Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MiuMau
    03. Kolovoz 2016. 07:58

Znaci otkad je dragi otišao na posao oko 6 sanjam kako radim test i budim se, pa zaspem ponovo, jedno 10ak puta, u raznim scenarijima...  Mislim da sam zrela za žutu kućicu... na testiću samo jedna crta, makar sam ja blejala u nju tako da joj bude neugodno pa da se bar naznaka druge crte pojavi, al niš... više sreće sutra 
    A gle Bubi, sad da tražim i tri zelena vilenjaka na sebi, našla bi ih nekako... hehehee... žilice neke jako vidljive nemam, nešto malo plavog se vidi, a sad, šta je mašta, a šta realnost, nekako sam izgubila pojam o tome... 
    Jučer me jako probadao trbuh, kao da ću dobiti, al od vještice niš...Izričito joj zabranjujem dolazak ovaj mjesec... Išš 

MiuMau
    04. Kolovoz 2016. 08:42

Sinoć nešto malo krenulo, al sam se tješila da je možda implantacijsko, ali me vještica probudila u 5 ujutro... Ajmo dalje, više sreće ovaj mjesec 

Bubi555
    04. Kolovoz 2016. 09:15

Bas mi je zao...  stvarno sam se veselila svim nasim plusicima ovaj mjesec, ali bude iduci, znam da hoce...
    Od moje jos nista, nikakve ni naznake kako mi inace budu... jedino trbuh i to svako toliko. Kako je danas trebala doci, nisam izdrzala i nap testic... e sad, s obzirom da je clear blue u pitanju, on bi trebao pokazati vec debelu crtu koliko sam shvatila po iskustvu drugih zena, a moj je vjerojatno negativan iako ja vidim blijedu crtu... bit ce da je samo ja vidim, ali pitat cu dragog kad dodje s posla sta on vidi... luda sam vec...

MiuMau
    04. Kolovoz 2016. 10:17

Koliko sam ja skužila, i blijeda crta je crta, samo znači da još nema velike koncentracije hcg-a da bude tamnija...Probaj ponoviti sutra ujutro... Ajde neću unaprijed čestitati, ali mislim da je to to  Držim fige draga 

Zabica29
    04. Kolovoz 2016. 19:59

MiuMau baš si me nasmijala sa 3 zelena vilenjaka!    Žao mi je što je došla vještica, doći će beba idući mjesec!
    Bubi555 pa to bi moglo biti to! I meni je clearblue pokazao crtu, na 28.dan ciklusa (a inače mi dolazila na 26.) crtica se odmah pojavila, ali ne pretamna. 
    Što se tiče vena po grudima i tamnijih tih aureola ili kak se već zovu, ja to još ni danas ne primjećujem, ali valjda zato jer inače imam dosta prozirnu kožu i veće grudi. Nadam se da će sutra biti sigurni plusić!

[/url

Ivcy1306
    04. Kolovoz 2016. 20:17

Draga Bubi, ako ti ista znaci i sama sam radila test na 28.dan kada mi je vjestica trebala doci, vidjela se jedna crta posteno a druga skroooz slabo, jedva vidljiva ali sam ju ja vidila. Kad sam pitala mm rekao je ma nesto ima al jako slabo se vidi i jos mi davao prodike da sam mogla kupit neki bolji test a ne u bihacu za 2marke 
    Medjutim mjerila sam i temperaturu koja je u bilo koje doba dana bila 37.2/37.0 itd varirala je ali je uglavnom bila povisena, od ostalih simptma desilo mi se da sam gledala inspektora rexa i plakala koliko je taj pas pametan :)), zgaravicu dobila a do tad ju nikada nisam imala i znala sam da sam trudna po tome. Drugi dan sam napravila ponovo test i vec je crta bila vidljivija puno! Eto danas smo usli u 27.tjedan, vrijeme prolazi jako brzo i necu se ni okrenuti vec cu drzati maloga Filipa u narucju
    Drzim fige da je i kod tebe ista stvar i da ces nam sutra reci sretne vijesti!

nerakorina2900
    04. Kolovoz 2016. 21:02

Trudilice lijep pozdrav, 
    Ne znam jesam li fulla temu...jel probao tko sa Lh trakicama?
    Inace, ja sam na duphastonima (15-25dc) pa sam sada kupila trakice da od 10-15\16\17dc pokusam kontrolirati O (inace neredoviti ciklusi, mikrocisticni jajnici) 
    Ima li to smisla? Moze koji savjet ako je netko imao slicnu situaciju ili iskustva..
    Unaprijed hvala

Nisam dugo bila na forumu, ako je ovo vec spomenuto, isprika

I sretno cure

Bubi555
    05. Kolovoz 2016. 09:50

Drage, puuuno ste me utjesile, to mi je stvarno trebalo... dragi je jucer rekao da on ne vidi nista i da je ta sjena sigurno ona crta sto se treba pojaviti, a nije... nemam pojma da li je u pravu, ja to i dalje vidim svejedno!  Jos nista od vjestice, nikakvog nagovjestaja... ja nazalost nemam temperaturu, a test nisam danas radila, kaze dragi da sacekamo barem do sutra, a ne zna da je to meni cijela vjecnost!  Sad mi je malo zao sto nisam jutros piskila, stvarno ne znam kako cu izdrzati jos cijeli jedan dan s time da svaki put idem u wc s takvin strahom da je to neopisivo... Sve mislim sad ce... 😞

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.