Drage moje da se i ja napokon pridružim tom slatkom iščekivanju...
Zadnjih nekoliko godina borila sam se s pcos, neka veća cista na desnom jajniku, pa onda i polipi i miomi odnekud... Ukratko, obavila histeroskopiju, papatest, ostatak briseva privatno jer su nam socijalni liječnici škrti... dobili smo zeleno svijetlo i ne očekujemo ju oko početka 8mj
Ipak, za svaki slučaj naručili smo s e-bay-a trakice za praćenje ovulacije, s obzirom da mi ciklusi i dalje šaraju, bez obzira na obavljenu histeroskopiju i tvrdnju doktorice da jajnici više nisu policistični...
Puno sreće svima koji čekaju taj plusić
MiuMau, dobro nam došla i nek ti je sa srećom
samo se opusti i uživaj, pozitivno vibraj i da vidiš, odmah će i plus
tu su ti curke na ovom pdf-u najbolje, ako te bilo što zanima slobodno pitaj ;))
svim trudilicama držim fige i nadam se da ćete uskoro i vi odlepršat s ovog pdf-a, a sve koje ste ugledale svoj plus a još ste tu (kao i ja ;)) pozivam da prijeđete na novi pdf, otvorila sam Proljetne bebe 2017. i čekam vas
OhSoBoho pa kako si nam... ima li simptoma... pisi nama koje nemamo djecu da znamo malo o tome :)
The desire to have a child never goes away. It grows,makes us to fight for our Precious gift from heaven.
14.06.2015. M
hej draga wannababy,
ma meni ti je to sve još toliko rano da još ne vjerujem :)
doktor je potvrdio trudnoću, mrvica je u maternici i u petak idem ponovno na uzv da vidimo hoćemo li čuti srce, držite nam palčeve
što se simptoma tiče, osim bolova u južnim predjelima ništa posebno imam samo pritisak na jajnicima / maternici koji je, navodno, očekivan. i umorna sam. ostalo je sve super. za sad me još mučnine nisu dohvatile, napuhana sam ko žaba i to ti je to ;)
kako si mi ti, u kojoj si fazi ciklusa?
pratim vas ovdje redovno, budite hrabre i opuštene
Hvala vam na toploj dobrodošlici...
OhSoBoho čestitam...
Nadam će nas što veći broj odmah za tobom u "Proljetne bebe 2017."
MiuMau, dobrodosla :)) Sto prije nam presla u trudnice. Ovdje je uvijek super atmosfera I sve su cure spremne pomoci tako da si
dosla na pravo mjesto I nadam se da cemo ti uspjeti olaksati iscekivanje. :)))
Sarajka, joj genijalna si. Uspijes okrenuti na pozitivu svaku mogucu situaciju hahaha Sigurna sam da ces I ti docekati svoj plusic. Jesi li razmisljala mozda o nekim daljnjim pretragama?
Sa zvrkom situacija nije bas bajna, idemo s njim za ZG, trenutno smo u kosmaru teskom. Zbunjeni, toliko teorija, a u biti nista ne znamo sto je I kako je. Nadam seda cemo u ZG-u dobiti neke odgovore, samo stojimo na mjestu. Neke su sestvari popravile, ali sitnice s obzirom na ostatak problema. Uzdajem nadu u ZG.
14.06.2014. L ♥
Bok cure! Evo da se i ja priključim forumu i ovoj temi :) Nakon malo više od godinu dana braka, dragi i ja smo odlucili da je vrijeme za dijete :) Bila sam kod gin., cini se da je sve ok (jos nema nalaza pape) i nadam se da se necu tu dugo zadrzati nego da se selim na Proljetne bebe 2017.
Za sve vas koje se trudite, šaljem veeeeliku pusu!
Sortiraj odgovore
Najstariji