Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Jelence24
    02. Kolovoz 2016. 13:42

Drage moje, evo ja i moj odabranik smo odlucili postat roditelji. Ne znam kakav je to osjecaj al jedva cekam da vidim, menstruacija mi NEBI TREBALA doci 7.8, i iskreno se nadam da nece. Osjecam bol u donjem dijelu leda i bolio me desni jajnik dva dana. Osjecam veliki umor i stalno nesto jedem  pomagajte, jeli se neko slicno osjecao? 😀😀😀 ❤

Bubi555
    02. Kolovoz 2016. 17:03

Draga, dobrodosla...
    Lakse je kad ne cekas sam, drago mi je da si s nama u iscekivanju i nadam se da cemo se jako obradovati ovaj mjesec... 

Ivcy1306
    02. Kolovoz 2016. 19:00

Malo sunce naravno da se sjecamo! Jeej :) vec je proslo skoro 3mj, tako mi drago! A za mucnine, nadam se ds ce uskoro stati jer sam i sama imala uzasne i to je bilo katastrofaaa, povracala sam ujutro,popodne, navecer, vodu, hranu, ma ama bas sve.. sad jos uvijek tu i tamo me uhvati ali dobro je, ja sam u 26.tjednu pa mi se te mucnine oduzile, bitno da bebac dobro napreduje,za ostalo cemo lako! 
    Luki, koliko bebac prosjecno u jednom mjesecu moze dobiti na kilazi,znas li mozda? Moj pregled je tek 18.8.a ja ludim jer me bas zanima, bar okvirno.. na proslom pregledu 8.7.imao je 460grama! 
    Poceo mi trbuh pucati, jao izgleda da necu izbjeci strije.. 

Novim curama zelim dobrodoslicu i da sto prije ugledaju svoje plusice, samo opusteno

LuKi5
    02. Kolovoz 2016. 19:15

Ivcy1306

Malo sunce naravno da se sjecamo! Jeej :) vec je proslo skoro 3mj, tako mi drago! A za mucnine, nadam se ds ce uskoro stati jer sam i sama imala uzasne i to je bilo katastrofaaa, povracala sam ujutro,popodne, navecer, vodu, hranu, ma ama bas sve.. sad jos uvijek tu i tamo me uhvati ali dobro je, ja sam u 26.tjednu pa mi se te mucnine oduzile, bitno da bebac dobro napreduje,za ostalo cemo lako! 
    Luki, koliko bebac prosjecno u jednom mjesecu moze dobiti na kilazi,znas li mozda? Moj pregled je tek 18.8.a ja ludim jer me bas zanima, bar okvirno.. na proslom pregledu 8.7.imao je 460grama! 
    Poceo mi trbuh pucati, jao izgleda da necu izbjeci strije.. 

Novim curama zelim dobrodoslicu i da sto prije ugledaju svoje plusice, samo opusteno

U 26. tjednu ti je prosjecna tezina bebe oko 900 grama, ali to nije pravilo, neke bebe dobiju vise neke manje, bitno je da se razvijaju kako treba sto se vidi po mjerama. Najveci prirast na tezini imaju u zadnjim tjednima trudnoce. :*  Na strije ne mozes utjecati ili ih ima ili ih nema. Ja sam u 38. tjednu popucala I sva se raspucala po trbuhu :)

14.06.2014. L ♥

MiuMau
    02. Kolovoz 2016. 19:27

Dobrodošla Jelence  

Bome nas se nakupilo, držim fige da se sve selimo na proljetne bebice... Meni su danas došli testići tako da mi ne gine sutra ujutro piškanje, ne mogu izdržat do kraja tjedna... 

Bubi555
    02. Kolovoz 2016. 19:46

MiuMau

Dobrodošla Jelence 

Bome nas se nakupilo, držim fige da se sve selimo na proljetne bebice… Meni su danas došli testići tako da mi ne gine sutra ujutro piškanje, ne mogu izdržat do kraja tjedna… 

Uuu, super! Ja cu pricekati do cetvrtka, petka (ne znam kako cu to uspjeti pogotovo jer zivim pored apoteke)! Drzim ti fige sutra! Jesu ti se pojavile one zilice na grudima? Kada se to uopce javlja? To mi se nekako cini najsigurniji simptom, ali mozda se varam...:/

MiuMau
    03. Kolovoz 2016. 07:58

Znaci otkad je dragi otišao na posao oko 6 sanjam kako radim test i budim se, pa zaspem ponovo, jedno 10ak puta, u raznim scenarijima...  Mislim da sam zrela za žutu kućicu... na testiću samo jedna crta, makar sam ja blejala u nju tako da joj bude neugodno pa da se bar naznaka druge crte pojavi, al niš... više sreće sutra 
    A gle Bubi, sad da tražim i tri zelena vilenjaka na sebi, našla bi ih nekako... hehehee... žilice neke jako vidljive nemam, nešto malo plavog se vidi, a sad, šta je mašta, a šta realnost, nekako sam izgubila pojam o tome... 
    Jučer me jako probadao trbuh, kao da ću dobiti, al od vještice niš...Izričito joj zabranjujem dolazak ovaj mjesec... Išš 

Bubi555
    03. Kolovoz 2016. 10:19

MiuMau

Znaci otkad je dragi otišao na posao oko 6 sanjam kako radim test i budim se, pa zaspem ponovo, jedno 10ak puta, u raznim scenarijima…  Mislim da sam zrela za žutu kućicu… na testiću samo jedna crta, makar sam ja blejala u nju tako da joj bude neugodno pa da se bar naznaka druge crte pojavi, al niš… više sreće sutra 
    A gle Bubi, sad da tražim i tri zelena vilenjaka na sebi, našla bi ih nekako… hehehee… žilice neke jako vidljive nemam, nešto malo plavog se vidi, a sad, šta je mašta, a šta realnost, nekako sam izgubila pojam o tome… 
    Jučer me jako probadao trbuh, kao da ću dobiti, al od vještice niš…Izričito joj zabranjujem dolazak ovaj mjesec… Išš 

Ma razumijem te potpuno... Mene vec 2,3 dana boli trbuh, svaki put panika kad se brisem, ali nema nicega... koliko puta sam vec sanjala da sam dobila, vise ne znam sta je stvarnost, a sta san! Ciklus mi je 27 dana, prosli mjesec mi je vec 25 dan bilo crveno i naznaka za menstruaciju, a ovaj mjesec evo 26 dan, apsolutno nista...
    Bit ce sutra plusic, valjda je jos rano, ali znam da se uzasno tesko suzdrzati od piskanja! ja bih se htjela suzdrzati do petka, ali kako??

MiuMau
    04. Kolovoz 2016. 08:42

Sinoć nešto malo krenulo, al sam se tješila da je možda implantacijsko, ali me vještica probudila u 5 ujutro... Ajmo dalje, više sreće ovaj mjesec 

Bubi555
    04. Kolovoz 2016. 09:15

Bas mi je zao...  stvarno sam se veselila svim nasim plusicima ovaj mjesec, ali bude iduci, znam da hoce...
    Od moje jos nista, nikakve ni naznake kako mi inace budu... jedino trbuh i to svako toliko. Kako je danas trebala doci, nisam izdrzala i nap testic... e sad, s obzirom da je clear blue u pitanju, on bi trebao pokazati vec debelu crtu koliko sam shvatila po iskustvu drugih zena, a moj je vjerojatno negativan iako ja vidim blijedu crtu... bit ce da je samo ja vidim, ali pitat cu dragog kad dodje s posla sta on vidi... luda sam vec...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI