Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MiuMau
    25. Srpanj 2016. 11:49

Drage moje da se i ja napokon pridružim tom slatkom iščekivanju... 

Zadnjih nekoliko godina borila sam se s pcos, neka veća cista na desnom jajniku, pa onda i polipi i miomi odnekud... Ukratko, obavila histeroskopiju, papatest, ostatak briseva privatno jer su nam socijalni liječnici škrti... dobili smo zeleno svijetlo i ne očekujemo ju oko početka 8mj 
    Ipak, za svaki slučaj naručili smo s e-bay-a trakice za praćenje ovulacije, s obzirom da mi ciklusi i dalje šaraju, bez obzira na obavljenu histeroskopiju i tvrdnju doktorice da jajnici više nisu policistični... 
    Puno sreće svima koji čekaju taj plusić 

OhSoBoho
    25. Srpanj 2016. 13:33

MiuMau, dobro nam došla i nek ti je sa srećom 
    samo se opusti i uživaj, pozitivno vibraj i da vidiš, odmah će i plus 

tu su ti curke na ovom pdf-u najbolje, ako te bilo što zanima slobodno pitaj ;))

svim trudilicama držim fige i nadam se da ćete uskoro i vi odlepršat s ovog pdf-a, a sve koje ste ugledale svoj plus a još ste tu (kao i ja ;)) pozivam da prijeđete na novi pdf, otvorila sam Proljetne bebe 2017. i čekam vas 

wannababysomuch
    25. Srpanj 2016. 15:48

OhSoBoho pa kako si nam... ima li simptoma... pisi nama koje nemamo djecu da znamo malo o tome :)

The desire to have a child never goes away. It grows,makes us to fight for our Precious gift from heaven.
    14.06.2015. M

OhSoBoho
    25. Srpanj 2016. 15:54

hej draga wannababy,

ma meni ti je to sve još toliko rano da još ne vjerujem :)

doktor je potvrdio trudnoću, mrvica je u maternici i u petak idem ponovno na uzv da vidimo hoćemo li čuti srce, držite nam palčeve 

što se simptoma tiče, osim bolova u južnim predjelima ništa posebno  imam samo pritisak na jajnicima / maternici koji je, navodno, očekivan. i umorna sam. ostalo je sve super. za sad me još mučnine nisu dohvatile, napuhana sam ko žaba i to ti je to ;)

kako si mi ti, u kojoj si fazi ciklusa?

pratim vas ovdje redovno, budite hrabre i opuštene 

MiuMau
    25. Srpanj 2016. 16:57

Hvala vam na toploj dobrodošlici... 

OhSoBoho čestitam...   

Nadam će nas što veći broj odmah za tobom u "Proljetne bebe 2017." 

LuKi5
    25. Srpanj 2016. 23:29

MiuMau, dobrodosla :)) Sto prije nam presla u trudnice. Ovdje je uvijek super atmosfera I sve su cure spremne pomoci tako da si 
    dosla na pravo mjesto I nadam se da cemo ti uspjeti olaksati iscekivanje. :)))

Sarajka, joj genijalna si. Uspijes okrenuti na pozitivu svaku mogucu situaciju hahaha Sigurna sam da ces I ti docekati svoj plusic. Jesi li razmisljala mozda o nekim daljnjim pretragama? 
    Sa zvrkom situacija nije bas bajna, idemo s njim za ZG, trenutno smo u kosmaru teskom. Zbunjeni, toliko teorija, a u biti nista ne znamo sto je I kako je. Nadam seda cemo u ZG-u dobiti neke odgovore, samo stojimo na mjestu. Neke su sestvari popravile, ali sitnice s obzirom na ostatak problema. Uzdajem nadu u ZG. 

14.06.2014. L ♥

26. Srpanj 2016. 13:17

Bok cure! Evo da se i ja priključim forumu i ovoj temi :) Nakon malo više od godinu dana braka, dragi i ja smo odlucili da je vrijeme za dijete :) Bila sam kod gin., cini se da je sve ok (jos nema nalaza pape) i nadam se da se necu tu dugo zadrzati nego da se selim na Proljetne bebe 2017.
    Za sve vas koje se trudite, šaljem veeeeliku pusu!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.