Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MiuMau
    05. Kolovoz 2016. 11:19

Ajde Bubi ništa ne brigaj, imam osjećaj da je bebica tu... sutra će biti crta ko iz topa... 

Joj Žabice moja pa zaista kao da sam postala hipohondar za trudnoću, sve što čujem il pročitam, za par dana i ja imam... da kažu da su gljive simptom, mislim da bi mi sutra tri izrasle iza uha... 

Nerakorina ja sam uzela LH trakice pa ću ovaj mjesec probat locirat svoju O, kad ovako odokativno ne ide. Inače isto imam neuredne cikluse, od 29 do 45 dana zuje. Imam neku cistu na desnom jajniku, al veli dok da moze trudnoća s tim, imala sam pcos - koji su se navodno sami ocistili, samo na jednoj od kontrola više nisu vidjeli da su policistični te nedavno histeroskopiju. Kako se volim zezati, velim napravila sam generalku za novog stanara... 
    Javljaj kako ide to s trakicama, ja ne znam od kojeg bi dc počela raditi, piše na njima po trajanju ciklusa od kojeg bi dana trebalo, al mene strah da ju ne fulam, jer je kod mene sve naopačke, pa ću odmah nakon menge krenut... 

Miraclebaby28
    05. Kolovoz 2016. 13:21

Uspjela sam se prijavit al sa prijasnjeg profila, inace moj profil wannababysomuch je nestao jer sam zaboravila sifru a mobitel mi umro... vidim puno novih curaa dobrodosle sam nek vam pluseki dodu sto prije.. ja se vise ne nadam nicem samo eto dodem vama da vas pozdravim..

🧔34
    👩28
    👶💙 N 24.12.2021
    👶 15.02.2024
    Before we had you, we had each other,and now you are here we have EVERYTHING 💙 NOEL💙

Zabica29
    05. Kolovoz 2016. 18:48

Wannababy zašto se više ne nadaš ničem? Jel nešto bilo ili ste se odlučili potpuno opustiti?

[/url

• ratata
    05. Kolovoz 2016. 19:15

Pozdrav svima :)

Nova sam ovdje i ovo je moj prvi post...
    Prošli mjesec smo nekako odlučili napraviti taj prvi korak i početi raditi na bebi... Iako je to već bio 20.-ti i 21. dan ciklusa, znala sam da baš nema šanse, osim da mi je ovulacija kasnije... No izgleda da nije, jer sam dobila 18.7.
    Imam redovite cikluse, svakih 28 dana... bez mnogo kašnjenja, tu i tamo +/- dan prije ili kasnije...
    Prema svim izračunima, ovulacija ovaj mjesec je bila 1.8., a mi smo imali odnose 8, 10, 11, 13, 14, 15, 16 i 17-ti dan ciklusa.... 
    Danas mi je 19-ti dan ciklusa i pojavio mi se smeđi iscjedak i zadnjih par dana osjećam lagane bolove kao pred menstruaciju, posebno na desnom jajniku... 
    Ne mogu dočekati da mogu izvaditi krv ili napraviti test...

Što vi mislite o ovim mojim simptomima? Kakve su šanse? Oboje smo 27 godina, zdravi...
    Ja sam u 4.mjesecu bila na Papi i pregledu - sve ok... 

Koji su vaši savjeti na što pripaziti kad se planira dijete? Trebam li možda neki pregled kod ginekologa prije obaviti? 
    Ja strašno želim dijete i ne mogu dočekati da saznam jel jesam ili nisam... Što mislite kad najranije krv? Ili čekati urin? 

Hvala svima unaprijed, čitam vas i čitamo se :)

nerakorina2900
    05. Kolovoz 2016. 20:48

Miumau ne znam sfa da ti kazem tocno, i meni su neredoviti pa sam na duphastonima od 15 do 25dc ali se bojim sta ako se O ne dogodi do 15dc jer ju duphastoni kasnije mogu sprineciti ako se ne varam (nemam s njima iskustva nekih, samo da poticu M a ne poticu O) upravo zato sam uzela trakice i planiram od cca 10dc svaki dan vatat O a ako ne dode do 19dc piti tek onda 10dana duphastone, a ako se dogodi O s trakicom da ju skuzim onda i ranije...ne znam jel to ok tako? Cure s istim ili slicnim iskustvima sta mislite? Svaki savjet je dobrodosao :)
    Odnose prakticiramo svaki ili svaki drugi dan, pa se nadam da cemo uspjet...malo me brinu ti mikrocisticni jajnici i sto pojma nemam O ima li je i kada buduci da nemam nekih specjalnih naznaka ni preeeevise iscjedka

nerakorina2900
    05. Kolovoz 2016. 22:36

Znaci od 15 do 25dc mogu bez brige, pa tako i ako bude O 18dc npr moze samo biti od koristi?

MeJo
    06. Kolovoz 2016. 10:57

Cao zene :)
    Nije me bilo dobrih mjesec dana jer smo muzic i ja hodali po pretragama Tj ja sam hodala, on je bio moralna podrska... Sve je super uredno.
    Evo danas je sluzbeno sedmi dan kako vjestice nema, a inace je tocna u dan. Prije nego sto nije dosla, ja sam znala da ni nece...neki osjecaj ili tako nesto. Medutim, test napravljen na dan kad je trebala doc je bio negativan.. Sad cekam da idem vaditi betu i imam veeeeliku zelju ponovit test, al me strah minusa. Ludo zvuci, al lijepo mi je nadat se da je to to. :/

nerakorina2900
    06. Kolovoz 2016. 10:57

Hvala puno

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.