Nikako..nisam ni na more isla samo tak je proletilo... opet me neke upale muce.. tak da me je to zeznulo.. al ok sve u svemu
Nikako..nisam ni na more isla samo tak je proletilo… opet me neke upale muce.. tak da me je to zeznulo.. al ok sve u svemu
Bas mi je zao. Tebi to cesto upale dolaze?

14.06.2014. L ♥
The desire to have a child never goes away. It grows,makes us to fight for our Precious gift from heaven.
14.06.2015. M
Da 😭
Da 😭
Mene je često znala mučit candida. Čula sam za raznorazne narodne lijekove tipa stavit sjeckani češnjak u gazu pa kao tampon koristit... Pa jogurt... Pa dosta novca dala na one lact* nešto vaginalete... Na kraju ne znam dal je samo od sebe prošlo, ali ima nekoliko stvari koje sam promijenila: sad se samo izvana perem, nema nikakvog tuširanja rodnice, to mi je doktor rekao, zatim kod odnosa sam koristila neki lubrikant s čajevcem, ne smije se dopustiti nikakva ranica jer je to pozivnica upali, i zadnje, paziti na imunitet dakle vitamini i probiotici. Sretno

[/url
The desire to have a child never goes away. It grows,makes us to fight for our Precious gift from heaven.
14.06.2015. M
Drage moje da se i ja napokon pridružim tom slatkom iščekivanju...
Zadnjih nekoliko godina borila sam se s pcos, neka veća cista na desnom jajniku, pa onda i polipi i miomi odnekud... Ukratko, obavila histeroskopiju, papatest, ostatak briseva privatno jer su nam socijalni liječnici škrti... dobili smo zeleno svijetlo i ne očekujemo ju oko početka 8mj
Ipak, za svaki slučaj naručili smo s e-bay-a trakice za praćenje ovulacije, s obzirom da mi ciklusi i dalje šaraju, bez obzira na obavljenu histeroskopiju i tvrdnju doktorice da jajnici više nisu policistični...
Puno sreće svima koji čekaju taj plusić
Drage moje da se i ja napokon pridružim tom slatkom iščekivanju…
Zadnjih nekoliko godina borila sam se s pcos, neka veća cista na desnom jajniku, pa onda i polipi i miomi odnekud… Ukratko, obavila histeroskopiju, papatest, ostatak briseva privatno jer su nam socijalni liječnici škrti… dobili smo zeleno svijetlo i ne očekujemo ju oko početka 8mj
Ipak, za svaki slučaj naručili smo s e-bay-a trakice za praćenje ovulacije, s obzirom da mi ciklusi i dalje šaraju, bez obzira na obavljenu histeroskopiju i tvrdnju doktorice da jajnici više nisu policistični…
Puno sreće svima koji čekaju taj plusić
Dobro dosla i jos bolje otisla da sto prije dode taj plusic.. :)))
14.06.2015. M

MiuMau, dobro nam došla i nek ti je sa srećom
samo se opusti i uživaj, pozitivno vibraj i da vidiš, odmah će i plus
tu su ti curke na ovom pdf-u najbolje, ako te bilo što zanima slobodno pitaj ;))
svim trudilicama držim fige i nadam se da ćete uskoro i vi odlepršat s ovog pdf-a, a sve koje ste ugledale svoj plus a još ste tu (kao i ja ;)) pozivam da prijeđete na novi pdf, otvorila sam Proljetne bebe 2017. i čekam vas
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji