.mjesec, za par dana idem na pregled, možda nam ovaj put kažu i spol 

Luki bila sam se jako nadala da će vam puno pomoći u tom centru gdje si vodila L-a, a čini se da ni oni nisu toliko stručni, baš mi je žao i teško mi je čitati kad opisuješ sve te njegove simptome. Svaka ti čast što još imaš toliko snage pored svojih zdravstvenih problema. Treba to moći izdržati. Ne odustaj draga i želim ti od srca da skupiš još više snage i volje za daljnju borbu i da naiđete konačno na stručnjake koji će pomoći malome L-u. 

Netko je bio spominjao hipotireozu i hasimoto. Evo malo ohrabrenja, ja imam oboje, na terapiji sam od 3.mj ove godine. U 5.mj mi se TSH stabilizirao i tada sam i zatrudnila. Samo polako drage moje, uz strpljenje i molitvu sve dođe na svoje 

_bella4_
    29. Kolovoz 2016. 16:48

Heeej!

Hvala vam! Meni je u 7 mj. TSH bio 0,86(prije terapije je bio 3,96). Tako da sada stvarno mislim da bi moglo biti nešto. Nadam se da sam trudna, jer imam dosta simptoma, samo je još rano za test. Planiram ga napraviti u petak, 3 dana prije očekivane vještice.

Javim se ako slučajno bude nešto u međuvremenu.

MiuMau
    29. Kolovoz 2016. 19:18

Luki samo hrabro, bude sve sjelo na svoje...   

Curkama koje su ugledale svoje plusice od  cestitam, a nama koje jos cekamo zelim samo strpljenja, jer znam da nam toga najvise fali   

Evo ja taman htjela odustat od trakica, jedan dan nisam piskala jer smo bili na putu, al drugi dan rekoh aj, sad kad cijeli mjesec pratim budem do kraja... kad ono potamnila crtica skoro pa odmah... ne kao kontrolna, al vise neg cijeli mjesec (nekoliko puta jedva vidljivo)... i sad tak vec par dana pokazuje... nadam se da O dolazi, jer bi trebala dobit M sad pocetkom mjeseca... razmisljam si jel mi o tak blizu menge, pa mozda cak i za vrijeme... jel to uopce moguce? A citala sam da je curama znao pokazivati pozitivno kad si bile trudne, pa odmah i tu naznaku okrenem na sebe... kao sto rekoh, strpljenja bez... naravno da sam pisnula i na test za trudnocu... naravno nis... 

mono1111
    29. Kolovoz 2016. 22:03

Bella,

I meni je tsh sad oko 0.9 što je idealno priie T inače mi je bio na granici, oko 4, kao i tebi. Rekla mi je endo da u mom slucaju tsh nece ni raditi problem u T, da samo nastavim piti eutirox.

Miu mau,

Meni je LH test bio pozitivan kad sam bila trudna, i to odmah u 4 tj.
    Ali naravno da on nije pouzdan za T.
    Nekim curama može O biti za vrijeme M ali ne znam da li se jajašce može ugnijezditi ako dođe do oplodnje jer je pretanak endometrij. 
    Isto tako sam čitala da ako faza nakon O do M je prekratka, mislim da se zove luteinska faza, da ne može isto doći do T, tj.može ali šansa je manja.
    Ma ima sto stvari.

Nadam se da češ i ti vidjeti svoj plusić veliki uskoro :)

wannababysomuch
    29. Kolovoz 2016. 22:29

Mono..mene zbog posla muci sve to..nerviram se a i nemogu dr jer svakak radim 😦

The desire to have a child never goes away. It grows,makes us to fight for our Precious gift from heaven.
    14.06.2015. M

• majjaa
    30. Kolovoz 2016. 09:19

Pozdrav drage trudilice,

imam pcos i pokusavam zatrudnjeti dvije godine. U 2.mjesescu sam radila papu i briseve i sve je bilo u redu. U 5.mj sam isla privatno na pregled te mi je preporucena provjera prohodnosti jajovoda. Danas mi je 2 dc te se planiram naruciti za iduci tjedan.

Dali je potrebno obaviti neke pretrage prije toga? negdje sam procitala da je potrebno napraviti briseve pa ako netko zna...

Lp svima :-*

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.